imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S

Нещата от живота
freeman8692

Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S

Мнение от freeman8692 »

По темата.
Аз лично ако трябва да избирам между HTC one,Galaxy S4 и Sony Xperia Z,Galaxy S4 отпада първи иначе доколкото знам сега май HTC са най-добрите при смартфоните,но аз лично съм със Sony Xperia J и съм много доволен.Здрав е след няколко падания едното от,които беше доста брутално само с една малка драскотина на задния панел.Sony попринцип са здрави,но като че ли малко изостават от Samsung в техническо отношение.Samsung правят хуави неща,но са нежни и не издържат много на физически удари и се чупят по-лесно.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

няам никва представа от тия мегафункционални телефони дето ти праат миш-маш и ти бършат гъза едновременно, ма ако някога реша да си купувам такова чудо, ще е някво галакси - там последното квото е S3 ли S4 ли ба ли го

просто щото ми е все тая :?
Аватар
Excess

Мнение от Excess »

Fatality написа:няам никва представа от тия мегафункционални телефони дето ти праат миш-маш и ти бършат гъза едновременно, ма ако някога реша да си купувам такова чудо, ще е някво галакси - там последното квото е S3 ли S4 ли ба ли го

просто щото ми е все тая :?
Лъжеш. Ще постнеш в ПЦманиа за помощ
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Не знам колко крехки ги правят SIII и SIV, но моя SII с доста висока скорост се е срещал с ръба на рамката на леглото, а тя е кораво ЖЕЛЕЗО на 9000 години. Тоя удар би пръснал айфончета и нексуси на парчета, по всяка вероятност и новата експерия впрочем, но аз се разминах само с една драскотинка по дисплея с размер под 1 мм, а очевидно той е обрал удара.

Пък и замисли се, реално къде е файдата да си купуваш телефон с осезаемо по-кратка и рехава поддръжка само и само за да оправдаеш собствената си намарливост? Просто апаратите на Самсунг се пускат с най-стабилния и конкурентен хардуер, а софтуерната поддръжка в андроид средата остъпва само на тази на Гугъл, чийто телефони съответно са втора цедка, без слотове за памет и доста по-ограничени. Далеч не е случайно това, че Самсунг в момента са доминантната фигура на пазара, след като дори и Шефо знае на сляпо към какво трябва да се ориентира, правете си сметката. :lol:

Иначе това hTC конкретно е може би най-доброто излизало някога съпоставено с конкуренцията от съответната година, но пак ми се вижда солидно дървенце и все пак добре, че имаш възможността да не си перманентно с тоя наподобяващ Win8 phone фасон за десктопа, да не говорим че ако някога дочака 4.3 или недай си боже 5.0, сигурно тъкмо внучето ти ще е в първи клас и ще го снимаш с подобрената фотосфера...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Подариха ми Lumia 720, обичам го тоя телефон :D (аз съм diehard Нокия фен)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Някой, който разбира от тези работи може ли да ми каже защо в тези сайтове галакси С3 е толкова евтин? (говоря за апарат без никакъв план)

http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefo ... p90151901/

Всмисъл, защо има толкова огромна разлика в цените за един и същ телефон? По принцип съм се спрял на ес тройката и скоро най-вероятно ще си я взема, но защо на няколко места е 650 лева, а на други е 800?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Заради гаранцията и размера на вградената памет предполагам?
LA COKA
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

начи ся щото темата стана мн оффтопик

за тия немските кенефи

много сте изнежени бе, женчовци
и кво ми ревете, вместо да вкарате малко мисъл
че това което ви изглежда гадно, всъщност може да е хубаво
плискала им вода, ми вода е бе, да не ви плиска киселина да ви прогори сфинктерчетата?

как да е, друго ше говоря

какво по-хубаво от тва
насред сутрин рано бурна зима
виелици, в леглото ти еба студа
хипотермичен, на кенефа скреж има
залепваш, посиня ти гъза
не топли и целата ти сланина
едно умрело мече гъзо напусна
а от него лъчи топлина игрива
тъй прекрасно деня започна
неусетно сякаш зимата отмина
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК