Какви конфискации, какви активи, омг.
Никаква национализация, диверсификация трябва. Основите за така на теория са положени от доста време, но липсват наредби, които да регламентират избора/смяната на доставчик за физически лица и то по-всичко личи - умишлено.
Не това е причината да протестират хората обаче, сметките са само повод. Това е недоволство, което се събира от доста време. Неслучайно седмици след като Дянков "компетентно" се изказа, че разликата между финансова стабилност и фалит е 1 милиард, ГЕРБ
въпреки това в пристъп на паника решиха да емитират нови облигации точно на такава стойност, за да могат да платят на земеделците - на 20 февруари се готвеше протест и от тяхна посока. На Борисов май му запари под дупарата пред перспективата двата протеста да се обединят и неориентираното недоволство на хората да прерасне в масововка тип деветдесетте с искане за предсрочни избори. Сега уволни за конфликт на интереси новата шефка на ДКЕВР, която сам назначи преди по-малко от седмица и си мисли, че си е измил ръцете. Балама. Става ми тъжно за Добрев като го гледам какъв е насран през цялото време, изобщо - това правителство не е било масово антагонизирано никога и дори сега не е, но трябва само още някаква малка стънка да се случи, някакъв пореден гаф и чашата ще прелее.
Не знам в Пловдив кой какво е яхнал, щото тия ЧЕ ГЕВАРА никой не ги е чувал и никой няма да ги чуе повече, нито пък знам как приказките за национализация ще помогнат на БСП, когато хората са навън,
защото не могат да си плащат сметките и им е писнало от тъпотии, а всичко останало са подробности и претекст да излязат по улиците. Затова и тъпаците (БСП много се напъват наистина), дето се опитват да яхнат вълнатата по политически причини, ще се изтърсят яко.
Иначе протестите са хубаво нещо, особено когато са масови. Никога не е лошо да се напомня на корумпачосите, че освен да лапат, трябва и да вършат нещо, защото прагът на търпение на гражданите не е безлимитен.