Въпрос до freeman8692

Нещата от живота
Аватар
Gipo

Въпрос до freeman8692

Мнение от Gipo »

Аз много много рядко правя теми, за всичките ми години сигурно не са повече от 5-6, но наистина имам сериозен проблем, който трябва да споделя с теб. А и виждам, че напоследък си особено словоохотлив към темата с майките.

Ето историята:

Ми значи преди време съдбата ме срещна с майка ти. Супер случайно, ама няма да изпадам в излишни подробности, знаеш как става - незадоволен милф иска да я бият с патка през устата и т.н... Та правихме секс на първата си среща (не ми се беше случвало досега, мислех си, че е мит) и всичко беше супер. Малко странно, разбира се, тя е не малко по-възрастна от мен. Разправяше ми нещо за копнежа и да пробва дълбоко гърло и в дупето, ама не обърнах особено внимание в началото. Та така месец, два, три... яко чукане на поразия, чак започна да ми тежи на работата, щото бях изстискан. Отделно стана малко досадна, защото всяка сутрин почна да ми повтаря: - Как съм живяла толкова години без анален секс...?!? Някакви нейни си драми, де да знам. Но се появи и друг проблем - дали от годините и, дали от друго, ама майка ти не се овлажняваше супер добре и наистина много ми прежулваше патката. Един път съвсем тактично и уж на майтап и предложих да пробваме "някакъв интересен лубрикант", но тя вдигна скандал и после почна да крещи - по твоя смок, само моя сок! :?
И така, ето я случката от преди няколко дни. Стигна се до там, че от прежулване не можех да си пипна патката, дори докато пикая. Не издържах повече и с много зор и убеждаванки я навих да се разходим до някой МОЛ. Разхождахме се в молчето, а аз се чувствах по-свободен от всякога - кура ми можеше да си почине!
Влизаме в един магазин за обувки, тя почва да мери някакви (майка ти има доста запазени и хубави крака, като за нейните години, не мога да не и го призная). Аз си седя на някаква табуретка и блея в пространството, обзет от следните мисли: - Леле, не мога да повярвам, че ми е приятно да се разхождам в мол... ох, как ми се яде Гелато, после ще хапнем... и т.н. В един момент майка ти видимо развълнувана от обувките, които много е харесала и са и станали, казва: - Искам да ти биборя кура, тук и сега! (помня, че първата ми мисъл беше - О, от това ли идва името на джъстин бибър...) Естествено, почнах да се дърпам, не защото съм срамежлив, а наистина копнеех за почивчица за моя Гипчо :(. В такива моменти майка ти е ужасно досадна - Айде, айде, айде де, много искам да ти гълтам, да видят хората как се прави...!
При което аз глупакът взех, че изтърсих - Стига де, ами ако и на продавачката и се прииска, какво правим?! Майка ти изпадна в истерия и стана да бие продавачката :shock:. - Ти ли ще пипаш на Гипо кура ма, ти ли ма?!?! Ей сега ще му счупя кура от ебане, да видиш как се прави!!!
И още такива безумия...
Та се наложи много бързо да се изнесем от мола, без обувките, без Гелато, без нищо... :x Не е нужно да ти казвам какво правихме след това :-|

Аз теб те чувствам много близък покрай това с майка ти, затова и търся съвет от теб - ко да прая?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
freeman8692

Re: Въпрос до freeman8692

Мнение от freeman8692 »

Пак доказваш думите ми от постовете ми в темата "Въпроси до Андрей",но очевадно си прекалено тъп,за да разбереш това. :stooped:
bai vasil
Обратна връзка:

Мнение от bai vasil »

още ОЩЕ ОЩЕ ОЩЕ още
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

още още още още още още още още още още още още още
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХ
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХХАХАХАХ
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
АХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ
АХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХХАХ
АХАХАХАХАХАХАХАХАХААХХАХААХХАХАХАХ
АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАА..........................

АХАХАХАХАХАХАХАХАХ...

Добре, мисля че вече е време да стана от земята.
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

izvinqvam se ako spamq :S

no i az imam edin vypros kym nego

KAKVA E RAZLIKATA MEJDU MAIKA TI???
Симо написа:снощи