denik написа:tejkka vecher
kolejki <3

denik написа:tejkka vecher
kolejki <3

тва прозвуча малко финландскоdenik написа:tejkka vecher
kolejki <3
Dante написа:Eй, колко е яко да ти паднат пари от небето. Сега като взех 300 кинта от Диаблото, сякаш от небето, си купих Киндъл, взех си ризки, почерпих компанията, а днеска си взех най-скъпите дънки, които съм си вземал някога - 80 кинта маркови Outlet от 200 намалени (Тommy Hilfiger от миналата година, ако на някой му говори нещо, щото на мене не, обаче всички разправят, че марковите дънки си били маркови дънки - да видим). За сефте давам толкова пари за дреха, която не е сако, палто или кожена обувка и ми е малко гузно, обаче ми писна ВСИЧКИТЕ ми дънки да се протъркват между краката и да не стават за нищо. Че въпреки всичко ми останаха още пари с които тази вечер ще се натъпча сам от KFC и ще си взема за октомври карта за фитнес. Гот е да имаш просто така пари за харчене.![]()
п.п
Ей ся като свършат вече е закъсах яката работа, обаче, добре че работих и си купих абсолютно всичко, което ми е необходимо за сега.
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Не знам ти студент стана ли...Ако си - ще видиш как неусетно ще качиш няколко килца от пици, полуфабрикати и т.н., ако си минал първи/втори курс, без да качиш - евалаДжони Спагети - написа:проблема е, че сте дебели, не друго
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Тва е щото имаме малко по-големи бедра. Интересувал съм се по темата - някои мъже са устроени с повече мускулна, мастна и съединителна тъкан в крайниците и просто имат по-голяма обиколка на самите бедра. Други пък имат супер тънките крачета и не се протриват.Dante написа: После ги давам на шифач и той ги оправя и има дава още известно време живот, обаче не е приятно като знаеш, че дънките ти са шити.
спри да бъдеш толкова незначителен , да копираш , да търсиш идоли , да се надяваш на висока оценка от хора които мислят , че си червей и не биха си дали 5 минути от времето за да се доближат до смачканата ти личност , щото 5 минути може да ти се струват малко , но със сигурност са повече от теб ... и като ти казвам че си саднат няма да ми отвръщаш със същото.Sentinel* написа:ти по дефаулт си саднат май
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
ЕМИ ЕДНА ГОДИНА БРААТCreator_ написа: АЗ винаги си протривам дънките. И на мен веднъж ми ги шиха и шивачът каза, че тва никога няма да се протрие пак, ама след една година се протри платът точно около мястото, дето са зашити парчетата!