татарски шпион го барал мечот в македонийijя

Нещата от живота
Нямам Ябълка

татарски шпион го барал мечот в македонийijя

Мнение от Нямам Ябълка »

Гамарджоба, пичове, мадами и трапове. Предстои ми кацане в Скопие скоро, и щото си няма хоризонталска стъбла (релси) за трен между двете държави, ще се прибирам в София с автобус.

Молам ветераните които са прокарвали маршрута Скопие-София да дадат малко инпут и вчепетления. Като Татарин, грозят ли ме застрашаващи предубедености? На татарски ли да шляпам или да се правя на розовокож пришелец? Кои бус-компании да избягвам / кои са препоръчителни?

Благодарско изпредварително.
Аватар
StubbsZombie

Re: татарски шпион го барал мечот в македонийijя

Мнение от StubbsZombie »

Дека ке одиш бре, ке те утепат! :shock:
Нямам Ябълка

Мнение от Нямам Ябълка »

Прибирам се от кралството на Свеите (чича ви Кире знае), и понеже има много югославски кратуни там, директниот полет излиза на 50 леви (за 2000 км)!!! Хванах тази лукративна дала-Вера през кръстот, та ща-не ща ще падувам в ръцете на Имперските макадонадци. Дано немат техен си TSA, оти ще ме побаруват по мечот и ще ме изкарат татарски шпион. Сериозно, грозят ли ме някакви варварщини? Да не ме пребивуват нинjiте от контра-тататарското разузнаване?
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Нямам Ябълка написа:Прибирам се от кралството на Свеите (чича ви Кире знае), и понеже има много югославски кратуни там, директниот полет излиза на 50 леви (за 2000 км)!!! Хванах тази лукративна дала-Вера през кръстот, та ща-не ща ще падувам в ръцете на Имперските макадонадци. Дано немат техен си TSA, оти ще ме побаруват по мечот и ще ме изкарат татарски шпион. Сериозно, грозят ли ме някакви варварщини? Да не ме пребивуват нинjiте от контра-тататарското разузнаване?
Я па не знаим, ке немоа ти помогна, но ако има проблем викай ке ги отрепаме сичките :)

ПС: Доколкото знам за последните години от приятели минавали там, може да те забавят и държат на митницата но нищо повече имаш ли вс. документи нямаш проблеми.
За маршрут не мога да ти помогна
Аватар
†Попѫтъ†
Обратна връзка:

Мнение от †Попѫтъ† »

Често пътувам тази дестинация. Всичко е тип-топ, взимаш си автобусчето и тва е. Скопие е страхотен град иначе!
دشت شما درد نکند
Публикувай отговор