халил хитлермедже
ашконсум
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Ти да не си бил около нас бе, бяхме от първите в standing 2, наседали по оградата и ние си припявахме imaginedeistur написа:налиоще не ми се вярва
толкова много хора пяха заедно толкова хубави песни
и преди да почне концерта като бяхме насядали и звучеше Джон Ленън и пак пеехме и ти идва няква бегла идея за това какво е било някога
а не че нямаше идиоти които не разбират от дума и тоя дебил който светеше по стената с лазерче по едно време трябваше да бъде линчуван ма как да е
all in all
mind blowing
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Още шарк винаги е добра идея.The Chameleon написа:з се чудя дали да изпия още 2 шарка или да ги оставя за утре ;/
But the internet is just so fascinating right now...Моридин написа: Да, вика му се сесия. А сега сядай и си учи за поправките
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Еми близо сме били явноДА ГРИМ РИПАР написа: Ти да не си бил около нас бе, бяхме от първите в standing 2, наседали по оградата и ние си припявахме imagine![]()
човече първо ме беше яд че не фърлих повече пара да съм уж на най-доброто място за тоя концертdeistur написа:Еми близо сме били явноДА ГРИМ РИПАР написа: Ти да не си бил около нас бе, бяхме от първите в standing 2, наседали по оградата и ние си припявахме imagine![]()
Фронт стейдж бяхме и малко съжалявам щото просто нямаше как да обгърна с поглед достатъчно добре цялата стена и само се въртях...па на сичкото отгоре вместо да сме по назаде мацката с която бях се буташе да сме възможно най-близо до сцената , а аз изобщо не се замислих
![]()
поправителната сесия i swinktera