Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: татарски шпион го барал мечот в македонийijя
Публикувано на: 20 Мар 2013 22:19

Гамарджоба, пичове, мадами и трапове. Предстои ми кацане в Скопие скоро, и щото си няма хоризонталска стъбла (релси) за трен между двете държави, ще се прибирам в София с автобус.

Молам ветераните които са прокарвали маршрута Скопие-София да дадат малко инпут и вчепетления. Като Татарин, грозят ли ме застрашаващи предубедености? На татарски ли да шляпам или да се правя на розовокож пришелец? Кои бус-компании да избягвам / кои са препоръчителни?

Благодарско изпредварително.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: татарски шпион го барал мечот в македонийijя
Публикувано на: 21 Мар 2013 12:11

Дека ке одиш бре, ке те утепат! :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2013 22:14

Прибирам се от кралството на Свеите (чича ви Кире знае), и понеже има много югославски кратуни там, директниот полет излиза на 50 леви (за 2000 км)!!! Хванах тази лукративна дала-Вера през кръстот, та ща-не ща ще падувам в ръцете на Имперските макадонадци. Дано немат техен си TSA, оти ще ме побаруват по мечот и ще ме изкарат татарски шпион. Сериозно, грозят ли ме някакви варварщини? Да не ме пребивуват нинjiте от контра-тататарското разузнаване?

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2013 00:29

Нямам Ябълка написа:
Прибирам се от кралството на Свеите (чича ви Кире знае), и понеже има много югославски кратуни там, директниот полет излиза на 50 леви (за 2000 км)!!! Хванах тази лукративна дала-Вера през кръстот, та ща-не ща ще падувам в ръцете на Имперските макадонадци. Дано немат техен си TSA, оти ще ме побаруват по мечот и ще ме изкарат татарски шпион. Сериозно, грозят ли ме някакви варварщини? Да не ме пребивуват нинjiте от контра-тататарското разузнаване?

Я па не знаим, ке немоа ти помогна, но ако има проблем викай ке ги отрепаме сичките :)

ПС: Доколкото знам за последните години от приятели минавали там, може да те забавят и държат на митницата но нищо повече имаш ли вс. документи нямаш проблеми.
За маршрут не мога да ти помогна

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2013 14:40

Често пътувам тази дестинация. Всичко е тип-топ, взимаш си автобусчето и тва е. Скопие е страхотен град иначе!

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com