Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Assassin's Creed III
Публикувано на: 16 Дек 2012 13:39

Някой има ли идея защо в нито един рилийз ги няма 3д опциите? Не че цсе оплаквам просто ми стана много чудно защо са изрязани или дори изрязани ли са? Все пак щом пише full се предполага, че и 3дто трябва да го има. Гледам, че кракват ДЛЦтата вече а пък това да го махнат? Много странно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2012 15:39

3D-то мисля че е само за Xbox 360/PS3 :)

Профил

Публикувано на: 25 Дек 2012 02:25

Обеден съм, че не е. То и няма логика да е така. ПЦто е много по способно да подкара 3дто от тези вече дъртички конзоли. То си личи, че играта е правена за телевизор, като си я пусна всеки текст, всичко е прекрасно и четливо от растояние, за разлика от някоя МОБА примерно, при която health barовете са толкова малки че трябва да гушна телевизора за да ги видя.
Сигурен съм, че има 3д, защото му четох пц ревюта. Просто не мога да разбера защо е изрязано без НИКАВКА информация и защо аз съм единствения човек до момента на който му е направило впечатление...

Профил

Публикувано на: 06 Яну 2013 17:00

А не... бягай с тия пиратски боклуци :stooped:

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Фев 2013 13:42

Доста яка игра, вчера я врътнах, като съм минал и почти всички странични мисии :) Пича дето каза, че била същата като предишните, щото само се катериш и боцкаш хора може и да е прав за себе си, но: 1-во, че все пак има доста нововъведения като например битките с кораби, крафтинг системата, ловуването и т.н. и 2-ро, че не всичко е само геймплей. Все пак имаме един тотално различен свят спрямо предишните части. Атмосферата е уникално яка. Америка през 18-ти век е мега добре пресъздадена. Едно от най-яките неща в AC игрите е, че за епохите, в които се развиват действията няма други такива игри, които да са екшън или поне аз не се сещам за такива. Така че в сравнение с поредния CoD, в който трепеш терористи или поредния Crysis, в който трепеш извънземни, AC поредицата си е доста разнообразна. Относно историята, според мен е доста добра що се отнася до действието в 18-ти век. Имаше си доста епични моменти, обрати, политически интриги а-у. Докато в 21-ви век почна да тъпее леко. Смисъл като замисъл е доста яко да играеш паралелно и в миналото и в настоящето и също така идеята за тая Първа Цивилизация е добра ама ддз нещо почна да става прекалено натруфено всичко като в холивудска боза :D Графиката as usual я играя на минимални детайли, щото ми е слаб компа, но все пак мега добре изглежда. Адски реалистични сняг и кал; адски красиво пресъздадени природни пейзажи, дървета, гори, рекички; градовете също са много красиво направени. Чакам с нетърпение следващия AC и дано има още много :)

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com