а какъв разговор да започна като прочета
"myrhci mrete ve"
или пък като прочета
"NIE SME S TUA SBAMRALI MNOGO SME PIIANI
VISUCHKI DA AQDEETE LAINAQ@
MNOOO SA IBEMM U UUUSTATA
POVRASHTAME NCAVSQAKKADE!!!"
това е едно от забавленията на настоящите форумни студенти. не ща да се правя на голямата работа и да се повтарям, ама аз тея работи ги пишех като бях в 10-11 клас, когато не знаех какво да правя със съзнанието и с живота си
а когато аз пусна тема, в която реално има някакъв поставен проблем, по който може да се говори, а дори и да не е проблем, получавам същите отговори и като напсувам някой да умира майка му веднага ми обяснява че съм бил потен. нищо съществено не се случва тука, само гипо, дидо, диста, от време на време дантето, още по-рядко морко, а боби да не кажа веднъж на два месеца и някой шибан трол за цвят се включват да създадат нещо истинско в тоя форум. а някой ако ще тръгне да ми отрича, че никога не е имало свестни разговори, да се замисли кво е правил тука през сичките години, които явно е пропилял (не целите, ама поне 1/10 съвсем честно можем да предложим на историята като изгубени в тоя форум)
момчета, не сме на 11, не сме на 15, малцинство са дори тея дето са все още на 20
по-прости ли ставаме, по-безсърдечни, по-затворени, по-депресирани, консервативни, заети? c'mon guys