изглежда като гугъл транслейтGipo написа:Тая сутрин чета втори твой пост, за който си мисля WTF е написал тоя?!?!Джони Спагети - написа:в която нарушен отговори, че АК-47 вероятно ще си счупя търг 6-ия грейдер ръце.
Лоботомия ли ти направиха?
Далечни спомени
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Re: Далечни спомени
джумерки
и аз тва си помислих
като му четях първия пост в другата тема в началото ми изглеждаше, че нещо е изтървал да напише или си е изгубил мисълта в бързината, ама ся вече моем да сме сигурни, че троли тъпия правист, дето ми се снима в столични пробити дискотечки с джак даниелс или джим бийм или квото е там
като му четях първия пост в другата тема в началото ми изглеждаше, че нещо е изтървал да напише или си е изгубил мисълта в бързината, ама ся вече моем да сме сигурни, че троли тъпия правист, дето ми се снима в столични пробити дискотечки с джак даниелс или джим бийм или квото е там
Ха, точно да. Имаше некъв пичага GOSU Noob дет се имаше за про и му слушахме историите как играел с insomnia и тн.Timeghoul написа:помня, че темата за вар3 беше най-голямата у форумо за времето си, 350 страници или нещо такова ( ? )Wannabe написа:Аз играх много warcraft 3 и се регнах че имаше неква огромна тема дет некви добри писаха в нея и обменяхме тактикиА и се кефех много на ранковете под ника исках да стана цар или ншо такова
:D
и ти беше с ник D00MGuard и аватар на Артас
Регистрирах се преди малко повече от 10 години. Един приятел ми каза за форума, макар че събирах списания от 2000 година. Той имаше компютър и интернет и май се регистрирах от тях. За съжаление той беше единствения от форума, който познавам лично, а той отдавна не влиза тук.... От старите теми си спомням, че имаше една "Чалга срещу метъл". От старите потребители си спомням само JazzJack. Беше супер активен тогава и имаше страшно много теми и мнения и то смислени (не като сегашните
) Макар често да влизам във форума, много рядко поствам нещо. Аватара не съм си сменял никога.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Бе аз помня нещо че с тебе 2005-та, 2006-та се дърлихме, та и по ЛС се псувахме...Nocturno написа:докато експлорвах другите си акаунти ти видях некъв ник Serious Sam v, който е регнат 2005Serious Sam написа:Мен Брейн ме нави, в лето Сталиново 126-то. Мисля, че беше юли някъде началото. Трябва да си видя стария акаунт. Първата ми тема беше ест за предстоящия Serious Sam 2. Иначе с Брейн редовно се дърлихме (повече на живо) на тема Half-life vs Serious Sam.
Иначе - да, това е стария ми акк, който след случая с гигантския аватар, заради който получих доста псувни и две предупреждения наведнъж, освен това ми лепнаха и едно ембарго да не мога да ползвам аватар. След няколко години можех да си сложа аватар, ама след това не можех да го сменям, та така докато ме баннат, задето клонирах the best и след няколко опита Боби да ми възстанови акаунта и да махне ембаргото нещо друго се прецакваше в профила и в крайна сметка пуснах нов профил.
¯\_(ツ)_/ ¯
- Till.Lindemann
хаха, аз помня, че исках да тегля някакъв филм от торент и не знаех как, затова си направих регистрация тук. добре, че беше старият декстър, че ми обясни от А до Я. ама не помня това първия ми акаунт ли беше или сегашния. помня Xayzer и No. много си слагахме с втория 
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Това.IC1101 написа:аз се регнах заради старкрафт разказа на андрей
Общо взето най-много съм писал в Творческия - помня, че участвах в едно-две РПГ-та, пуснах няколко разказа, питах Хамзо за разни неща в компетентната му област
По онова време Гиро Мекицата пишеше редовно разказчета, Leach пускаше комикси и щеше да прави шуутър с герои от форума, админа даже пусна тема, в която публично банваше алминатора.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
На някакъв от рубриката "Писма" на Сашо Бойчев му бяха помогнали от форума и публично благодареше. А точно тогава търсих да сваля мода за Half Life 1 на име They Hunger. В последствие с уникалната dial-up технология (с около 15кб/с с карта на Орбител) се добрах до заветното 100Mb файлче, благодарение на ivanatora. В последствие идва чак до нас да му го запиша, тъй като записвачките бяха кът
Започнах да се включвам в някакви дискусии - за игри, софтуер, книги и общи теми, а тогава (2003г.) интернет беше супер бавен нищо общо с днешното развитие и обем. Изобщо какво беше - няма торенти, гугъл - бъгав, сайтове - кът, други форуми - еби му майката. Тук си ставаха интересни дискусии и общо взето полезен поток на информация, където нямаше другаде къде да се открие. Творческият форум също си беше добро място за четене и творене. Съответно имаше форумни игри, форумни срещи, форумни инициативи и така като гледам минали 10 години, откакто съм тук
Ударил съм го в пенсия и рядко отгръщам форума, защото общо взето няма нищо продуктивно и само се насирате един друг
Сега си припомних, че IRC каналът също си беше култов. Дори някои знам, че преглеждат още тука от време на време като мен, ама не са се разписвали от от години, тъй че пускам един свежарски поздрав за старите пушки, дето се знаем
http://www.youtube.com/watch?v=Y4BU0SS-8x0
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Не са много тея дето ще схванат за какво аджеба става въпрос.AcTivE написа:Дори някои знам, че преглеждат още тука от време на време като мен, ама не са се разписвали от от години, тъй че пускам един свежарски поздрав за старите пушки, дето се знаемhttp://www.youtube.com/watch?v=Y4BU0SS-8x0
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
имаше някакъв разказ в творческия, мисля, заради който си направих регистрация, в които пишеха всички (нещо за форума беше)..
помна кечисти, атаки над някви форуми, чатове, ксайзер с некви фигури, имаше някви списания, които форумци правеха.. абе кво ли не е ставало тук
8 години в пцм (май имах един 1 година по-стар от този ацц) - брех, остарехме си тука
помна кечисти, атаки над някви форуми, чатове, ксайзер с некви фигури, имаше някви списания, които форумци правеха.. абе кво ли не е ставало тук
8 години в пцм (май имах един 1 година по-стар от този ацц) - брех, остарехме си тука
остарехме
Яд ме е, че има готини типчета тука с яки наркотици и ако по-рано се бех внедрил щеше да е от полза.
Сигурно тогава не си бил роденvol.9-Vasko написа:П.С. Преди, когато форума имаше 300+ активни потребители направо се разцепвахме.
- - Алминатора -
на устата змята огън мята за тва става въпросsunn.Ra))) написа:Не са много тея дето ще схванат за какво аджеба става въпрос.AcTivE написа:Дори някои знам, че преглеждат още тука от време на време като мен, ама не са се разписвали от от години, тъй че пускам един свежарски поздрав за старите пушки, дето се знаемhttp://www.youtube.com/watch?v=Y4BU0SS-8x0
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ехеее, едно време, когато форюма беше син... То май и сега мога да го направя така, ама ме мързи... То и затва не пиша... мързи ме... едвам вегетирам... мързи ме... а едно време имаше изгледи да стана човек, едно оптимистично и идилично време, но се провалих... сега е вече късно... деградацията...
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Аз бях чел някакво писмо на криейтъра в списанието, че имало страхотен форум, викам си "кфо па е тфа форум" , влезнах, стана ми инт, регнах се и така...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!