Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 17 Фев 2013 18:52
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 17 Фев 2013 19:02
Значи имало файда от тоя фейсбук
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 17 Фев 2013 19:05
Имам чувството, че 80% от тия, дето протестират нямат представа за какво са на улицата...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 17 Фев 2013 19:20
Dexter написа: Имам чувството, че 80% от тия, дето протестират нямат представа за какво са на улицата... Не са толкова прости като теб :/
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 17 Фев 2013 19:23
Dexter написа: Имам чувството, че 80% от тия, дето протестират нямат представа за какво са на улицата... Не знам философия изучавал ли си, чел ли си нещо на тази тема, но за повод и причина трябва да си чувал.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 17 Фев 2013 19:46
Dexter написа: Имам чувството, че 80% от тия, дето протестират нямат представа за какво са на улицата... ей кога ше се научиш да се държиш нормално бе, деба сополивото келешче имаш ненормална сметка за ток -> отиваш да крещиш с още 5000 човека с твойта съдба голема си компетенция, вечно сичко знаеш, на сека манджа мерудия, ма паричките ти падат от небето, за моеш да си учиш педераската специалност в софия, нали? и вкъщи има ток, нали? гъз осран тъп
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 17 Фев 2013 21:02
Подобни неща имаше и когато мангалите на Цар Киро, бяха били онези момчета, но там нищо не се случи. За момента оставам скептично настроен.
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 17 Фев 2013 21:41
В Пловдив яко са ги яхнали СКБ.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Stonedisus
|
|
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 18 Фев 2013 00:15
brao na besipeto
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 18 Фев 2013 00:35
Nocturno написа: Dexter написа: Имам чувството, че 80% от тия, дето протестират нямат представа за какво са на улицата... ей кога ше се научиш да се държиш нормално бе, деба сополивото келешче имаш ненормална сметка за ток -> отиваш да крещиш с още 5000 човека с твойта съдба голема си компетенция, вечно сичко знаеш, на сека манджа мерудия, ма паричките ти падат от небето, за моеш да си учиш педераската специалност в софия, нали? и вкъщи има ток, нали? гъз осран тъп О, колко патетично - "с твойта съдба"
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 18 Фев 2013 00:44
Не съм много наясно, ама с какво ще помогне национализирането ? Не е ли по-скъпо за държавата да купува фирмите (или дяловете, каквото там), няма ли да се отрази негативно на данъци, такси или цени?
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 18 Фев 2013 01:13
Абе национализация, тамън още точно 3(!!!) дена ще се шуми по тая тема. Всичко друго ще е няква аномалия.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 18 Фев 2013 01:42
По скоро активите им ще бъдат конфискувани, в полза на държавата, така мисля. Ама национализацията няма да реши цялостния проблем.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 18 Фев 2013 04:16
Какви конфискации, какви активи, омг. Никаква национализация, диверсификация трябва. Основите за така на теория са положени от доста време, но липсват наредби, които да регламентират избора/смяната на доставчик за физически лица и то по-всичко личи - умишлено. Не това е причината да протестират хората обаче, сметките са само повод. Това е недоволство, което се събира от доста време. Неслучайно седмици след като Дянков "компетентно" се изказа, че разликата между финансова стабилност и фалит е 1 милиард, ГЕРБ въпреки това в пристъп на паника решиха да емитират нови облигации точно на такава стойност, за да могат да платят на земеделците - на 20 февруари се готвеше протест и от тяхна посока. На Борисов май му запари под дупарата пред перспективата двата протеста да се обединят и неориентираното недоволство на хората да прерасне в масововка тип деветдесетте с искане за предсрочни избори. Сега уволни за конфликт на интереси новата шефка на ДКЕВР, която сам назначи преди по-малко от седмица и си мисли, че си е измил ръцете. Балама. Става ми тъжно за Добрев като го гледам какъв е насран през цялото време, изобщо - това правителство не е било масово антагонизирано никога и дори сега не е, но трябва само още някаква малка стънка да се случи, някакъв пореден гаф и чашата ще прелее. Не знам в Пловдив кой какво е яхнал, щото тия ЧЕ ГЕВАРА никой не ги е чувал и никой няма да ги чуе повече, нито пък знам как приказките за национализация ще помогнат на БСП, когато хората са навън, защото не могат да си плащат сметките и им е писнало от тъпотии, а всичко останало са подробности и претекст да излязат по улиците. Затова и тъпаците (БСП много се напъват наистина), дето се опитват да яхнат вълнатата по политически причини, ще се изтърсят яко. Иначе протестите са хубаво нещо, особено когато са масови. Никога не е лошо да се напомня на корумпачосите, че освен да лапат, трябва и да вършат нещо, защото прагът на търпение на гражданите не е безлимитен.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 18 Фев 2013 09:08
Има една стара случка от Варшава на времето. Тия с парното се смазали да крадат и да надуват цените и варшавци (поляците са ааадски единен народ) се вдигнали и всички до един си спрели парното (няма бедни, няма богати - всички). Топлофикацията им фалирала, след време я приватизирали и започнали от врата на врата да ходят при народа с договори, гарантиращи цени, липса на увеличение и не знам си какво за следващите не знам си колко години.
Иначе Декстъре - това, че ти през живота си не си виждал сметка за ток, не значи, че народа не знае за какво протестира...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
ToxicRed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 18 Фев 2013 09:48
Най-добре е КОМАНДИРА да дойде!
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 18 Фев 2013 10:25
Мега яко брякс Ама аз бях прекалено зает да цъкам Драгонборн ДЛЦто ама, ако има пак ще хода да ги замерям с компоти
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 18 Фев 2013 12:50
ТОП ОФЕРТА! УНИКАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!!
Не сте в настроение? Имате нужда от нещо различно? Искате да прекарате незабравим уикенд? Възползвайте се от нашата оферта за протестен туризъм веднага!
Туристическият пакет включва един уикенд със следната планова смеха:
1. Групова разходка по централните улици на големите градове в България с екскурзовод и посещение на патриотичен фестивал, включващ изложба на портрети на национални герои и автентична възрожденска музика. Тема на протест по индивидуален избор без ограничения.
2. Промоционален полицейски масаж по избор за по-енергичните посетители на фестивала. Както всички протестни шествия, така и това мероприятие се организира при температури около нулата, затова полицейските власти са в готовност да предоставят своите професионални салони за извършване на разкрасителни процедури на нашите ВИП клиенти в топла и уютна обстановка.
3. Участие в безплатни дискусии на открито с известни български лектори за българската политическа система в настоящето и близкото минало, подаръци ключодържатели, календарчета и аксесоари с партийно лого за по-активните участници.
4. Ексклузивна театрална постановка от популярната театрална група "Народно събрание", включена в пакета. Тържествена реч на директора на театъра, гарантираща групова еуфория и усещане за социална удовлетвореност у посетителите.
5. Туристическият уикенд приключва с подобаващо закриване на фестивала, доволните участници в него по програма се трансферират към най-близките местни пунктове, където ги очаква празнична вечеря (шише гроздова ракия и порция шопска салата), музикално оформление от топ българските музикални звезди Азис и Галена и шоу-програма от ромски танцьори и техни привърженици. В 4:00 в понеделник всички туристи се извозват до своите домове на собствени разноски, за да започнат своята работна седмица със спомените за уникалното преживяване.
|
|
|
Мечиста
|
|
Мнения: 315 Местоположение: На Какаши сенсей фануса, фануса!
В момента играе: с пишката си
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 18 Фев 2013 15:07
Ах, как се радвам да видя гнева на народа и български протести, които да не са със смешни размери. Ама не само за сметките за тока, за много неща трябва. А за ЕРП-тата - само национализация му е майката. http://www.youtube.com/watch?v=1c0eu7uzhmw
___________________________________ Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Май ще се поразмърдаме, а? Публикувано на: 18 Фев 2013 18:32
Dante написа: http://www.youtube.com/watch?v=_IO-HHdXJac БРАВО БРАВО От доста време разправям че Волен мое е луд ама говори уми и разумни работи.
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|