Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Черен списък на дебилните тролове
Публикувано на: 18 Сеп 2012 12:23

Castor написа:
Timeghoul написа:
по-тъпо нещо не можа ли да кажеш, мой
горкото дете, ядосали сме го и сме му съсипали крехката психика и затва е решил да стане такова говно

ти у ред ли си
нали всички сме го видели що за стока е, и такива кат него се надушват от километри ( не само заради миризмата ), не очаквай да се случи нещо различно освен да му напълним устата и ние с лайна

тъпото е само, че има такива ( кат него ) дето цело село да му се изсере, не мож му запуши МУСУРАТА, и затва требе с брадвата през главата и плитък гроб после

Пич, не си ме разбрал, изобщо не ми пука за въпросния малоумник, - поредния самовлюбен глупак, чието самочувствие сте топнали в лайната. Даже много добре сте направили. Знам че ще го нахраните хубаво и сега. Въпросът е че няма истинска война срещу троловете, няма и да има. А тази тема е само маскирана като такава.

Нямаше тролове нито в Ирак, нито в Афганистан. :nooo:

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 18 Сеп 2012 12:24

Ква война бе, филмар!? Ти в реалния живот ли живееш или рядко ставаш от PC-то си?
@Мечиста
Млъквай вече бе, детенце смотано. Ти не трябва ли да си на училище по това време, да ти серем на неадекватния безживотник?

Ай кротнете се вече, излезте навън, изпушете един масур, изпийте една бира... Живи сте колкото тонколонките ми.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 12:26

Warbringer написа:
Ква война бе, филмар!? Ти в реалния живот ли живееш или рядко ставаш от PC-то си?
@Мечиста
Млъквай вече бе, детенце смотано. Ти не трябва ли да си на училище по това време, да ти серем на неадекватния безживотник?

Ай кротнете се вече, излезте навън, изпушете един масур, изпийте една бира... Живи сте колкото тонколонките ми.

Аз не пуша и мноооого рядко изпивам по 1 бира.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 12:48

кап кап кап кап кап...

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 12:50

Warbringer написа:

Как каква война бе пич, не виждаш ли? :) Война между троловете :) А най-странното е че всичко това става в тема срещу същите тези тролове.
P.S. В този форум понякога стават много добри дискусии, но тази не е от тях. Май ще продължим да преливаме от пусто в празно, затова приемам че си прав и ще кротна засега. :)
P.P.S. Само ще разсея една заблуда - не съм влязъл в този форум за да се правя на голяма работа, а защото ми харесва тук, а начинът ми на изразяване е хм... нещо като професионална деформация. Но сте прави че чат-пат мога да попсувам малко за пипер и цвят. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 13:01

Според мен Мечиста страда от мозъчна спермоза.
Това е състояние, при което прекомерната консумация на сперма през всички възможни дупки на тялото е довела до превземането на мозъчните клетки от тези на семенната течност.
Връщане назад няма, краят е близо, за добро или за добро.

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 18 Сеп 2012 13:18

Съм ва ебал жалките хленчещи идиоти.
И най-тъпото е, че таз тема е най-интересното нещо, което би могло да се случи в този "форум" напоследък, което говори много.
Последните няколко години обитаващите този форум проявяват мозъчните функции на не особено развито водорасло и постовете са им интересни/смислени/забавни по някакъв начин, колкото краве лайно.
Това състояние все още не мога да обясня на какво се дължи. Дали на това, че са останали потребители притежаващи горните качества или това, че заради същите тези потребители всеки друг с малко над 3 мозъчни клетки е решил да заебе форума и да реши да прави нещо по-продуктивно като да си реже вените с китайски нож или да се напушва/напива до несвяст всяка вечер. Това няма толкова голямо значение. Фактът е на лице.

Пп - До всички, които имат намерение да ме тролват, да ми обясняват колко съм бил тъп, защо съм бил тъп и как съм бил тъп - ебете се.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 18 Сеп 2012 13:36

касторе, ти си вехта утайка, пенито е прав да чака сълзички

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 13:40

бая жалък е кастора

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 13:49

Благодаря ви пичове. С вашата неоценима помощ, бях осенен от прозрение защо се чувствам толкова уютно тук. :)
P.S. А Пенито отдавна получи своите сълзички, не помните ли че първия месец не спрях да плача?
P.P.S. Случайно ли писахте двамцата един след друг или е за да си давате кураж взаимно? :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 14:29

Аре затихвай вече бе, галош насран.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 14:34

Castor написа:
Благодаря ви пичове. С вашата неоценима помощ, бях осенен от прозрение защо се чувствам толкова уютно тук. :)
P.S. А Пенито отдавна получи своите сълзички, не помните ли че първия месец не спрях да плача?
P.P.S. Случайно ли писахте двамцата един след друг или е за да си давате кураж взаимно? :)

dawam kuraj(s 2 ryce) na maika ti da pravi po-dobyr deepthroat :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 14:42

Warbringer написа:
Аре затихвай вече бе, галош насран.

Както казах и по-горе, колкото и да се правите на ГОЛЕМИТЕ ЛОШИ ТРОЛОВЕ, в крайна сметка ще се окажете просто обикновени лигльовци. :) Разбира се, казвам го без каквито и да е лоши чувства. :)
P.S. Продължавате да пишете двамцата един след друг. Май наистина така се чувствате по-смели. :) И в живота ли така сте свикнали момци, двама срещу един. Достойно и смело, като истински мъже. Вече не ми е чудно защо някои тук сериозно се мислят за биячи. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 14:54

айде млъкни най накрая бе или поне един адекватен пост напиши

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 14:56

алкатраз брато, тоя го причакваме зад уличката и ще го ритаме в топките, както обикновено правим с хора, които не поддържат елементарно ниво; после ще те черпя сладоледче за добре свършената работа; )

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 15:00

Няма кво да го чакаме, seek & destroy и шамарената фабрика.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 15:03

Sentinel* написа:
айде млъкни най накрая бе или поне един адекватен пост напиши

Времето на адекватните постове беше в първите страници, сега, традиционно за форума се дъвчем кротко.
P.S. Да разбирам ли че за теб горните постове насочени към мен са "адекватни" или просто реши да защитиш другарчетата си?

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 15:07

The Chameleon написа:
алкатраз брато, тоя го причакваме зад уличката и ще го ритаме в топките, както обикновено правим с хора, които не поддържат елементарно ниво; после ще те черпя сладоледче за добре свършената работа; )

Пуберчета плашат със саморазправа. Сладоледче!?! Значи първо ще ме пребиете, а после ще го черпиш сладоледче!?! Вие вярно сте много хард. На колко сладоледчета сте в момента юнаци? Да не омотате главите? :) И така, кога да очаквам бялата X6-ица с мутрите? :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 15:10

И сега ако някой ми обясни какво значи понятието "елементарно ниво" в ТОЗИ форум ще съм му изключително задължен. Може би това е докато вие ме обиждате, аз да си мълча така ли? Ставате все по-забавни.
P.S. Нали знаете момци, кога започват обидите и заплахите? Обикновено е когато човек се чувства безпомощен. И така момци, вие безпомощни ли се чувствате?

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 15:14

Хамелеона, Сентинела и Уорбрингъра нападат като стадо преживни животни, каквито са.
А ти, Гипо си болен от Куру, тъй като си изял кура на баща си, страдащ от болест на Кройцфелд-Якоб или друго прионно заболяване.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com