Стратегии
Стратегии
Че съм в сесия и няма какво да се прави, да попитам да знаете добри стратегии/политически симулатори от типа на SuperPower и тем подобни?
It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: Стратегии
Най-политическата стратегия
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Еми там конфликта UED - Конфедерация - Империя е израз на политическото противоборство вътре в човешката раса. Пък и отношенията са достатъчно заплетени между тези три фракции. Аз лично искам по-голяма роля на UED в бъдеще, щото много ме кефят как мачкат зерги, макар, че обожавам зергите.
¯\_(ツ)_/ ¯
Warcraft 3 разбира се 
-
white storm
Като гледам как всеки си знае своето, без изобщо да се съобразява с въпроса... просто не знам как има такива хора. Принципно в Тропико има доста политика. Пробвай я, въпреки, че си е повече симулатор на диктаторско управление.
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Малко късен отговор, но може да пробваш игрите на Paradox.
Hearts of Iron, Europa Universalis, Crusader Kings (личен фаворит), Victoria.
Hearts of Iron, Europa Universalis, Crusader Kings (личен фаворит), Victoria.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
-
Damnation
- В момента играе: Dota 2
Might & Magic : Duel Of Champions
Малко off-topic но в последното Tropico ( макар и че знам - правено е от българи ) когато на loading screen-a заедно с мъдри мисли на Ганди и Мартин Лутър Кинг ми се появиха и цитати на Тодор Живков щях да пукясам от смях 
Трол на свободна практика