исках само да ви кажа
- - Алминатора -
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: исках само да ви кажа
Reported as usual, not that 94.35252% of you deserve to know this information!
тежки нокаути
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
ХАХАХАХАХАХАХАХАХА
ХАХАХАХАХАХАХХАХААХ
АХХААХАХХААХАХАХАХАХА
Нещастник!
Това е като да извикаш на центъра - АЗ СЪМ ГЕЙ!
В България учил
Смешник!
ХАХАХАХАХАХАХХАХААХ
АХХААХАХХААХАХАХАХАХА
Нещастник!
Това е като да извикаш на центъра - АЗ СЪМ ГЕЙ!
В България учил
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
че уча СУ в Право ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Софийският бардак наречен университет трябва да се закрие НЕЗАБАВНО!
В тази кочина са завършвали само кадри на партията майка и до днес комунистическата чума властва в СУфийският курник.
От както СУ светува се управлява само от партийни кадри, ДС ченгета и разбойници.
Всяка специалност там се изучава в полза на партията майка, разбира се отбелязва се и приноса и на алкохолик съюза СеРемСеСер, а учебниците са на руски.
Благодарение на БКП в Задунайският кенеф Булгария университети и наука няма!
А в село Кържаали децата на турски проговарят и се обрязват на 7-мият ден от рождението.
Алминаторската кучка, изучаваща комунистическо право не е изключение и трябва да бъде заточена в Диарбекир.
КАЗАХ!!!
В тази кочина са завършвали само кадри на партията майка и до днес комунистическата чума властва в СУфийският курник.
От както СУ светува се управлява само от партийни кадри, ДС ченгета и разбойници.
Всяка специалност там се изучава в полза на партията майка, разбира се отбелязва се и приноса и на алкохолик съюза СеРемСеСер, а учебниците са на руски.
Благодарение на БКП в Задунайският кенеф Булгария университети и наука няма!
А в село Кържаали децата на турски проговарят и се обрязват на 7-мият ден от рождението.
Алминаторската кучка, изучаваща комунистическо право не е изключение и трябва да бъде заточена в Диарбекир.
КАЗАХ!!!
Атила кажи му го!
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Атила цитира дословно дядо си, разбира се. Аз, учейки биология, съм повече от доволен. Всички мои преподаватели са членове на международни асоциации на академици от цял свят и повече от всичко искат да ме научат и да ме нахъсат да уча. Ама вие като учите специалности, дето са колкото да си избришете гъзо после с дипломата - нидейти рива бе, дяца. Айде лягайте си.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
Ама вярно си е това че в държавните университети си е яко соц - материалната база, даскалите са дърти комунисти и в тия университети все едно времето е спряло през 67-година
Просто като влезеш в такова заведение, виждаш как разните "авторитети" - се опитват да се налагат и неуважават по-младите, искащи да научат нещо от тях. Демонстрират някаква класа, лежейки на стари лаври, нищо че половината от тях са някакви алкохолици на възрастта на дядо ми с напълно изветрял мозък. И наистина ми се е налагало да уча от учебници написани на руски, добре че майка ми го знае като роден език, че да превежда 
П.п Това го говоря от личен опит и важи за разните технически ВУЗ-ове.
-
dr_gilotin
Не на всякъде е така, но аз имам предмет който още няма издаден цялостен учебник за България.... и ко праим ся...vanmx написа:Ама вярно си е това че в държавните университети си е яко соц - материалната база, даскалите са дърти комунисти и в тия университети все едно времето е спряло през 67-годинаПросто като влезеш в такова заведение, виждаш как разните "авторитети" - се опитват да се налагат и неуважават по-младите, искащи да научат нещо от тях. Демонстрират някаква класа, лежейки на стари лаври, нищо че половината от тях са някакви алкохолици на възрастта на дядо ми с напълно изветрял мозък. И наистина ми се е налагало да уча от учебници написани на руски, добре че майка ми го знае като роден език, че да превежда
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ходиш на лекции и упражнения

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
dr_gilotin
Това се прави
Проблема е че държавата и университета ми не иска да отпуска пари за направата му, в момента с лични стредства преподавателя ми издаде само 1вата част.
Проблема е че държавата и университета ми не иска да отпуска пари за направата му, в момента с лични стредства преподавателя ми издаде само 1вата част.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
начи престай си колко е тъп предмета
и учебника
държавата тряяло да го издава
алооо
и учебника
държавата тряяло да го издава
алооо
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
dr_gilotin
Енология - ако не ти говори нещо, намери из нета и ще разбереш благодарение на него колко пъти си се правил "мат" с една от най-древните напиткиAdmiral General Hero написа:начи престай си колко е тъп предмета
и учебника
- Мечиста
- В момента играе: с пишката си
Я па изкам да ви кажа, че завърших начално училище, благодарение на това, че баща ми закла едно прасе и "почерпи" с него директорката. Това умножение от втори клас, така и не ми е потрябвало до сега.
Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
К'ва специалност си? Антропология, пърхапс?dr_gilotin написа: Енология - ако не ти говори нещо, намери из нета и ще разбереш благодарение на него колко пъти си се правил "мат" с една от най-древните напитки
Аз съм си доволен от психологията. Само Люси Денев ме оставя със смесни чувства. Май ми е набрал на лично, 'щото ми анулира курсовата и ще се караме с него. И то заради едно недоразумение що се отнася до МОЕТО име. От останалите преподаватели съм много доволен. И те от мен, нищо че съм ебати slacker-а. Нямам търпение да стигнем до по-яките предмети.
Онтопик: Право в СУ е като Икономика И Бизнес в УНСС
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
-
dr_gilotin
Admiral General Hurf написа:К'ва специалност си? Антропология, пърхапс?dr_gilotin написа: Енология - ако не ти говори нещо, намери из нета и ще разбереш благодарение на него колко пъти си се правил "мат" с една от най-древните напитки
Аз съм си доволен от психологията. Само Люси Денев ме оставя със смесни чувства. Май ми е набрал на лично, 'щото ми анулира курсовата и ще се караме с него. И то заради едно недоразумение що се отнася до МОЕТО име. От останалите преподаватели съм много доволен. И те от мен, нищо че съм ебати slacker-а. Нямам търпение да стигнем до по-яките предмети.
Онтопик: Право в СУ е като Икономика И Бизнес в УНСС
Можеш и по-добре !!!
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Политология? Европеистика? Филология нек'ва?
А'е признай си бе.
Ше те плесна.
А'е признай си бе.
Ше те плесна.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
-
dr_gilotin
Технология на виното и пивото
Енология: (гръцки: oinos "вино" и logos "наука")
Енология: (гръцки: oinos "вино" и logos "наука")