Защото в момента например скоростта на сваляне на SC Blacklist скача от 10 кб то 1.6 мб и аз съм тотален шах какво, по дяволите, се случва...
Та знание ми трябва тук.
НЕ МИ ГОВОРИ НА АНГЛИЗКИ КАКВО КАТО ЗНАЕШ ЕЗИЦИ А НИЕ НЕ АРЕhyper1 написа:от 10 кб то 1.6 мб
Сладъкhyper1 написа:Има ли някой умен/ разбиращ тук, който да ми обясни от какво зависи скоростта на сваляне? От известно време се чудя, но преди да прекарам един час в ровене в Гуугъл, мже би някой може да каже накратко?
Защото в момента например скоростта на сваляне на SC Blacklist скача от 10 кб то 1.6 мб и аз съм тотален шах какво, по дяволите, се случва...Не е като всички сийдъри изведнъж да се спират или да се включват още 1000 лийчъра, а такъв скок е отвъд драстичен...
Та знание ми трябва тук.
ama q da ne mi se pravish na golqmata rabota, qsno?!SouLSteaL написа: Сийдър е този който споделя информация с теб тоест вече я има и ти дава да теглиш от него
Лийчър си ти защото дърпаш от него
Така като те чета.....ToxicRed написа:ama q da ne mi se pravish na golqmata rabota, qsno?!
vse edno da te pitat koi e nai-prekiqt put do ot bankq do sofia i ti da kajesh 4e do london se stiga nai-burzo sus samolet.
palqcho...
hyper1 написа:До поста на freeman всичко го знаех, най-просто казано въпросът беше как с Х сийдъри и Y лийчъри скоростта ту е 10 кб/с, ту 1 мб/с примерно.
А после ми се вдигна до 5 мб/с и за 2 часа се изтегли, ма много ме дразни като почне да ходи нагоре-надолу.
Thx freeman!