Автор |
Съобщение |
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Rome II Total War Публикувано на: 07 Сеп 2013 15:21
Играта е бъглива като г*з и битките не работят!!! Добре, че имам оригинала, за да си оправя настроението. Разочарование на годината!
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 07 Сеп 2013 16:51
Тази игра е бъгава. Играта не работи. При вас работи ли?
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 07 Сеп 2013 16:59
Пробвахте ли да си я купите? Бъговете могат да идват вследствие от лошо написан крак
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
ToxicRed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 07 Сеп 2013 17:25
denik написа: Пробвахте ли да си я купите? Бъговете могат да идват вследствие от лошо написан крак Не, играта е зле. По ръбеста графика отдавна не бях виждал, и то при тези изисквания...все едно играя стратегия от 2006-та. Или по-зле.
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 07 Сеп 2013 17:54
ToxicRed написа: denik написа: Пробвахте ли да си я купите? Бъговете могат да идват вследствие от лошо написан крак Не, играта е зле. По ръбеста графика отдавна не бях виждал, и то при тези изисквания...все едно играя стратегия от 2006-та. Или по-зле. Абсолютно съгласен! Грозна и недодялана. Да живее оригиналът!
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 07 Сеп 2013 23:25
чесно казано не съм очаквал от тотал вар игра да е провал. Винаги са били супер оптимизирани и с яка графика. Медивъл 2 дето е от 2006 на макс е с по яка графика от тоя ром 2.... Пача май дигна некви кадри но пак е пародия да се играе
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 08 Сеп 2013 04:40
Разнообразяването с културната асимилация, икономическата доминация и военната експанзия като средства за победа е готина идея, но играта си е изменила фокуса и вече прилича твърде на Civ серията. Освен това какви са тия неща, дето ги вършат с енджина, просто не мога да разбера. Наистина от Medieval 2 играта почна прогресивно да погрознява - хвърлят детайл по щитчето на войника, което така или иначе няма да гледаш, докато при един зуумаут скрол вече изчезва всякакъв детайл по самия терен терена.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 08 Сеп 2013 11:53
на битките даже на medium preset ми падаше сигурно под 5fps
и немаше кръв - кат нема кръв нема го играя тва
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 08 Сеп 2013 15:09
Не бе, виж че проблемът е че като зуумаутнеш и изчезва всякакъв детайл по самия терен терена. Тоя пост снощи не помня кога съм го писал, по това време трябва съм спал вече. Ебати стряскащото
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 09 Сеп 2013 14:25
Прсото играта е неква алфа/бета версия и не мога да си обесня как точно тотал уар екипа са я пуснали. Играл съм бети дето са в пъти по завършени от тва нещо. Некви в роме 2 форума се обесняват, че с 7900 серията им сече дето са карти за над 4-500 лева... Направо некъв енхансед едишън да пускат, а не рандом пачове
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 09 Сеп 2013 14:41
kaboom написа: Прсото играта е неква алфа/бета версия и не мога да си обесня как точно тотал уар екипа са я пуснали. Играл съм бети дето са в пъти по завършени от тва нещо. Некви в роме 2 форума се обесняват, че с 7900 серията им сече дето са карти за над 4-500 лева... Направо некъв енхансед едишън да пускат, а не рандом пачове Играй оригинала, пич. Не се мъчи с това "нещо".
|
|
|
|
|
play4u
|
|
В момента играе: Draven
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 09 Сеп 2013 14:53
Пробвах я. Останах разочарован. По неоптимизирано "нещо" както колегата по горе каза скоро не бях играл. Че тя Medieval II дето е от 2006 мисля, има по-красива графика. Вярно че щайгата ми не е от най новите ама досега такива проблеми с игра не съм имал. Графиката на Ultra не е добра въобще, да не говорим за FPS spike-овете които стават на всеки 5-6 секунди. Не изтърпях и туториала даже. Четох някъде че този петък щели да пускат пач, който да я оптимизира поне малко. това е единствената причина по която не отиде директно в коша. А в геймплейно отношение как е? така и не успях да я изтрая до частта с глобалната карта...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 09 Сеп 2013 22:06
Не е само пре*баната графика...Играта не струва и като цяло интерфейса е ужасен трябва да си академик за да го разбереш микромениджмънта на отделните провинции е лош картата е изкуствено осакатена като са поставени скали предпазващи от десант и са оставени малки плажчета за десанти край градовете... Портретите на героите нямат нищо общо със стилните картинки от оригинала а са някакви недодялани 3Д идиотщини.Морските битки са просто трагедия... Когато на някой кораб му свърши живота(демек потъва) в момента когато започне да потъва екипажът някак си магически в миг изчезва от кораба а самият кораб потъва равномерно това е просто ужасно пошло и скучно. Аз отказвам да повярвам,че това недоносче е завършеният наследник на легендарния Рим 1 това е просто една ранна бета,че даже и алфа версия!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 10 Сеп 2013 08:57
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 11 Сеп 2013 13:59
the_presator написа: Ревюто е добро, но Джо нещо големи тъпни качва напоследък (лично мнение).
|
|
|
|
|
beans
|
|
В момента играе: С ануса ти
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 11 Сеп 2013 17:48
newcomer написа: the_presator написа: Ревюто е добро, но Джо нещо големи тъпни качва напоследък (лично мнение). Що не е направил ревю на Payday 2 ве
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 13 Сеп 2013 08:37
Наистита е пълен провал играта. Оригинала е в пъти по-добър. Нещо се изложиха този път. Но ако питате мен, то игрите са чиста загуба на време. Вече откакто не играя, магазина за входни врати софия си върви много успешно, и има вече и строителни фирми, които поръчват вратите си от нас.
___________________________________ Най-добрите врати в град София
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 15 Сеп 2013 08:30
Отделих на играта около час и недостатъци, които бих добавил и: - озвучаването бих го определил като любителско на някоя indi game, липсва цялостно великата атмосфера на единицата - изключително грозна и неоптимизирана графика, неудобен интерфейс - като геймплей не се различава много от единицата, на която съм отделил 30+ часа и изобщо не ми е интересно да играя почти същата игра
Тотално недоразумение.
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 15 Сеп 2013 12:24
Не съм я тествал, но има ли шанс тази игра да стане по-добра от шогун 2 след няколко пача?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rome II Total War Публикувано на: 15 Сеп 2013 12:27
ен брат. ен
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|