Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: скачам на въже
Заглавие: Re: Dark Souls II
Публикувано на: 11 Дек 2012 14:38

Шон танцува

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2012 18:49

Уау, Antov накара Sean да рейджва, тва не се вижда всеки ден.
Fo3 > FoNV в моята душа, кой каквото ще да казва.
iddqd - моля те никога повече не ми обяснявай как сравняваш hack'n'slash rpg с 3rd person action rpg в графично отношение, че снощи около 5 минути се смях. Не се шегувам. Все едно да ми съпоставяш Death Rally (2009) с NFS Shift (2009) - ми то и на двете жанрът им е сходен, състезаваш се, отваряш коли и такива неща. Да ама не. Вълшебната дума тук е *поджанрове*.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2012 18:53

Не философствай много ами играй Hotline Miami. Като я приключиш тогава ти разрешавам да влизаш в спорове.

Профил

Аватар
В момента играе: with your brain
Публикувано на: 11 Дек 2012 19:04

Днес се събудих и тръгнах със брадва към студиото разработило проклетата Hotline Miami. Запалих цигара, вдишах дълбоко и влязох. Казах им привет от твое име. Не се бавих много дълго. Имаш много поздрави и ти от тях.

Профил

Публикувано на: 11 Дек 2012 19:09

sean написа:
Не философствай много ами играй Hotline Miami. Като я приключиш тогава ти разрешавам да влизаш в спорове.

Що да го играя, като GTA клонингите на Gameloft за GSM-и са по-яки? :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2012 19:43

Не вярвам на Dark Souls 2. Имам голямо предчувствие, че ще преебат нещо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2012 19:48

igrata ne e kloning na gta i ima po-qk gameplay i soundtrack ot vsqka igra taq godina

kuci ako imash kakvoto i da e uvajenie kum taq industriq shte q kupish vednaga

ti si edin ot malkoto v toq site koito e dostatuchno vuzrasten za da ima sobstvena kreditna karta i pari koito da sloji v neq :lol:

Профил

Публикувано на: 11 Дек 2012 19:58

Доста игри напазарувах на есенната разпродажба, нямам време да ги играя...
Но ако е с 75% намаление по Коледа - обещавам да я взема! :D

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 11 Дек 2012 20:27

white storm написа:
sean написа:
New Vegas е произведение на изкуството. Fallout 3 е доста зле.

Всъщност е точно обратното.

Няма да се намесвам към останалата част от спора ви, ама New Vegas издухва F3 отвсякъде - и геймплейно, и откъм история, и откъм герои/диалози. Сетингът е малко спорен, щото си зависи от предпочитанията, но на мен Мохаве ми хареса повече. Пък като набуташ няколко гига модове кефът драстично се покачва. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2012 22:16

Най-вече го издухва откъм бъгове. Това че го издухва от към история, все едно не съм го чул. Колко трябва да си тъп да кажеш нещо подобно. Дори да ти харесва повече, нещата са на кажи речи едно и също ниво, мен повече ми харесва фолаут 3, но да кажеш че нещо почти същото като другото го издухва е рядко форма на мозъчна импотентност.

А и Вегаса ми е причинявал едно от най-гадните неща, които сами се случвали пред компа, едно шибано длц, което след като започнеш няма спиране, а е отвратително маоумно, гадно, шибано и т.н. ДЛЦ-то е около 15 часа сигурно, най-гадното нещо е което съм си пускал да играя и не мога да изляза от шибаното ДЛЦ за да си продължа що годе поносимата игра нататък.

Иначе ДЛЦ-то се състоеше от редица интересни моменти. Едната част е...ти си в някакво затворена сграда, забравих каква беше и трябва да изпълниш някакви неща, като да биеш кучета и да стреляш по роботи, тип сателитни чинии, най-накрая минаваш тая мозъчна диария и developerska немощ и ти се заявява че трябва да го повториш още 3 пъти. 3. 3 пъти да минеш тва говно. 3. Направо ме боли главата като се сещам. Но го изтраях, защото ми беше скучно и реших че след като го мина ще ме върне към самата игра и ще си напрая кефа още 1 час и нещо. Но не, то това е само началото на ДЛЦ-то има още поне 2-3 места, на които пак трябва да минаваш така по 100 пъти едно и също. Имам чувството че който е минал тва ДЛЦ докрая трябва да се оперира и да му се изтрие паметта неминуемо. От такива неща се получава тумор.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2012 23:48

Недей, Шон, не се гъбаркай с мен, защото нито можеш да ми забраниш нещо, нито имаш аргументацията да ме обориш. Гледай си кефа и "ни са ибай с мйен, мой".

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 12 Дек 2012 00:24

Цитат:
Това че го издухва от към история, все едно не съм го чул.

В нищо няма да те убеждавам. Лично смятам, че сценаристите от Obsidian са се справили по-добре от тези на Bethesda.

Цитат:
Дори да ти харесва повече, нещата са на кажи речи едно и също ниво, мен повече ми харесва фолаут 3, но да кажеш че нещо почти същото като другото го издухва е рядко форма на мозъчна импотентност.

Предвид това, че бяха вкарали доволен брой нововъведения и готини хрумки (които допълнително се развиха от модъри) може и да съм си пресилил думите, но считам NV за доста добро подобрение спрямо F3. Или поне не мисля, че могат да се разграничават като 'доста зле' и 'произведение на изкуството'' както бяха писали sean и white storm.

За бъговете няма да споря. Имам навика да тегля всички излизащи фиксове по мод сайтовете след всяка игра на Bethesda. Единствения бъг дето е успявал да ми влезе под кожата беше крашването на всеки половин час като играех F3. Така че съм имал късмет.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2013 01:16

Gameplay http://www.youtube.com/watch?v=Wbtf3ng6kGk .... пфффффффффффффф

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2013 23:05

Бързо напредват, но като гледам енджина си е същия. Добре че слабия порт на единицата продаде много броики за пц и това надъха японците да разработват дойката и за пц.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost