Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 07 Май 2013 11:22

И как по-точно се отнася Bio към играчите? Обясни ми, моля те, защото аз не се чувствам засегнат от държанието им.

Профил

Публикувано на: 07 Май 2013 18:16

gua543 написа:
И как по-точно се отнася Bio към играчите? Обясни ми, моля те, защото аз не се чувствам засегнат от държанието им.

Е..щом смяташ,че 15-те $ които им даваш всеки месец те ги заслужават...няма какво повече да добавя.

Профил

Аватар
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Публикувано на: 07 Май 2013 19:00

Уау, какъв аргументиран отговор. Вие, големите предсказвачи на провали, май само такива ги давате напоследък. А, още нещо - аз съм F2P, не съм дал и лев за играта. Но всеки, който си плаща (а аз познавам доста хора, които си плащат), си е предоволен от играта. Ако спориш и се правиш на разбирач само след като си чел ragequit постовете в официалните форуми, то си нямаш и най-малка представа за какво говориш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Май 2013 20:00

Играта не е лоша, но не може да се отрече, че моделът е отвратителен в сравнение с останалите F2P - едно е козметика и convenience item-и, съвсем друго е да те лишават от ключови елементи от endgame-а като raiding и pvp. Но какво да кажа - те от LOTRO гледат какво да правят и има хора, които си ги цуцуркат. Не, че те не са щастливи - те имат пари да си плащат. Само че дори и за тях са вредни тези ограничения тъй като ги лишават от голям брой играчи, с които да играят endgame-а.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Май 2013 23:45

Според мен най-глупавото е че около 30 левел, имаш повече магии от екстендет бар-а и не можеш да си сложиш всичко, за да си го кликаш лесно, което убива безплатния модел.

В момента аз съм сложил най-ползваните магии в баровете, а такива като куик травел, бъфове и спидъри си отварям менюто с умения и от там си ги активирам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2013 06:47

Че F2P модела е скапан, скапан си е. За preffered status играчи положението е по-добро, ама пак не е цвете за мирисане. Но се свиква, а и все пак основната (и най-добра) част от играта - а именно историята - ти я дават цялата без никакви ограничения и забрани.

Профил

Публикувано на: 08 Май 2013 12:15

gua543 написа:
Уау, какъв аргументиран отговор. Вие, големите предсказвачи на провали, май само такива ги давате напоследък. А, още нещо - аз съм F2P, не съм дал и лев за играта. Но всеки, който си плаща (а аз познавам доста хора, които си плащат), си е предоволен от играта. Ако спориш и се правиш на разбирач само след като си чел ragequit постовете в официалните форуми, то си нямаш и най-малка представа за какво говориш.

Абе посерко,като не си дал нито лев за играта какво коментираш тогава?Аман от това замундаджийско мислене-шамар да е ама безплатен.Като дадеш 120 лева за играта+няколко месечни такси по 23 лева,по друг начин ще гледаш на нещата.И понеже от предишните ти постове виждам,че не си играл други ммо-та-вземи пробвай нещо различно,да видиш какво е съотношението на дадени пари/получено съдържание.Ама и аз какво ли си губя времето с теб,щом смяташ,че в едно ммо най-важното е историята :doh:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2013 12:38

Не мога да повярвам, че тая игра има тема с над 200 страници :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2013 12:41

Над 180 от тях са от преди играта да излезе, така че - нормално.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2013 14:54

Светата троица се събра, виждам. Доколкото знам другите ММО-та нямат почти никаква история, а и да имат, е някаква фентъзи щуротия, а мене такива работи въобще не ме кефят. Да не говорим че всяко ММО откъм история е километри зад TOR. Аз тая игра я играя предимно заради историята и съм доволен от това, което съм видял до момента. Сега да те питам, големия мъж - като ме напсува почувства ли се по-важен, нещо повече от мене? Мислех си че може да водим една нормална дискусия, но неее, ти нали си клавиатурен боец, Интернет Рамбо! И въобще не ми давай лекции относно пиратството, ти щото всяка игра си я купуваш и ходиш на църква да се изповядаш само като си помислиш да влезнеш в някой от тези долнопробни сайтове. Дали е най-доброто ММО в историята не знам, а и въобще не претендирам че е. Съветвам те да четеш какво пиша, не да си измисляш.

Това че играта не ви харесва си е лично ваше мнение. Доколкото обаче виждам сървърите на играта са постоянно пълни. Очевидно има хора на които играта им допада, колкото и невъзможно да ви се вижда това вас.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2013 15:45

gua543 написа:
Доколкото знам другите ММО-та нямат почти никаква история, а и да имат, е някаква фентъзи щуротия, а мене такива работи въобще не ме кефят. Да не говорим че всяко ММО откъм история е километри зад TOR.

Почти всяко едно сносно ММО има тонове история, единственото предимство на TOR, когато излезе, беше че всички куестове са озвучени. Като цяло обаче не предлага по-добра история от конкуренцията си в жанра.

И естествено, че ще има много играчи - Star Wars е. Това привлича много хора, които си мислят, че с TOR са намерили светия граал, защото не знаят какви са алтернативите, точно катко е и с WoW, която е почти същата игра като TOR... или по-скоро обратното.

И... сега малко offtopic:
Казваш "а и да имат, е някаква фентъзи щуротия"...
Магьосници, които контролират мистична енергия, която може да поквари тези, които я използват. Антични артефакти, които позволяват овладяването на забравена магическа сила или разговор с призраците на отдавна мъртви майстори на занаята. Битки с мечове, между ексклузивно общество от майстори-фехтовачи. Умели убийци промъкващи се в сенките и смели войни, които се изправят срещу тези, които владеят магия, необяснима за тях. Не звучи ли интересно? Това е фентъзи. Също всичко това присъства във вселената на междузвездни войни. Така че моля те, не ми излизай с "някаква фентъзи щуротия" и как въоще фентъзи щуротиите въобще не те кефят.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2013 16:08

gua543 написа:
Да не говорим че всяко ММО откъм история е километри зад TOR.

ахахахахахахах

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2013 16:55

Хмм, може би не се изразих правилно. С Междузвездни войни и Силата съм свикнал, с магията - не. Сигурно двете неща ви изглеждат еднакви, но поне за мен не са.

Странно че един от аргументите ти за многото играчи е че е Междузвездни войни. Доста хора смятаха че единствено лазерните мечове и името ще поддържат играта. Но ти наистина ли смяташ че толкова хора я играят само и единствено заради името? Мина година, че и няколко месеца отгоре, ако се държеше само на името нямаше да оцелее толкова дълго.

Gipo, с твоето мнение не може да се спори, затова и няма да си правя труда.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2013 17:08

gua543 написа:
Странно че един от аргументите ти за многото играчи е че е Междузвездни войни. Доста хора смятаха че единствено лазерните мечове и името ще поддържат играта. Но ти наистина ли смяташ че толкова хора я играят само и единствено заради името? Мина година, че и няколко месеца отгоре, ако се държеше само на името нямаше да оцелее толкова дълго.

Ъм... много хора идвам към играта, защото е Star Wars. Остават, защото не знаят какви са алтернативите в жанра, а самият жанр е много пристрастяващ като цяло.

Иначе същия контрааргумент към теб - наистина ли смяташ, че след година и половина играчите стоят с играта заради историята? Имам предвид заради историята на персонажите, а не за света - тоест не заради това, че е Star Wars.

Иначе за "силата" и магията - силата е вид магия, която съществува във вселената на Star Wars и като цяло е много подобна на магията в много фентъзи светове. Това, че си "свикнал" с нея не значи, че има някаква разлика.

Профил

Аватар
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
Публикувано на: 08 Май 2013 19:13

Браво gua543 мои човек си :) Ако на някои не му харесва играта да не пише никои не го интересува какво не му е харесало омръзна ми от такива където играта не им харесва и веднага да хеитват или пък форумните изроди както ги наричам аз :D Аз постнах това не да се храни ме тука а да обсъждаме ако не живи и здрави за това е темата направена за тая игра а не за да се храниме и да се правим на интересни!!! Сега да не ме нападнат веднага форумните изроди :D :D

Профил

Публикувано на: 08 Май 2013 21:34

@gua543
Първо-не съм те напсувал.Нарекох те посерко,защото почваш да говориш за неща които не разбираш-тоест като малките деца.
Второ-игри не пиратствам по простата причина,че играя единствено и само ммо-та.Единствения сингъл за който съм дал пари е скайрима.
Трето-ти ли ми говори за нормална дискусия,когато след два мои нормални поста ти се включваш с хапливи такива?
Четвърто-кажи ми как някой като тебе който е свалил играта свободно и разцъква само стори моуда,без да похарчи лев,може да има някакви претенции към играта?И как да се води дискусия на тази основа?
Пето-който си мисли,че в играта има хора заради някакви нейни достойнства а не заарди сетинга е в жестока заблуда.
Шесто-Пак казвам-нямам нищо против играта,който го кефи да я разцъква но истината е,че политиката на ЕА е шамар в лицето на хората които си плащат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2013 07:48

gua543 написа:
Gipo, с твоето мнение не може да се спори, затова и няма да си правя труда.

Няма и за какво да спориш, ММО културата ми е твърде богата и мога да се изсмея спокойно на мнението ти :)

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 09 Май 2013 08:34

Е Star Wars си е фентъзи, това би трябвало да е ясно всекиму, просто по-футуристичен тертип, но по никой начин сай-фай. Не знам къде е проблемът с това, всъщност.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2013 12:33

Защо ли въобще се върнах тука... Вие всичките сте просто такива експерти и мегаразбирачи че просто няма накъде. Просто сте си наумили че всички в тая игра са кретени и бавноразвиващи се, щото кой нормален човек ще го играе това нещо? Като за финал мога да кажа че като играта не ви кефи, не се занимавайте с нея. Аз не ходя по форумите и темите на WoW и GW2 да ги плюя и да пиша коментари от сорта на "Баси тъпата игра, това играе ли го още някой?". Айде чао, аз се наслушах на експертни мнения. :fingers: :arsehle:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2013 12:57

Чакай малко, пич, не сме ти ние виновни, че не можеш да си аргументираш мненията и че ти липсва база за сравнение. И най-лошото, казано за играта в последните няколко поста, е че моделът е кофти, че играта няма достатъчно добър content за да заслужава пари и че има много по-добри игри на пазара, които си заслужават повече. Аз лично нямам нищо против да ходиш по темите за MMOта и да храниш, стига да си играл игрите и да можеш да дадеш аргументирано мнение защо те са лоши.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com