Доста яка игра, вчера я врътнах, като съм минал и почти всички странични мисии
Пича дето каза, че била същата като предишните, щото само се катериш и боцкаш хора може и да е прав за себе си, но: 1-во, че все пак има доста нововъведения като например битките с кораби, крафтинг системата, ловуването и т.н. и 2-ро, че не всичко е само геймплей. Все пак имаме един тотално различен свят спрямо предишните части. Атмосферата е уникално яка. Америка през 18-ти век е мега добре пресъздадена. Едно от най-яките неща в AC игрите е, че за епохите, в които се развиват действията няма други такива игри, които да са екшън или поне аз не се сещам за такива. Така че в сравнение с поредния CoD, в който трепеш терористи или поредния Crysis, в който трепеш извънземни, AC поредицата си е доста разнообразна. Относно историята, според мен е доста добра що се отнася до действието в 18-ти век. Имаше си доста епични моменти, обрати, политически интриги а-у. Докато в 21-ви век почна да тъпее леко. Смисъл като замисъл е доста яко да играеш паралелно и в миналото и в настоящето и също така идеята за тая Първа Цивилизация е добра ама ддз нещо почна да става прекалено натруфено всичко като в холивудска боза
Графиката as usual я играя на минимални детайли, щото ми е слаб компа, но все пак мега добре изглежда. Адски реалистични сняг и кал; адски красиво пресъздадени природни пейзажи, дървета, гори, рекички; градовете също са много красиво направени. Чакам с нетърпение следващия AC и дано има още много