защо не мога да играя мултиплеър ил-2 щтурмовик
защо не мога да играя мултиплеър ил-2 щтурмовик
опитвам се да играя мултиплеър ил-2 щтурмовик но не става. Влизам в менюто на режим мултиплеър но не ми дава сървъри на които да се включа .Помогнете ми как да се включа.
Re: защо не мога да играя мултиплеър ил-2 щтурмовик
Защото:
- пробваш с пиратска версия
или
- играта е мъртва
А защо не и комбинация от двете!
или
- играта е мъртва
играта е оригинална ,а пък може ли да е мъртва ,все пак не е толкова стара 2009 г.ToxicRed написа:Защото:
или
- играта е мъртва
cesarus написа:играта е оригинална ,а пък може ли да е мъртва ,все пак не е толкова стара 2009 г.ToxicRed написа:Защото:
или
- играта е мъртва
Днешно време игрите за 3 месеца умират ти за 4 години ми говориш...........
Умират, защото нямат dedicated сървъри. Няколко добри сървъра като се подържат и хората влизат и играят, а с този мачмейкинг е много трудно...освен ако не е CoD.
Да, защото игрите които правят днешно време са пълна шитня и аз се чудя как и 1 седмица хората се лъжат да ги играят. При разни стари и изпитано добри игри такова "умиране" няма. Я виж какво става примерно в сървърите на CoD2, и пиратските и нормалните. Или Colin MCrae 04 да видиш че нон стоп има играчи. Мултито и работи и със zamunda edition-наSouLSteaL написа:Днешно време игрите за 3 месеца умират ти за 4 години ми говориш...........
vanmx написа:Да, защото игрите които правят днешно време са пълна шитня и аз се чудя как и 1 седмица хората се лъжат да ги играят. При разни стари и изпитано добри игри такова "умиране" няма. Я виж какво става примерно в сървърите на CoD2, и пиратските и нормалните. Или Colin MCrae 04 да видиш че нон стоп има играчи. Мултито и работи и със zamunda edition-наSouLSteaL написа:Днешно време игрите за 3 месеца умират ти за 4 години ми говориш...........

Ама ко сте ме подметнали все едно аз съм виновен ? Просто изказах факт ......
Това за dedicated сървърите и че игрите днешно време са зле го кажете на производителите
btw Sean тази ква е ?
Това за dedicated сървърите и че игрите днешно време са зле го кажете на производителите
btw Sean тази ква е ?
Не ти схващам нещо "хумора" 
странно нещо е гейминг бизнеса ,наскоро излязлято продължение на word of tanks -word of airplanes e много по слаба и като графика и като геймплеинг от шедьовъра на авиосимулаторите ил-2 щурмовик,а е подържана от сървъри и пълна с играчия, а щурмовика е мъртъв. тежко и възмутителноToxicRed написа:Умират, защото нямат dedicated сървъри. Няколко добри сървъра като се подържат и хората влизат и играят, а с този мачмейкинг е много трудно...освен ако не е CoD.
Ти па се изказа. WoWP не е симулатор.cesarus написа:странно нещо е гейминг бизнеса ,наскоро излязлято продължение на word of tanks -word of airplanes e много по слаба и като графика и като геймплеинг от шедьовъра на авиосимулаторите ил-2 щурмовик,а е подържана от сървъри и пълна с играчия, а щурмовика е мъртъв. тежко и възмутителноToxicRed написа:Умират, защото нямат dedicated сървъри. Няколко добри сървъра като се подържат и хората влизат и играят, а с този мачмейкинг е много трудно...освен ако не е CoD.