Now rules the thread!!!

A по каква причина е велик? Защото държа медсестрите в нечовешки условия? Защото въпреки напредналата си възраст се оказа извратен чичак, който прави оргии с близките нему (по професионална линия, най-вече) жени. А, да, също така приживе обяви, че ислямът е победил християнството. Няма и да коментирам факта, че който заплашва САЩ бива свален насила от властта и потрошен от бой. В случая на Кадафи - напълнен с олово и направо обезобразен. Кво толкова се кефите на някакви диктаторчета, не мога да разбера.Serious Sam написа:Кадафи е велик.
Много грешиш, ще ти кажа защоnewcomer написа: Де да беше прав! Това, че само пенсионери гласували за БСП, не е вярно. Тази партия има най-голямата младежка партийна структура. Така че така желаната от мен (и не само) мантра: "Измрете, дъртаци, партията ви да изгние с вас!" няма да се сбъдне. Ще я има тази партия поне още едно поколение. Което значи, че и мафията ще я има.
В крайна сметка или ще е ГЕРБ, или ще е БСП. Така виждам аз нещата. Все боклуци.Gipo написа:Много грешиш, ще ти кажа защоnewcomer написа: Де да беше прав! Това, че само пенсионери гласували за БСП, не е вярно. Тази партия има най-голямата младежка партийна структура. Така че така желаната от мен (и не само) мантра: "Измрете, дъртаци, партията ви да изгние с вас!" няма да се сбъдне. Ще я има тази партия поне още едно поколение. Което значи, че и мафията ще я има.
Те могат да имат партийна структура още 200 години. Но съществуването на една партия и това дали ще е на власт не зависи от младежката партийна структура, а от избирателите. Ако избирателите виждат в бсп комуняги и боклуци, никаква младежка партийна структура не може да ги спаси.
Както кажеш, дядо.Serious Sam написа:За медсестрите сами сме си виновни. Случаят започва известно време преди да избухне и не сме си мръднали пръста по този въпрос.
Заради социалната програма. Заради "Зелената книга". Заради... Абе ей, келеш, кво съм седнал да ти обяснявам. Иди чети малко, стига говориш на изуст.
Видях го. Ужас. Тези хора са зверове.Serious Sam написа:И в Иран застреляли едно мирно протестиращо момиче с правителствен снайпер! Даже има видеоклип!!! Кажи им! Кажи им!!!
Впечатляващо. Ако това беше станало, щеше да намали безспирния глад на САЩ за ресурси от Близкия Изток. За никого не е тайна, че именно нефтът е главна цел на американските операции там.IC1101 написа:http://www.youtube.com/watch?v=GuqZfaj34nc Мързи ме да пиша дълги постове и този репортаж на РТ ще свърши работа. И Андрей да намали малко CNN
АНАТЕМА!!!!newcomer написа:Впечатляващо. Ако това беше станало, щеше да намали безспирния глад на САЩ за ресурси от Близкия Изток. За никого не е тайна, че именно нефтът е главна цел на американските операции там.IC1101 написа:http://www.youtube.com/watch?v=GuqZfaj34nc Мързи ме да пиша дълги постове и този репортаж на РТ ще свърши работа. И Андрей да намали малко CNN
Liberty написа:Стига сте говорили глупости, либийците сами си свалиха Кадафи и го застреляха. Запада им помогна, но това нямаше да стане ако преди това либийците не бяха вдигнали на бунт. В крайна сметка запада изобщо не е планирал да сваля Кадафи. Доказателство за това е че около година и половина по-рано французите измъкнаха сестрите ни от Либия като сключиха доста изгодни (за Кадафи) сделки, включително и за продажба на оръжие. Кадафи се считаше за "благонадежден" диктатор скъсал с миналото си на терорист и т.н. Англичаните дори пуснаха атентатора от Уокърби в знак на добра воля. В крайна сметка обаче народа на Либия си каза думата и Запада изпаднал в доста неловка ситуация в крайна сметка реши да подкрепи бунта най-малкото защото Кадафи стигна до нечувани за 21-век жестокости като стреляше по протестиращи с бойни хеликоптери (да не забравяме че преди гражданската война, недоволството от режима в Либия, както и в Сирия започна като мирен протест). Кадафи обаче си помисли че може да се наложи със сила (както и Асад) и съответно хвърли страната в гражданска война.