Май ще се поразмърдаме, а?

Нещата от живота
Публикувай отговор
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Май ще се поразмърдаме, а?

Мнение от Маце Борко »

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
vanmx

Re: Май ще се поразмърдаме, а?

Мнение от vanmx »

Значи имало файда от тоя фейсбук :D
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Имам чувството, че 80% от тия, дето протестират нямат представа за какво са на улицата...
WeAreGettingClose
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Dexter написа:Имам чувството, че 80% от тия, дето протестират нямат представа за какво са на улицата...
Не са толкова прости като теб :/
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Dexter написа:Имам чувството, че 80% от тия, дето протестират нямат представа за какво са на улицата...
Не знам философия изучавал ли си, чел ли си нещо на тази тема, но за повод и причина трябва да си чувал.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

ей кога ше се научиш да се държиш нормално бе, деба сополивото келешче

имаш ненормална сметка за ток -> отиваш да крещиш с още 5000 човека с твойта съдба

голема си компетенция, вечно сичко знаеш, на сека манджа мерудия, ма паричките ти падат от небето, за моеш да си учиш педераската специалност в софия, нали? и вкъщи има ток, нали?

гъз осран тъп
Drecher
В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.

Мнение от Drecher »

Подобни неща имаше и когато мангалите на Цар Киро, бяха били онези момчета, но там нищо не се случи. За момента оставам скептично настроен.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

В Пловдив яко са ги яхнали СКБ. :D
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Stonedisus
В момента играе: с кьорави катерички

Мнение от Stonedisus »

brao na besipeto
кьорави катерички
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Nocturno написа:
ей кога ше се научиш да се държиш нормално бе, деба сополивото келешче

имаш ненормална сметка за ток -> отиваш да крещиш с още 5000 човека с твойта съдба

голема си компетенция, вечно сичко знаеш, на сека манджа мерудия, ма паричките ти падат от небето, за моеш да си учиш педераската специалност в софия, нали? и вкъщи има ток, нали?

гъз осран тъп
О, колко патетично - "с твойта съдба"
WeAreGettingClose
Гост
В момента играе: CoD Black Ops

Мнение от Гост »

Не съм много наясно, ама с какво ще помогне национализирането ?
Не е ли по-скъпо за държавата да купува фирмите (или дяловете, каквото там),
няма ли да се отрази негативно на данъци, такси или цени?
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Абе национализация, тамън още точно 3(!!!) дена ще се шуми по тая тема. Всичко друго ще е няква аномалия.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
The Arrow

Мнение от The Arrow »

По скоро активите им ще бъдат конфискувани, в полза на държавата, така мисля. Ама национализацията няма да реши цялостния проблем.
тежки нокаути
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Какви конфискации, какви активи, омг. :shock:

Никаква национализация, диверсификация трябва. Основите за така на теория са положени от доста време, но липсват наредби, които да регламентират избора/смяната на доставчик за физически лица и то по-всичко личи - умишлено.

Не това е причината да протестират хората обаче, сметките са само повод. Това е недоволство, което се събира от доста време. Неслучайно седмици след като Дянков "компетентно" се изказа, че разликата между финансова стабилност и фалит е 1 милиард, ГЕРБ въпреки това в пристъп на паника решиха да емитират нови облигации точно на такава стойност, за да могат да платят на земеделците - на 20 февруари се готвеше протест и от тяхна посока. На Борисов май му запари под дупарата пред перспективата двата протеста да се обединят и неориентираното недоволство на хората да прерасне в масововка тип деветдесетте с искане за предсрочни избори. Сега уволни за конфликт на интереси новата шефка на ДКЕВР, която сам назначи преди по-малко от седмица и си мисли, че си е измил ръцете. Балама. Става ми тъжно за Добрев като го гледам какъв е насран през цялото време, изобщо - това правителство не е било масово антагонизирано никога и дори сега не е, но трябва само още някаква малка стънка да се случи, някакъв пореден гаф и чашата ще прелее.

Не знам в Пловдив кой какво е яхнал, щото тия ЧЕ ГЕВАРА никой не ги е чувал и никой няма да ги чуе повече, нито пък знам как приказките за национализация ще помогнат на БСП, когато хората са навън, защото не могат да си плащат сметките и им е писнало от тъпотии, а всичко останало са подробности и претекст да излязат по улиците. Затова и тъпаците (БСП много се напъват наистина), дето се опитват да яхнат вълнатата по политически причини, ще се изтърсят яко.

Иначе протестите са хубаво нещо, особено когато са масови. Никога не е лошо да се напомня на корумпачосите, че освен да лапат, трябва и да вършат нещо, защото прагът на търпение на гражданите не е безлимитен.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Има една стара случка от Варшава на времето.
Тия с парното се смазали да крадат и да надуват цените и варшавци (поляците са ааадски единен народ) се вдигнали и всички до един си спрели парното (няма бедни, няма богати - всички). Топлофикацията им фалирала, след време я приватизирали и започнали от врата на врата да ходят при народа с договори, гарантиращи цени, липса на увеличение и не знам си какво за следващите не знам си колко години.

Иначе Декстъре - това, че ти през живота си не си виждал сметка за ток, не значи, че народа не знае за какво протестира...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
ToxicRed

Мнение от ToxicRed »

Най-добре е КОМАНДИРА да дойде! :!: :o
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

Мега яко брякс :!:
Ама аз бях прекалено зает да цъкам Драгонборн ДЛЦто ама, ако има пак ще хода да ги замерям с компоти :lol:
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

ТОП ОФЕРТА! УНИКАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!!

Не сте в настроение? Имате нужда от нещо различно? Искате да прекарате незабравим уикенд? Възползвайте се от нашата оферта за протестен туризъм веднага!

Туристическият пакет включва един уикенд със следната планова смеха:

1. Групова разходка по централните улици на големите градове в България с екскурзовод и посещение на патриотичен фестивал, включващ изложба на портрети на национални герои и автентична възрожденска музика. Тема на протест по индивидуален избор без ограничения.

2. Промоционален полицейски масаж по избор за по-енергичните посетители на фестивала. Както всички протестни шествия, така и това мероприятие се организира при температури около нулата, затова полицейските власти са в готовност да предоставят своите професионални салони за извършване на разкрасителни процедури на нашите ВИП клиенти в топла и уютна обстановка.

3. Участие в безплатни дискусии на открито с известни български лектори за българската политическа система в настоящето и близкото минало, подаръци ключодържатели, календарчета и аксесоари с партийно лого за по-активните участници.

4. Ексклузивна театрална постановка от популярната театрална група "Народно събрание", включена в пакета. Тържествена реч на директора на театъра, гарантираща групова еуфория и усещане за социална удовлетвореност у посетителите.

5. Туристическият уикенд приключва с подобаващо закриване на фестивала, доволните участници в него по програма се трансферират към най-близките местни пунктове, където ги очаква празнична вечеря (шише гроздова ракия и порция шопска салата), музикално оформление от топ българските музикални звезди Азис и Галена и шоу-програма от ромски танцьори и техни привърженици. В 4:00 в понеделник всички туристи се извозват до своите домове на собствени разноски, за да започнат своята работна седмица със спомените за уникалното преживяване.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Мечиста
В момента играе: с пишката си

Мнение от Мечиста »

Ах, как се радвам да видя гнева на народа и български протести, които да не са със смешни размери. Ама не само за сметките за тока, за много неща трябва. А за ЕРП-тата - само национализация му е майката. http://www.youtube.com/watch?v=1c0eu7uzhmw
Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

Dante написа:http://www.youtube.com/watch?v=_IO-HHdXJac
БРАВО БРАВО :!: :!: :!: :live:
От доста време разправям че Волен мое е луд ама говори уми и разумни работи.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Публикувай отговор