Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Помогнете ми да намеря една игра, моля ви :) Публикувано на: 08 Яну 2013 23:51
Играта беше Demo версия на някаква FPS игричка в която ролята на жената, която управлявам ходеше с една пушка тип помпа и пуцаше яко по зомбита, които постоянно ми налитаха. Играта беше диск от списанието Pc Mania и беше както казах от демо версиите..Жена ходи с помпа и стреля по зомбита... мисля че беше около 2003 г. или 2004-а когато я играехме и имаше много яка графика като на Domm 3 друго не се сещам не се сещам (
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми да намеря една игра, моля ви :) Публикувано на: 09 Яну 2013 16:09
Не, че имам изобщо представа от хорър/зомби жанровете но някои от Resident Evil-ите?
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми да намеря една игра, моля ви :) Публикувано на: 09 Яну 2013 16:28
Те не са FPS, освен Gun Survivor-ите.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми да намеря една игра, моля ви :) Публикувано на: 09 Яну 2013 22:11
Rico написа: Не, че имам изобщо представа от хорър/зомби жанровете но някои от Resident Evil-ите? Не ! прегледах ги всичките Resident evil не е нито една от тях
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми да намеря една игра, моля ви :) Публикувано на: 23 Ное 2017 21:07
spawnzzzz написа: Rico написа: Не, че имам изобщо представа от хорър/зомби жанровете но някои от Resident Evil-ите? Не ! прегледах ги всичките Resident evil не е нито една от тях Не знам ги резидента не е нито една от тях....
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми да намеря една игра, моля ви :) Публикувано на: 23 Ное 2017 23:45
Probably Psychotoxic because I cannot think of another fps with female protagonist from the same period which I cannot outright exclude from the description.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми да намеря една игра, моля ви :) Публикувано на: 24 Ное 2017 00:26
Не знам защо пишеш на английски, но най-вероятно си прав с предположението си. Помня добре тази игра. Точно от демото от диска в пц мания се зарибих и после я изиграх цялата. Не беше лоша.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми да намеря една игра, моля ви :) Публикувано на: 24 Ное 2017 08:50
Някакъв бъг, чак сега разбрах, че съм го написал на английски
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми да намеря една игра, моля ви :) Публикувано на: 28 Ное 2017 22:00
Sentry написа: Някакъв бъг, чак сега разбрах, че съм го написал на английски Не не не е и тая гледах геймплей...... не видях в зомбита тука. В онази пуцах по зомбита и имах някви като гранати които ги стънваха..... освен това графиката беше по-добра от тази Psycho.,.,nz si kwo ... няма намиране тая игра баси....
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми да намеря една игра, моля ви :) Публикувано на: 29 Ное 2017 00:09
Еми с тези данни толкова Виж Jericho, Left 4 Dead, Twin Sector
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми да намеря една игра, моля ви :) Публикувано на: 28 Яну 2018 23:50
Имаше една игра, някой ако се сеща как точно се казва, беше много подобна на Диабло, като перспектива (камерата е отгоре, и сградите се разрязват, за да виждаш какво има вътре), играеш като един мъж и трябва да си купуваш оръжия/муниции за оръжията. За целта трябва да отидеш в един магазин, чийто интерфейс е точно като този на Диабло, с квадратна мрежа, оръжията и мунициите са наредени както колбичките в Диабло, и в играта една жена ти помага от време на време и трябва да я пазиш от разни бандити. Една от първите мисии е на едни докове. Геймплей-я е точно като на Диабло, само че е с огнестрелни оръжия в 21 век. Трябва да е излязла някъде 2002, 2003та.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми да намеря една игра, моля ви :) Публикувано на: 29 Яну 2018 14:41
Единственото modern day action RPG, за което се сещам е Restricted Area.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми да намеря една игра, моля ви :) Публикувано на: 29 Яну 2018 23:25
Vampire: The Masquerade – Redemption, и да си почнал от края на играта поради няква причина?
Paradise cracked?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми да намеря една игра, моля ви :) Публикувано на: 31 Яну 2018 09:56
Нито една от тези не е, беше по-скоро реалистична, като GTA но с още по-издигната камера, заключена за героя. Нищо фантастично нямаше. Кой знае какъв боклук е била щом не мога никъде нищо да намеря
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми да намеря една игра, моля ви :) Публикувано на: 31 Яну 2018 14:38
/tipofmyjoystick
|
|
|
|
|
Jotaro97
|
|
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
|
|
Заглавие: Re: Помогнете ми да намеря една игра, моля ви :) Публикувано на: 30 Апр 2018 12:52
sanders201 написа: Имаше една игра, някой ако се сеща как точно се казва, беше много подобна на Диабло, като перспектива (камерата е отгоре, и сградите се разрязват, за да виждаш какво има вътре), играеш като един мъж и трябва да си купуваш оръжия/муниции за оръжията......
За Alien Shooter: Vengeance ли става въпрос? Crusader: No Remorse/ No Regret?
___________________________________ "Carthago delenda est"
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|