Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Фев 2013 08:39
Кой пак даде достъп на умствено изостаналите до нета...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Фев 2013 21:05
Нюфаговете - да мълчите! Иначе си намерих в замундата...
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 07 Фев 2013 23:45
играта има много ташаци, някои от които с времето ще се поправят; но неща като storyline-a, LOOK TYRAEL, YOUR OLD LIEUTENANT НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПОПРАВЯТ д2 ванилата беше под всякаква критика, хората помнят крайните продукти, а не бъгавите начални версии на близз игрите; не ме притеснява нито ПвП-то, нито item drop-a, ще подобрят и blacksmith-a и другите неща; всичко с времето си boyz; а играта след 2та експанжъна, ще задмине Д2 по култов статус без никакво съмнение през годините jay? fuck that loser!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Фев 2013 01:34
The Chameleon написа: д2 ванилата беше под всякаква критика Чак па под всякаква критика... А д3 дори и не бих се замислил да си купя експенжън при положение че има path of exile. Пък и не виждам как може да се оправи тая игра при положение че е провал дълбоко в корените си
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Фев 2013 09:37
Дълбоко в корените си, Д3 има страхотен гейм плей и компания с много ресурс, която може да постигне абсолютно всичко в ескпенжъните и знае как да го направи. Това е най-важното!
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Фев 2013 11:42
Аз също в никакъв случай не бих купил експенжън. Просто нещата, които адски много ме дразнят не могат да се подобрят с експенжън. Това са графиката, историята, единиците, диалозите, атмосферата. Според мен Blizzard да заклеймят тази част като провал, да не изкарват никакви експенжъни, а да почнат по тотално нова част. Просто това лайно дето изсраха няма да може да се оправи. D2 ванила поне беше интересна. Историята си я биваше, единиците бяха готини, атмосферата беше култова. Не може въобще да сравнявате това Дебило с D2 ванила.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Фев 2013 11:48
Ми явно можем и го правим
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Фев 2013 17:12
В едно action rpg gameplay-a за мен поне вобще не е по-важната част. Най-важно за мен са предметите, развитието на героя и търговията. И 3те в д3 са под сяква критика, особено последните 2
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Фев 2013 16:39
Тия неща, дето ги изброи не спадат ли към геймплея?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 11 Фев 2013 15:32
Принципно да, ама в д3 не баш. Развитие на героя практически липсва, а търговията не извършва на платформа нямаща нищо общо с геймплей-а
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Мар 2013 18:09
Не бях цъкал от около 5-6 месеца и наскоро се зарибих пак и взех, че я врътнах на инферно за пръв път Обаче ми се стори значително по-лесна от преди. Улеснили ли са я с последните пачове или така ми се струва?
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Мар 2013 19:00
Вчера оставих Azmodan на инферно на един тупаник и ме гъта с една топка.. не ми се занимаваше повече. PvP has arrived, гледам.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 05 Мар 2013 08:37
Какво по-лесна братче, направиха я така, че да можеш да я играеш с вързани на гърба ръце и да натискаш скиловете с нос, точно като за олигофрени . В общи линии играта на инферно е точно обратното на това, което трябва да бъде - трудна на инферно, но с много добър дроп.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 05 Мар 2013 16:50
Истина е че на инферно е лесно.Убих бъчъра без да се хийлвам :/ даже ми беше по-лесно от нормал където умрях един път.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Мар 2013 09:15
Промених малко подхода и с новия УЛТРА НЕЧОВЕШКИ LASH TAIL KICK вчесах Диабло на Инферно на MP1 от първия път
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Мар 2013 02:13
D3 for console Знам, знае се от доста време, но - THIS IS SO WRONG !!!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Мар 2013 10:57
dr_gilotin написа: THIS IS SO WRONG !!! Че защо?
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Мар 2013 12:49
Ами ако вярно това около вс. спекулации ще разбереш/скоро, но ти трябва и да си по-информиран от мен/ Друг в въпроса колко по-добре са се погрижили за нея и са казали че играта е поправка от грешките на ПЦ версията, сякаш вие сте били бета тестерите
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Мар 2013 13:32
Е предвид, че я изкарват направо версия 1.0.7, в това няма нищо странно. Разбира се, няма да има междуплатформена комуникация, щото няма да имат никакъв шанс.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Мар 2013 18:03
dr_gilotin написа: Ами ако вярно това около вс. спекулации ще разбереш/скоро, но ти трябва и да си по-информиран от мен/ Друг в въпроса колко по-добре са се погрижили за нея и са казали че играта е поправка от грешките на ПЦ версията, сякаш вие сте били бета тестерите Играта е перфектна за конзола, според мен. Доста е динамична, млатиш, стреляш, правиш як мазаляк. Направиха я дебилно лесна, което я прави достъпна дори за едноръки с един пръст... което пък я прави подходяща за конзолна игра. Близард не са правили грешки с играта. От тяхна гледна точка говоря. Направиха игра, от която да печелят пари и те печелят пари. Това не е някакъв нетърсен ефект, че да се води за грешка. Това, че на играчите не им харесва това, че за реален прогрес им е необходим AH(независимо дали нормалния или DRM) е друг въпрос
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|