Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

n00b playa
Аватар
Заглавие: ЖиСиЕм
Публикувано на: 07 Окт 2012 14:53

Абе я ми кажете някакъв добър евтин смартфон с ARMv7 процесор, за да играя новите игри като Max Payne, Modern Combat, OnLive, NOVA 3 и т.н.

Профил

стига спамил
Аватар
В момента играе: real_life.exe
Заглавие: Re: ЖиСиЕм
Публикувано на: 08 Окт 2012 15:19

За какви пари става въпрос? Иначе Snapdragon S2 платформа би трябвало да те оправи, 1 Ghz Scorpion CPU и Adreno 205 GPU. Моя SE Live with Walkman е с такъв хардуер и нямам особени грижи с повечето игри, но тея не съм ги пробвал. За около 220-230 можеш да си вземеш XPERIA MINI което си е много добра оферта, стига да не ти пречи че е само три инча дисплея.

Профил

Аватар
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
Публикувано на: 08 Окт 2012 22:31

мини-то е голяма преебавка като цяло
не съм запознат в момента със телефончетата защото не съм ги гледал от 1 година но си взех тогава Motorola Defy и съм доволен като цяло че издържа на вода и тн и гта3 ми върви, макс пейна нещо ми казваше че не съм си купил играта и го заебах

Профил

n00b playa
Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2012 22:51

Мерси все пак за отговорите. Относно тоя XPERIA MINI и аз съм чувал, че бил евтин ARMv7 смартфон, но чух също така, че и HTC Explorer бил добър телефон за луди пари. Нещо друго освен тия двата? Enemy, на мен GTA III ми върви на не толкова лош фреймрейт като изтрия папката Audio, а за Max Payne въобще отказва да тръгва. Я ми кажете и двамата, на тоя Defy и Sony Ericsson Live Walkman на добър фреймрейт ли тръгват игрите? щото моя обикновенно 15-20 fps.SonicVibe : за пари най-много да е до 300 кинта. Xperia mini е добър телефон сиг само че е малък скрийна.

Профил

стига спамил
Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2012 23:16

Единствения реален плюс на Дефайя е че е водо и прахоустойчив. Иначе е със много слаб хардуер, по изчислителна мощ не може да стъпи на малкия пръст на Минито. Мини и Уокмена са много подобни - еднакъв хардуер, камера, вградена памет, батерия, резолюция. Разликата е в това, че минито има по-хубав дисплей с Bravia енджин, те е по-контрастен и спо-хубави ъгли на видимост. Уокмена зя сметка на това е в малко по-голям дисплей, по-свеж дизайн, много силни говорители и предна камера, ама струва повечко. Експлорера не е лош модел, но просто няма по какво да се мери с Мини/Уокмена - по-стар и слаб процесор и видеоускорител, дисплей само с.262000 цвята, камера без автофокус, светкаеица и HD видеозапис и т.н. До 300 лева за нов телефон на свободна продажба или Мини или Уокмена евентуално ако можеш да го намериш по-евтино.
Пс - не бъркайте Xperia Mini с Xperia X10 Mini , втория е много стар и скапан модел, .

Профил

Публикувано на: 09 Окт 2012 11:27

Xperia Neo е истината.Взех го от глобул за 320 преди 2 месеца,никви проблеми до тука.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2012 11:28

тва да дадеш толкова малко апри за телефон е смешно. карай на нокия с фенерче

Профил

Публикувано на: 09 Окт 2012 12:50

Щот вервам ти ги сереш?

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2012 12:56

SE са калпава марка, неслучайно фалираха

Профил

Публикувано на: 09 Окт 2012 13:00

Не са фалирали,просто смениха името на СОНИ!
Образовайте се бе!

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2012 13:26

пък и ква игра е OnLive бе :lol:
не стига че услугата вече не се предлага, ами и никога не е била достъпна за тоя край от света :roll:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2012 13:37

Нокия с фенерче за вас мишоци

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2012 14:11

Omega-x написа:

Съгласен. Като взимаш смартфон, поне взимай нещо качествено, а не боклук за 300 лева който едвам си поддържа операционната система, какво остава за приложения.

Профил

стига спамил
Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2012 14:20

Като стана дума за Neo - той също е със Snapdragon S2 платформа, както и всички останали модели от последното поколение SE - Xperia Mini/ Mini Pro/ Neo V/ Neo/ Live with Walkman и прочее, само Аrc S е с клокнат процесор на 1,4 Гхц. Ако една игра върви на Neo / Neo V, то тя
би трябвало да върви даже по-добре на Мини поради по-малката резолюция на дисплея т.е. има по-малък брой пиксели за обработка. Хубаво нещо си са големите дисплеи на Neo и Neo V, но все пак са си по стотина + лева над Минито, а и тоя който си купил от Глобул вероятно е с някаква програма и си се възал с договор за година две...

Профил

стига спамил
Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2012 14:27

thewhitestig написа:
Omega-x написа:

Съгласен. Като взимаш смартфон, поне взимай нещо качествено, а не боклук за 300 лева който едвам си поддържа операционната система, какво остава за приложения.

Днешните Андроиди нямат нищо общо със Симбиан трошляците отпреди 2-3 години. На моя SE Live with Walkman операционната система върви без никакви лагове, про положение че постоянно са ми пуснати поне по 4-5 процеса, Walkman плейъра, WiFi и браузъра

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2012 19:28

VLM написа:
пък и ква игра е OnLive бе :lol:
не стига че услугата вече не се предлага, ами и никога не е била достъпна за тоя край от света :roll:

:D Да, нали. Две игри съм превъртал на onlive като едната я играх преди година а втората преди една седмица. Преди малко цъках мултито на Homefron, както го правя всяка вечер. Сигурно е някаква оптическа измама или сън :D Едно че има българи които са налели сума ти му пари в това нещо.

Па вземи влез в сайта на Onlive, дръпни си клиента и виж, че сума ти му игри има и могат да се играят безплатно половин час, че тогава разправяй.
Това като arenabg. Като кажа на някой за тоя тракер, реакциеята е "Нали го закриха ?". Интернет версията на играта "развален телефон" :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2012 19:40

vanmx написа:
Едно че има българи които са налели сума ти му пари в това нещо.

Доколкото помня в OnLive за България billing опцийте бяха заключени и още са.

edit:

мдам

как точно играеш Homefront?

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2012 20:31

Ами как - пускаш играта и в главното меню даваш мултиплейър :D . Само че ако не си дал пари, както всяка Onlive игра, след половин час спира, като я пуснеш пак, няма сейв и не можеш да трупаш левели и да отключваш екстри. Аз иначе използвах назаем един чужд акаунт със закупени игри и не съм запознат как става "пазаруването" и не бих дал пари за това нещо. Лагът в Homefront е доста голям и не е много комфортно играенето, но върши работа за малко губене на време. Иначе при други игри, примерно Mafia 2 тоя лаг не се усеща. Половин часовите демота стават колкото да придобиш представа от играта преди да я купиш/изпиратствш :D

Профил

n00b playa
Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2012 19:41

vanmx написа:
Ами как - пускаш играта и в главното меню даваш мултиплейър :D . Само че ако не си дал пари, както всяка Onlive игра, след половин час спира, като я пуснеш пак, няма сейв и не можеш да трупаш левели и да отключваш екстри. Аз иначе използвах назаем един чужд акаунт със закупени игри и не съм запознат как става "пазаруването" и не бих дал пари за това нещо. Лагът в Homefront е доста голям и не е много комфортно играенето, но върши работа за малко губене на време. Иначе при други игри, примерно Mafia 2 тоя лаг не се усеща. Половин часовите демота стават колкото да придобиш представа от играта преди да я купиш/изпиратствш :D

Еми пич, аз също като теб обичам OnLive и играя HomeFront мултито. Днес преди 3-4 часа и аз го играх :D. Но за тоя лаг в играта дето викаш ти не съм много съгласен и, че игра в ОнЛайв не си струват парите. Какъв нет ползваш? Моя е с 20mb и си вървят игрите безпроблемно. Ако някой има недостатъчни характеристики на компа за някоя игра, по-добре е да си я купи от там, нестига, че ще му върви безпроблемно с графиките на High, а и няма да заема никакво място в хард диска. Ето аз имам такъв случай - Купих си през Март Saints Row The Third за 50 лева, отказва пък да тръгва. Кви ли не главоболия да търся как да оправя тази игра форуми, HowTo-та, ъпдейтване на DirectX и Video драйвери... Бях гледал някъде един руснак в YouTube, правеше клип за Saints Row The Third в OnLive, и преди да прави ревюто, той показа пред всички как той си купува играта от там. Не знам как го е направил, докато в OnLive можеш да купиш игра само в Северна Америка, Великобритания и още един регион

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2012 21:33

Пусни си Stem версията на Homefront или пък направо я дръпни от Zamunda, за да видиш дали няма разлика. Onlive версията точно на Homefront е на средни или минимални детайли. Но това не е от голямо значение, лагът е толкова голям че не мога да се прицеля. Съмнява ме да е заради интернета. А за купуването на игри от България става с някакви врътки с VPN, не съм запознат как точно.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com