Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 26 Ное 2012 00:58
Братушките кракнаха DLC-тата.
|
|
|
|
|
play4u
|
|
В момента играе: Draven
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 27 Ное 2012 20:36
Някаква идея защо uPLAY-а ми се ъпдейтва вече за около 40 минути. Стига до край и пак почва от начало... пробвах от DC шорткъта, от лаунчера в папката и т.н и НИЩО.... а играта си я разцъквам от 5-6 дена и сега тоя проблем...
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 27 Ное 2012 21:43
Пуснаха нов ъпдейт на UPlay, за това.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
play4u
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 27 Ное 2012 22:05
Това го разбарах сам.... въпроса е как да се оправи
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 27 Ное 2012 22:11
Като изтеглиш новия UPlay крак, duh <.<
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
play4u
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 27 Ное 2012 22:18
който мога да намеря...?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 27 Ное 2012 22:25
Да помагам на американците да си извоюват свободата ? Yeah....how about no. След 2-ката заебах игрите и не мисля да се връщам, всяка игра едно и също, катерене на здания и боцкане на хора.
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 27 Ное 2012 22:47
всеки TES е същият - ходиш като гламав насам-натам и дигаш левели. пфф. всяка gta е същата - караш коли и стреляш по хора. скууука. в nfs пък само караш коли, нема и стрелба, суперзле е така. всяка диабло е същата - некви подземия и дигаш левели и тук. бегай бе, не стават тия игри, все едно и също правиш. не е ли minesweeper да си пусне човек, не ми ги хвали тия нови "игри"
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 27 Ное 2012 23:08
Преди малко я врътнах много съм доволен... Играта те държи до самия край без да писва историята мен лично ми беше доста интересна... края е малко ала ME3 но тва е отделна тема...
Много се накефих на морските битки на 24' при 1080p няма такава красота просто, камо ли пък за хората които играят на големи телевизори...
За съжаление пиратката е доста бъгава надявам се оригинала да не е така, но определено това е една от игрите които си заслужават парите ...
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 27 Ное 2012 23:14
Мен историята в настоящето ми е напълно излишна и глупава, а финала е милиони години зад ме3. Иначе тази игра ми беше интересна откъм геймплей механики, защото с Ецио само гледам къде е ! и тичам на макс. Тук поне има крафтинг, кораби, ала бала. А и самите куестове са по-добре направени, да не говорим, че историята ми е доста по-интересна и на тая тематика, американската революция не бях играл нещо. Играта повече наподобява РПГ вече, което си е плюс. Освен това новия енджин е адски як и ми е кеф да цъкам. Интерфейса ми е по-семпъл и готин.... Само това с крафтинга и трейдинга ме дразни, защото едно по едно всичко 10 минути се занимавам да нацъквам някакви работи, трябваше да се направи по-добре.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 27 Ное 2012 23:15
hyper1 написа: всеки TES е същият - ходиш като гламав насам-натам и дигаш левели. пфф. всяка gta е същата - караш коли и стреляш по хора. скууука. в nfs пък само караш коли, нема и стрелба, суперзле е така. всяка диабло е същата - некви подземия и дигаш левели и тук. бегай бе, не стават тия игри, все едно и също правиш. не е ли minesweeper да си пусне човек, не ми ги хвали тия нови "игри" Ами да в интерес на истината така, е. Поне в ААА графата. Иначе независимите разработчици пускат доста оригинални и иновативни игри, тук и там.
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 27 Ное 2012 23:26
Добре аре върви хленчи на арменския поп, тая тема не е всеки да каже кво не му е на кеф. Като не ти харесват асасините или тесовете си играй на телефона или простотии като майнкрафт и тем подобни идиотщини.
|
|
|
|
|
DeanWin
|
|
В момента играе: The Last of Us
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 29 Ное 2012 02:22
Нааай-после я врътнах! Общо 12 sequences за 12 часа и 6 минути LIKE A BOSS! Но пък почти не съм изпълнявал странични мисии де. Много ми хареса играта,одеве се зачуках от sequence 9 та до сега,не знам от кога не се бях задържал толкова време пред ТВ-то за игра Битките с корабите са истинска наслада за очите! Много,много добре са ги направили. Графиката е убийствена,историята е интересна.Какво ви трябва повече? На мен лично нивата с Дезмънт доста ми харесват. Останах с впечатление,че това няма да е последната част.Със сигурност дори няма да е последната предвид това как се закани тая накрая на играта,а и не стана ясно дали Дезмънт е таковал или не е таковал Яд ме е,че не изчаках да изтече credits,а принудително изключих играта.Сега трябва да преигравам още малко,да чакам пак credits та тогава да играя пак по горичките и градчетата НЕ МЕРСИ! Хареса ми,хареса ми 9/10
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 29 Ное 2012 03:05
Drecher написа: Да помагам на американците да си извоюват свободата ? Yeah....how about no.
Заради постове като тоя още влизам в тоя форум.
|
|
|
|
|
play4u
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 29 Ное 2012 19:49
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 29 Ное 2012 20:22
На мен на Far Cry 3 така почна да ми се ъпдейтва uPlay, след 4-ия път бих Х и цъкнах на иконката на играта (вместо на uPlay, както първия път), отвори се uPlay в офлайн режим и тръгна всичко.
|
|
|
|
|
play4u
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 29 Ное 2012 22:44
мм това с ъпдейта го оправих, но все още go to game ми е неактивен. прегледах доста форуми и никъде няма като моя проблем. възможно ли е да е заради стария ми баннат акаунт?
|
|
|
|
|
DeanWin
|
|
В момента играе: The Last of Us
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 29 Ное 2012 23:27
За к'во изобщо ти трябва Uplay бе човек? Aз съм с релийза на Reloaded и направо пускам играта без да се занимавам с Uplay. Дори съм я превъртял без проблеми от сорта на изчезнали сейфове,крашове и т.н Обаче тоя лаг в Бостън дразни,а имам сумати странични мисии да изпълнявам.Ако не пуснат пач така и ще си останат,дразня се да я играя така. .
|
|
|
|
|
play4u
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 29 Ное 2012 23:35
DeanWin написа: За к'во изобщо ти трябва Uplay бе човек? Aз съм с релийза на Reloaded и направо пускам играта без да се занимавам с Uplay. Дори съм я превъртял без проблеми от сорта на изчезнали сейфове,крашове и т.н Обаче тоя лаг в Бостън дразни,а имам сумати странични мисии да изпълнявам.Ако не пуснат пач така и ще си останат,дразня се да я играя така. . ами щото съм гаден пират за тва още първия релийз който пуснаха (мисля че blackbox) и се нахвърлихна него пък сега ме мързи да тегля reloaded-a. Бях стигнал до sequence 9 преди ъпдейта а пък сега не знам как този activation code да го премина. в краен случай тегля релоадеда и почвам отначало. И пак да попитам вече за трети проблем: как да премина activation code-a... вече един път го направих но не знам как да го направя пак...
|
|
|
|
|
play4u
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 11 Дек 2012 19:59
Преди малко я врътнах, страхотна е! Spoiler: Айдеее Джуно ни е*а мамата Това създаде предпоставки за 4ка P.S някой знае ли какви са тези pivot-и за които накрая говори Дезмънд?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|