аз искам да напиша един разказ с герои от форума! Той ще бъде фантастично-сатеричен разказ в реално време. Всички които искат да ги включа да пишат. Ще издавам следващата част на разказа всеки понеделник. Ще започна с 1-вата част на 26-ти април (понеделник
Нов разказ с герои от форума.
- Джон Крайтън
- Обратна връзка:
Нов разказ с герои от форума.
Здравейте,
аз искам да напиша един разказ с герои от форума! Той ще бъде фантастично-сатеричен разказ в реално време. Всички които искат да ги включа да пишат. Ще издавам следващата част на разказа всеки понеделник. Ще започна с 1-вата част на 26-ти април (понеделник
). Обещавам, че ще има много продължения и всеки ще има смислена роля, а не просто споменаване! Е ... чакам ви! Записване до 23-ти април (петък). Хайде!
Джон Крайтън (синчето на мама Крайтън) - астронафт
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
- The Dark One
Аде и аз да се включа. Нека съм някакъв наемник, може би отличен убиец и изкусен крадец, който е добър снайперист и се промъква добре. Въпреки, че героят е наемник, може да работи и сам.
П.П. Да има разни свръхтехнологични джунджурии.
П.П. Да има разни свръхтехнологични джунджурии.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Аха, сега герой трябва да си измисля! Ясно. Ами понеже автора на темата хич няма да го направи както трябва моя герой, или поне не и както аз си го представям, ще съм:
Пешо Пешовски (ударенията са на първите срички!) - Хуманоиден мутант с четири ръце и къса опашка, малка муцунка, зелен на цвят, носи оранжеви дрехи макар и всички да му се смеят за това (щото това му е работния костюм, иначе си има фрак с папионка, но го носи само на специални случаи!), каска с фенерче на нея, кафеви ботуши без връзки, а с лепки, щото не може да си връзва обувките сам, жълти ръкавици от тип "за миене на съдове". Техник по проводници и ел. захранване. Пилотира кораб, но кара само в права посока, щото не знае как точно "се завива" и чете по половин час упътването за да се оправи. А, забравих - малки цайси! Умее да се бие много добре - ляга на земята и се прави на умрял... От пори на ръцете си изпуска смрадлив гас, който е много неприятен на мирис и люти на очите. С бластер не уцелва казан за смет от две крачки, но се опитва...
Та нали има 4 ръце - пуца като на автоматичен. Има страст към ракетометите - щото са самонасочващи се! Много добър на MinesWeeper! Обича кибер-игри и е доста добър. Яде желязо, щото организма му го изразходва много бързо и неведнъж сам е наръвфлал собствения си "джуган" (компютър, за незнаещите). Органична материя яде главно от желязна чиния.
Обича сладко и са му развалени зъбите заради това. Но ги мие редовно и след ядене дъвче Орбит, който възтановява рН и се опитва да ги поддържа здрави.
Засега стига с персонализацията!
Упс, май се престарах, а?
Сори!
Или да си измисля друг герой?
Пешо Пешовски (ударенията са на първите срички!) - Хуманоиден мутант с четири ръце и къса опашка, малка муцунка, зелен на цвят, носи оранжеви дрехи макар и всички да му се смеят за това (щото това му е работния костюм, иначе си има фрак с папионка, но го носи само на специални случаи!), каска с фенерче на нея, кафеви ботуши без връзки, а с лепки, щото не може да си връзва обувките сам, жълти ръкавици от тип "за миене на съдове". Техник по проводници и ел. захранване. Пилотира кораб, но кара само в права посока, щото не знае как точно "се завива" и чете по половин час упътването за да се оправи. А, забравих - малки цайси! Умее да се бие много добре - ляга на земята и се прави на умрял... От пори на ръцете си изпуска смрадлив гас, който е много неприятен на мирис и люти на очите. С бластер не уцелва казан за смет от две крачки, но се опитва...
Та нали има 4 ръце - пуца като на автоматичен. Има страст към ракетометите - щото са самонасочващи се! Много добър на MinesWeeper! Обича кибер-игри и е доста добър. Яде желязо, щото организма му го изразходва много бързо и неведнъж сам е наръвфлал собствения си "джуган" (компютър, за незнаещите). Органична материя яде главно от желязна чиния. Засега стига с персонализацията!
Упс, май се престарах, а?
Или да си измисля друг герой?
- Джон Крайтън
- Обратна връзка:
Изненадан съм от нископроевения интерес, но се надявам с напредването на сериалчето да се намерят желаещи. С риск да ви разочаровам ще ви кажа, че не приемам предложения отностно героите ви. Аз ще ги създам, защото все пак аз пиша разказа и ще ми е много лесно, ако аз си измислям нещата а не ми бъдат задавани от други. Та ... тези които за сега са заявили участие ще ги уважа, но не и героите им! Хайде ... чакам още хора до петък!
Джон Крайтън (синчето на мама Крайтън) - астронафт
- EviL
Джон Крайтън мисля че първо трябва да се докажеш като автор ( тук де ) и чак тогава да чакаш наплив от хиляди хора . Чесно казано "фантастично-сатеричен " не звучи никак гот ( това е лично мнение ). А и да ти кажа веднъж седмично е просто умряла работа . Са виждам фен си на фарскеип ама и него го пускаха двапъти седмично .
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
- Джон Крайтън
- Обратна връзка:
- Джон Крайтън
- Обратна връзка:
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Джон, ако ти ще ги измисляш героите, ще пишеш разказа, при това на Фарскейп тема (тема, която аз много много не харесвам), ще измисляш героите НИ, то какъв е смисъла на "разказ с хората от форума". Виж, аз малко се улях с моя (но кажете, не е ли "ГОТИН"?
), но това не ти дава право да си ги измисляш ти. Не знам, може би така се прави тук, но според мен е тъпо и НЕзабавно за нас - твоите читатели.
Щом казваш, че няма да пишеш, приеми това като градивна критика за бъдещите ти творения (надявам се да имаш такива!).
Зло, ти май пък пишеш "злобно" само и само за да кажеш после "Ако щете ме наречете лош и зъл човек, но на мен не ми пука за вашето мнение!" или "Ако си мислите, че будите в мен симпатии или състрадание, жестоко се лъжете!". Така ли е?
Щом казваш, че няма да пишеш, приеми това като градивна критика за бъдещите ти творения (надявам се да имаш такива!).
Зло, ти май пък пишеш "злобно" само и само за да кажеш после "Ако щете ме наречете лош и зъл човек, но на мен не ми пука за вашето мнение!" или "Ако си мислите, че будите в мен симпатии или състрадание, жестоко се лъжете!". Така ли е?
- EviL
Пиша каквото смятам за правилно и го пиша така както ми харесва . Във първия си пост изложих критика а не оплювах идеята . Но човека просто си търсеше предтекст да се откаже ! И какво се очаква от мен ? Да го разобеждава ? Е сори ама не е познал .
Злото винаги ще е по-силно !
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: Нов разказ с герои от форума.
Аре малко отсрочка дай, че искам да се включа, а ся виждам темата...Джон Крайтън написа:Здравейте,
аз искам да напиша един разказ с герои от форума! Той ще бъде фантастично-сатеричен разказ в реално време. Всички които искат да ги включа да пишат. Ще издавам следващата част на разказа всеки понеделник. Ще започна с 1-вата част на 26-ти април (понеделник). Обещавам, че ще има много продължения и всеки ще има смислена роля, а не просто споменаване! Е ... чакам ви! Записване до 23-ти април (петък). Хайде!
¯\_(ツ)_/ ¯