\Castor написа:Доста лицемерна тема. Тролове правят тема срещу тролове. Първото което ми прави впечатление е, че в списъка са вкарани предимно хора които “не са наши хора”, не виждам нито един алт акаунт на някой от тези, които тролят от години. Май не разбирате пичове, форумът е точно това, В КОЕТО ГО ПРЕВЪРНАХТЕ ВИЕ. Вие го пожелахте такъв. Той е ваше дете. Всички тези тролове, срещу които мрънкате са създадени от вас. Нямам нищо против че тук се изявявате като “цвета на световното тролство” но да циврите когато някой друг ви халосва с вашите собствени камъни е много, много жалко, защото става ясно че май не сте чак толкова корави пичове, за каквито се представяте. Идва някакъв жалък пръдльо, без съмнение събрал злоба и комплекси заради стари хранилки, а вие какво правите? “Помощ админе, спаси ни от трола” и прочее мрън-мрън. Мнооого сте корави, няма що. Другото което ми е направило впечатление е честото включване на теми от рода на “в какво се превърна форума”, “форумът е мъртъв” и т.н и пълното отсъствие на тема “в какво превърнаХМЕ форума”. Явно другото което не можете да разберете е, че вие сте виновни за всичко което се случва. А сега изведнъж решавате че форумът не ви кефи, бил станал много тролски. И с цялото си нахалство, видни тролове обясняват “що вече не влизали в тая дупка”, същата дупка, в която серат от години, същата дупка, препълнена до ръба с техните лайна. Ако си искате форума пичове, отвоювайте си го. Ако толкова си обичате форума, борете се за него, не си подвивайте опашките, защото точно това правите сега. През последните години пичове, интернет все повече започва да прилича на живота. А знаете много добре че в живота “сърдит съм, тръгвам си” не е опция. Затова стига сте мрънкали, циврили, врякали, оплаквали, врънкали, крънкали, ами разкарайте собствените си тролски акаунти, вкарайте всички алтове в списъка, и направете форума това, което искате да бъде. Дотогава тази тема ще бъде просто “дайте да разделим наште от ваште, че пак да си тролим необезпокоявани”.
P.S. Ако някой се чуди защо не вкарвам себе си в призива, ами защото макар и нюфаг със средно един постинг месечно, аз нямам никакво намерение да си тръгвам оттукИ ще ми е приятно да имам чат-пат с кого да си говоря. В края на краищата нали за това са форумите, за да си говорим. И разбира се да спорим.
Ми нали тва правим са бе, мой. Защитаваме си форума.
Ритаме по един игнор на всеки лайномет, който троли,
пък после - КУРА ни боли.