Приятна комедия, за гастрономи, готвачи, звезди, ресторанти, изискана кухня и изтънчени ястия, каквито само французите могат да правят
Жан Рено изпълни ролята си на известен готвач с необходимата доза увереност и самочувствие, но неговот его пострада от срещата му с младия, но обещаващ Жаки Боно, който успя да му покаже другата страна на кулинарното изкуство, която включваше симбиоза между новото и старото - новото бидейки молекулярната кухня в противовес със старомодните начини и рецепти.
Малко ми напомни за Рататуй, но тук нямаше чак толкова същинско готвене, в смисъл създаване на рецепти, а по-скоро един по-рафиниран поглед над самата професия и престижа който носи.
Имаше приятни подробности и хитринки за това как да подобрим начина на готвене и крайния резултат, които ми направиха впечатление и някои ще ги пробвам при следващите си кулинарни опити
Не огладнях от този филм, но пък и не останах с празен стомах
7/10