НИЕ СМЕ 99%!
АЛЛАХ АКБАР!
Тролове на света - обединете се!
- инж. Ахмед Доган
Re: Тролове на света - обединете се!
имаш проблем, че дори изглеждам по-умен от тебе, братоцаМечиста написа: Кажи на Ноктурно да ти препоръча цайси!
- Мечиста
- В момента играе: с пишката си
Това е защото поради някаква причина днес обществото си мисли, че ако изглеждаш като хомосексуалист, значи си умен.Nocturno написа:имаш проблем, че дори изглеждам по-умен от тебе...Мечиста написа: Кажи на Ноктурно да ти препоръча цайси!
Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
Айде спри се ,че сериозно започна да дразниш. Сталкнал си им снимките на хората и ся ги редиш кой къв е бил...дай твоя снимка и тогава се ежи толкова.
А като продължава да му се обръща внимание тоя ембрион се превръща в успешен трол , което е тъжно щото просто няма нивото.
А като продължава да му се обръща внимание тоя ембрион се превръща в успешен трол , което е тъжно щото просто няма нивото.
кьорави катерички
- Мечиста
Защо ще се спирам? Аз поствам нещо, обикновено в моя тема, после 5 човека ми скачат И МЕ ЗАПЛАШВАТ С БОЙ. И тези МАЛОУМНИЦИ са направили огромната грешка да качат техни снимки, разкриващи, че докато майките им са били бременни с тях са използвали всички наркотици, познати по онова време.deistur написа:Айде спри се ,че сериозно започна да дразниш. Сталкнал си им снимките на хората и ся ги редиш кой къв е бил...дай твоя снимка и тогава се ежи толкова.
А Наполеон Бонапарт е казал "Ако врагът ти прави грешка, не го прекъсвай!".
оттука нататъка не мойш да очакваш от провидението да е благосклонно към тебМечиста написа:докато майките им са били бременни с тях са използвали всички наркотици, познати по онова време.
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- Мечиста
Мечиста е 1-вия (оригиналния) акаунт.