Това ми беше най-забавния изборен ден откакто се помня. Понеже никъде не можах да намеря как и къде са си продам гласът, затова пък успях да се уредя да бъда представител на партията на оня гейтак Сергей ебал съм му кой. Все пак това са лесно изкарани 50лв - само седиш, чешеш си топките и се хилиш на селяндурите от комисията. Бяха наистина ебаси простите хора - непрекъснато си говореха за политика, майтапи на тема ебане, една бабка започна да пее радостно някакви стари градски песни, сигурно щото предусещаше победата на любимата червена партия. Пък една друга вдигна ебаси скандала щот някой и изял гербаджийските санвичи и банани
Аз лично бях сигурен какви ще са резултатите в секцията в която бях, само като погледах 20 минути влизащите да гласуват "граждани". Ясно се четеше по потните им физиономии кой е селяк фен на мутрата и кой е циганин с купен глас от гея. Нормално изглеждащите хора разбира се бяха малко, няколко процента, като 10-на човека дори не гласуваха, а само сложиха X на всички партии едновременно. Резултати както се очакваше бяха почти 50:50 са двете сили, Волен и някаъв друг имаха по 15-на процента, за останалите - кур.
Знам че на никой не му пука, но ще кажа че все пак гласувах. Така или иначе бях в същата секция в която бях и застъпник там или представител, не съм сигурен какво точно, така че в последния момент пуснах и аз вот. След три минутно зяпане на списъка реших да сложа хикс на Волен. Имаше две основни причини които ме накараха да направя това:
1.Като стайлинг, шоу програма, сценарий и актьорска игра ми е най-забавен от всички.
2. В сравнение с другите двама, Волен се е изявявал най-малко на сцената, но затова пък всичките му изяви са били epic.
Иначе хич не ми пука как са минали изборите в страната, не знам и не искам да знам. Дори досега и тъпото BTV не съм погледнал за да получа тая "информация".