Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online
Публикувано на: 09 Ное 2012 22:18

Вярно е че анимациите са зле а и моделите на героите не са много добри но вес пак това е фимче от алфа версията,за 1 година докато излезе играта тея неща може да се обработят и да имат съвсем друг вид.Отнсно бойната система,още няма нищо показано черно на бяло.А и тя подлежи на обработка.Иначе това дали ще се провали или успее играта зависи най-вече от финансовия модел.Аз съм твърдо за събскрибшън модел,въпроса е играта да е направена така,че да го оправдава.Иначе,да-ммо-тата имат най-добрите бойни системи.

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 09 Ное 2012 22:59

Sidhe написа:
Момчета, айде не се излагайте, pac-man има по-добра бойна система от повечето TES игри.

Незнам ебаваш ли се, ама това си е истина за мен поне. Скайрим е пълен шит от към анимации и комбат систем. Плювах я яко до като не неправих единственото добро - bow/stelth герой, това е единствения начин да се насладиш на красивия свят. Всяко друго развитие което съм гледал/пробвал като дуал хендед уар или кастер е гавра и боклук. Не съм въобще чел, но гледам еднжина тук е същия геймбрио май. И камера,движение, комбат систем е пълен ташак. Как може да са толко зле тея старчета дето дават интервюта и се превъзнасят... Уоу, няма толко красив свят, но като развитие,разнообразие на героите, бойна система и тн е на буквално светлинни години през TES шитните. Уоу мога да го играя сингъл(левелинг) без да ми писне години защото носи уникален кеф, макар и той да си има минусите. И няма смисъл да го храните за това че е ММО, това, че е ММО няма общо с бойната система примерно или камерата и тн. И аз искам сингъл игра уоу с нов енджин, клонинг но да е качество, а не подобни аматьорски бози за които се пръскат милиони $. Колкото и пари да влеят Бетесда, това се очертава пълен провал, така го виждам аз, времето ще покаже. И заслужено ще е, за тея конзолни боклуци. Направиха некой $ и си повярваха и те решиха да цицат с ММО... ама там не става така, кфо PVP ще направят тея нобове с тая дървения муахаха, по добре битките да са от типа походова стратегия, че друго не им се удава и нямат шанс

Профил Skype

Публикувано на: 09 Ное 2012 23:30

Според мен,прекалено крайно реагираш.Сега не споря,че играта ще е усепх,може да се окажеш напълно прав но мисля,че е прекалено рано за изводи.Реално имаме тея няколко минути от това филмче,което даже не е чист геймплей а е обработено кинематографично.Нищо неможе да се каже за камера,движение и комбат.В гилд уарс 2 например до последно анимациите за довършване на падналия противник бяха с плейсхолдер такива.Иначе за енджина казаха,че е тяхна собствена разработка,като за база са ползвали херо енджина.Има време,ще видим какво ще излезе.Чакам с пасивен оптимизъм :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2012 10:17

Ten Bears винаги е бил титаничен ретард, обаче тука е прав - тая игра ще е фейл. Като почти всяко MMO в последните години де.

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 10 Ное 2012 16:42

Вие пак бъркате нещата. И мен не ме кефи, че е ММО, няма как да им плащам месечни такси, никога. Но това, че е ММО, няма общо с другото - че немогат да правят анимации и бойна система, ако има ретарди то това са точно тея и уж е друг разработчик... ще видим какво ще стане, ама от тва дето видях ми е достатачно на мен. Вие така говорехте и за Reckoning, че щяла да се пачне, да се оправи, как може да се оправи нещо което е направено така, че да е аркаден шит и помпане на левия бутон... то му е такъв смисъла, да е боклук за малки индианци

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2012 17:44

Точно пък Аламур не е просто помпане на левия бутон. Интересно ми е как пък ти точно, дето играеш уж толкова много шуутъри, дето там единственото, което правиш е да натискяш ляв бутон и евентуално да се криеш, се оплакваш от това...

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2012 19:24

My 2 cents: Като цяло съм малко по-заинтересуван в играта, отколкото когато я обявиха, защото се вижда, че се опитват да направят нещо малко по-различно от стандартното run of the mill MMO, но това, че се хвалят, че са комбинирали най-лошата combat система в която и да е single player игра с MMO combat система, е просто смехотворно.

and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2012 00:09

hyper, играя всичко, дето е добро. И даже в RPG-тата съм много по добър, не само скил а в билда на героя. В уоу играя роуг и съм доста над средно ниво и пвп и пве. А тук коментирам, защото съм разочарован от това, че тея правят красиви светове, а немогат най важното.. и се дразня, че немогат да го осъзнят - това от какво имаме нужда. Те си знаят техното, яко реклами, хайп и голями продажби и всичко е ОК. А аз се питам някой дали им е казал за тези неща дето говоря тук, за конзолните менюта и тн. То е ясно, че нищо няма да се промени, играта вероятно е готова на 80%, това е тя което виждаме, не се залъгвайте, че ще настъпят такива глобални промени. Май трябва да спра да коментирам, полза няма. Продължавам да си чакам някой анонимен малък дев като Rebel Act, да ми поднесе това от което имам нужда

Профил Skype

Публикувано на: 11 Ное 2012 00:30

E човек,ти пак си знаеш своето.Изчакай да започне бетата да има материал,да се прецени.Ти говориш все едно си играл 1 месец.Правиш си изводи от едно рекламно филмче.И ако кажеш,че ти е достатъчно за да си направиш изводи,просто няма да звучиш сериозно.И за 1 година до рилийза,анимациите могат да се променят достатъчно(да се надяваме),въобще не са нещо глобално.Иначе отделно от тази тема,това което спомена за конзолния интерейс..еми кофти,ама е така като там са повечето продажби.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2012 01:24

Ten Bears, фен на WoW, който преди малко каза, че би играл игра с gameplay-а на WoW в singleplayer, да коментира, че го нямало "най-важното", в игра, от която не сме видели абсолютно нищо и че всичко, което направили, щяло да бъде само "яко реклами, хайп и големи продажби", ми се вижда леко казано смешно.

and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2012 07:59

Нали беше той дето се хвалеше, че бил такъв фен на id, че бил свалил всичките им игри от замунда и ги имал на харда? :lol:

Профил

Публикувано на: 22 Яну 2013 17:45

http://signup.elderscrollsonline.com/

НАЛАЗВАЙТЕ!!!!

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 22 Яну 2013 18:49

omg omg omg omg тва ще е мега епиц!!! :D

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Публикувано на: 23 Яну 2013 01:21

Новия трейлър също е страхотен->http://www.youtube.com/watch?v=0jNT5cMwxw0&feature=player_embedded

Профил

Публикувано на: 11 Юни 2013 09:06

Доста нахайпен бях по играта,отдавна чакам пълнокръвно ммо с мрачен фентъзи сетинг и интерактивен свят ама за съжеление Е3 анонса направо еба майката на играта.Поредното грандиозно ммо по голямо айпи засилило се с мощна скорост към кофите :cry: Чудя се колко провала трябва да види тази индустрия,че да се получи правилната магия?Сега какво?Евъркуест некст ли чакаме?

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2013 10:31

И какво не ти хареса, съдейки от един трейлър, дето показва местностите и малко бой?

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2013 10:45

Хайп и хейт по игра, която не е излязла е равносилно на това да ходиш да си удряш главата в кофата за боклук пред блока/къщата. С други думи - напълно малоумно действие.

Профил

Публикувано на: 11 Юни 2013 10:55

hyper1 написа:
И какво не ти хареса, съдейки от един трейлър, дето показва местностите и малко бой?

Заеби го трейлъра,нищо особенно не е.Лайната са,че обявиха,че "ммо-то" им ще излезе и за новите конзоли на сони и мс.Второ-отлагат старта за пролетта на 2014 а да не говорим,че пс4 собствениците получават достъп до бетата....

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2013 11:00

Ако отлагат едно ММО, това може да е единствено и само за добро. Стига вече ММОта, които се плащат, а реално получаваш ранна бета.

Профил

Публикувано на: 11 Юни 2013 11:31

По принцип си прав Гипо,само дето в случая отлагането не е свързано с качеството на продукта а именно с портването му на конзолите и свързаните с това рекламно-финансови аспекти :(

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com