И не си прави труда да пускаш клипче от DOTA, защото съм бил ingame по-рано днес за да и дам още един шанс и като цяло все още не ме кефи и играта не изглежда като нищо особено. Естествено това си е лично мнение и може да е свързано с това, че играя Prime World, която според мен изглежда по-добре и от двете игри и е много иновационна за жанра.
BTW, аз имам един излишен инвайт, ако някой го иска да казва.
And if you could have seen her there
Boys if you had just been there
The swan was in her movement
and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll
И аз днеска получих... (за пръв път от една година... освен моя си)
Вървят за по 2 ключа (4 евро = 8 лева), но това са ингейм предмети... не знам дали някой би се навил да ви плати кеш. Между другото, тези инвайти вървят с още 2 покани към всеки от тях. Дайте ги на някой закъсал или някой приятел. То в крайна сметка, надали играта ще е още дълго в "затворена" бета
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Гъзето най-накрая пусна първото си Дота 2 видео. Самите риплеи не са кой знае какво (Dota Cinema доста вдигнаха летвата), въпреки че има и някои адски добри (убих се от смях на 4:05).
Blurpi се счита за един от най-добрите създатели на дота клипчета с неговата поредица I, DotA и първите три части можете да видите в ютуб профила му (дота 1)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Big plays and big editing <3. Някои от нещата ги имаше и в DC, но пак превъзходно. DAT OMNI AT 5:40..... sidestep god + insane invoker and dark seeeeeeeeers^^
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
Alaster написа:Big plays and big editing <3. Някои от нещата ги имаше и в DC, но пак превъзходно. DAT OMNI AT 5:40..... sidestep god + insane invoker and dark seeeeeeeeers^^
омнито брат... не случайно е най-добрия герой в цялата игра
Хелоуинския мод е уникален. Само да махнат още 1-2 бъга и ше е перфе. Иначе вчера яко съм грайндил цял ден за итеми (15-20 игри поне) и доста нерви потроших освен това. Но пък ми се падна як итем, който после трейднах за 8 ключа (а тая сутрин цената му е скочила на 15 вече.... fml)
Ся почвам пак да грайндвам ;д