Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC може би скоро обявена? Публикувано на: 05 Май 2013 07:52
Ако са включени всички DLC-та към изданието т.е. един complete edition си го вземам веднага!
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Apothecary
|
|
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC може би скоро обявена? Публикувано на: 06 Май 2013 00:13
Да се надяваме че е истинско
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC може би скоро обявена? Публикувано на: 06 Май 2013 22:46
Би било много добре за пц гейминга. За пц не е излизал мортал комбат от 4 насам, което беше преди 15 години. Има нужда от нов мортал за пц.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC може би скоро обявена? Публикувано на: 07 Май 2013 00:34
Също така ще е добре и за мод обществото.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC може би скоро обявена? Публикувано на: 07 Май 2013 05:57
Абе тва за ексбокса дали може да се играе с кинект, някой хакер дали го е свързал
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC може би скоро обявена? Публикувано на: 07 Май 2013 12:51
Е на следващия хбокс и с кинект 2 може и да стане. За сега този кинект е прекалено бавен лагва и няма как да се играя бърза игра като мортал.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
demona
|
|
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC може би скоро обявена? Публикувано на: 15 Май 2013 18:02
Верно ли???? къде да направя PRE ORDER ..... И без това ме е яд че Injustice излезе за конзоли и за Iphone/Ipad и ми е малко тъпо да го цъкам на телефона сякаш не можеше за PC да си го направят...
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
|
ToxicRed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC може би скоро обявена? Публикувано на: 22 Май 2013 15:20
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC може би скоро обявена? Публикувано на: 22 Май 2013 16:31
Айде честито на PC геймърите
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC може би скоро обявена? Публикувано на: 22 Май 2013 17:27
High Voltage Software.... Kinect Star Wars....
Nothing can possibly go wrong here I tell you!
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
ToxicRed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC може би скоро обявена? Публикувано на: 22 Май 2013 18:54
Няма какво да се обърка, портове на игри с Unrean Engine се правят лесно. А и това е обикновен файтър, не е open world игра.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC може би скоро обявена? Публикувано на: 23 Май 2013 02:06
Ми дано да се продаде добре. Морталчето с всичкия контент на по-висока резолюция за пц. Тъпото е, че повечето пц геймъри нямат 2 джойпада, за да рацъкат вс. Също така е добре да е на голям екран за да могат да играят двама от малко по далечко.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC може би скоро обявена? Публикувано на: 23 Май 2013 09:05
Моята реакция е сдържана. ... ... ...
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC може би скоро обявена? Публикувано на: 23 Май 2013 09:37
Еми да се надяваме, че ще сe продава добре, че да портнат и Injustice като излезнат всички DLC-та за нея
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC Публикувано на: 29 Май 2013 19:50
Ами аз мисля да си я взема за подкрепа, взех и МК Акрадната Колекция за ПЦ. Вече нямам търпение, да идва 3ти Юли по-скоро Писна ми да цъкам МК на емулатори от 10 години насам;п
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC Публикувано на: 30 Май 2013 14:08
Вече е ясна и датата на излизане 3 юли Хайде честито на феновете
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC Публикувано на: 18 Юни 2013 20:21
Излезнаха изискванията:
Minimum Requirements -OS: (32-bit) Windows Vista, Windows 7, Windows 8 -CPU: Intel Core Duo, 2.4 GHz / AMD Athlon X2, 2.8 GHz -Memory: 2 GB -Video Card: NVIDIA GeForce 8800 GTS / AMD Radeon 3850 -DirectX: DX 10 -Windows XP and DirectX 9.0c and below not supported Recommended Requirements -OS: (64-bit) Windows Vista, Windows 7, Windows 8 -CPU: Intel Core i5 750, 2.67 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz -Memory: 4 GB -Video Card: NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6950 -DirectX: DX 11
Играта не върви на ХП. Малко съм шокиран, високи ми се струват(ДиректХ 11?). Може би порта не е читав. Ще видим..
|
|
|
|
|
ToxicRed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC Публикувано на: 18 Юни 2013 21:58
ze1t написа: Играта не върви на ХП. Малко съм шокиран, високи ми се струват(ДиректХ 11?). Може би порта не е читав. Ще видим.. XP е операционна система на повече от 10 години... Кое им е високо на изискванията? 8800 GTS минимално, карта на почти 7 години... А препоръчителните е масова практика да се надуват, дано наистина играта да ползва DX11 рендър, а не да са го плеснали ей тъй щото препоръчаната видеокарта го подържа (също масова практика). Сигурен съм, че ще лети, аз игра с Unreal Engine неоптимизирана не съм видял, но пак си е до кадърност, щото пък и доста игри с този енджин имат един доста гаден проблем с стрийминга на текстурите...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mortal Kombat за PC Публикувано на: 18 Юни 2013 22:16
ToxicRed написа: ze1t написа: Играта не върви на ХП. Малко съм шокиран, високи ми се струват(ДиректХ 11?). Може би порта не е читав. Ще видим.. XP е операционна система на повече от 10 години... Кое им е високо на изискванията? 8800 GTS минимално, карта на почти 7 години... А препоръчителните е масова практика да се надуват, дано наистина играта да ползва DX11 рендър, а не да са го плеснали ей тъй щото препоръчаната видеокарта го подържа (също масова практика). Сигурен съм, че ще лети, аз игра с Unreal Engine неоптимизирана не съм видял, но пак си е до кадърност, щото пък и доста игри с този енджин имат един доста гаден проблем с стрийминга на текстурите... Съгласен съм с всичко казано от теб, просто в първия момент препоръчителните ми се сториха високички за файтинг игра на 2 години с UE3 (новия Биошок иска GTX 560) и не ми се вярваше да си направят труда да сложат графични екстри. Ще се радвам ако има примерно Tessellation и Physx поддръжка.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|