За да не свършиш бързо преди акта гледай някоя от великите речи на другаря Сталин, за да се надъхаш. И нещо на другаря Хитлер би свършило работа, ама е по-подходящо за напреднали.
Оспех!
Няма. Всичко става с тренировки и време. Ако се опиташ да се разсееш със Сталин както къци ти предложи най-много да ти увисне пишката. Щом ще ти е за първи път не ти давам повече от 10 минути секс. После правите почивка, и даваш пак.vol.9-Vasko написа:Има ли някаква техника, с която да удължа времетраенето на половия акт? Благодаря ви предварително!
Приготви си някакво фенерче/свещ/краставица/морков/маркер и т.н., за да я наръгаш в сливата. Ми да, много ясно, кво си и виновен, че е девствена, за какво да ти цапа патката с кръв.vol.9-Vasko написа:...
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
хахахахаха, ся зацепих.Nocturno написа:той боби говори за неговото сефте, не че е клатил девственица час и половина
Мляко с какао брои ли се?Nocturno написа:eбането е за путьовци
истинските мъже гледат туайлайт и пият горещ шоколад за закуска
Монстър, аз жена досега не съм отварял, не знам как е. За мене говорех, както каза Шефо.Admiral General Till написа:не мога да се похваля, че съм отворил 17 896 151 момичета като вас, ама ми се е случвало няколко пъти и всичко е свършвало максимум за 15 минути. то при толкова стискане на зъби, викове, забиване на нокти и бърсане на кръв, остана и да я дера цела вечер. вземаме се душ, измиваме кръвта(щот някои момичета пускат по много) и евентуално уговорка за нещо "по-сериозно" като оздравее момата. тия часове и половина не знам откъде си ги извадихте.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Ми набии една ръчна примерно сутринта. Ма недей да прекаляваш да не стане обратния ефект. Па и да свършиш бързо голема работа, след 5 минути пакvol.9-Vasko написа:Има ли някаква техника, с която да удължа времетраенето на половия акт? Благодаря ви предварително!
u w0t m8?Wannabe написа:Ми набии една ръчна примерно сутринта. Ма недей да прекаляваш да не стане обратния ефект. Па и да свършиш бързо голема работа, след 5 минути пакvol.9-Vasko написа:Има ли някаква техника, с която да удължа времетраенето на половия акт? Благодаря ви предварително!
разбрах в последствиеAdmiral General Hurf написа: Монстър, аз жена досега не съм отварял, не знам как е. За мене говорех, както каза Шефо.
Serious Sam написа:Хващам бас, че чукаш с шлифера.