Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2012 15:46
И фактът, че не е ммо.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 04 Сеп 2012 18:56
аре, аз я очаквам тея дни
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Yeah!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2012 17:20
тея дни ли става f2p ?
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2012 23:23
Казаха само че ще е есента. Да се надяваме че ще е по-скоро че ще взема да забравя как да играя с трупъра.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2012 23:31
gua543 написа: Казаха само че ще е есента. Да се надяваме че ще е по-скоро че ще взема да забравя как да играя с трупъра. Grav round, Grav round, Grav round, Grav round, Grav round, Grav round, Grav round... Repeat.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 06 Сеп 2012 00:20
Vanguard still the best in PvP
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 06 Сеп 2012 00:24
TheChosen1 написа: Vanguard still the best in PvP кво стана с healer-ите, аз с моя 43 левъл comando доста добре се справях, с 830к healing рекорд в една игра
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 06 Сеп 2012 10:09
На мен ми се появи един проблем с играта ....Играя я от декември месец и оня ден си прейнсталнах Windowsa ,обаче от тогава играта не се държи нормално.Настройките са на Very low ,обаче пак забива на макс...в warzonne като отида в мелето играта става на картинки.Лаптопа ми е i5 2.5 GHZ 8 GB Ram 2 GB video Ge Force...... Някой да знае от какво може да е ? Смених видео драйвера с най новия,но ми се струва ,че е по зле :Д И от вчера постянно ме изхвърля..... :Ж
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 06 Сеп 2012 11:37
Може да е от интернет връзката.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 06 Сеп 2012 14:39
Някои да може дами каже IP адреса на Freedon Nadd ? Както и съответните портове на играта ?
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 07 Сеп 2012 13:27
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Сеп 2012 09:54
От интернета се оказа проблема.....не само аз съм с този проблем,а повечето които са на мегалан Сега смених сървара с Red Eclipse,дано не съжелявам
|
|
|
|
|
Apothecary
|
|
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Сеп 2012 16:14
Има ли някои които играе в Tomb of the Freedom Nadd
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Сеп 2012 20:52
Аз съм на Nightmare Lands, с един приятел си джиткаме от време на време.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Сеп 2012 12:39
Абе предвид, че играта трябва да стане Ф2П тази есен, дали има смисъл да я купувам в момента, че я гледам 40 кинта в пулсар и много се двоумя. Смисъл, когато стане ф2п, от това което съм гледал по другите игри, хората които са си я купили/предплатили получават доста по-голям достъп от хората, които не плащат. Та от тая гледна точка се чудех..
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Сеп 2012 12:43
ще ти кажа от моята гледна точка: купуваш си играта точно заради бонус идеята ( а и щото ти се цъка и е яка ); като я регистрираш виждаш, че ти искат кредитна карта или гейм тайм карта ( дето май вече няма в бг ), ако искаш да ги играеш тези 30 дни; пробваш с фалшиви вариации на кредитна да заобиколиш като при нова регистрация на уоу -> не става; опитваш с истинска кредитна карта -> не става; даваш 40 кинта за да не си играеш 30те дни, още по-яко: правиш си нов трайъл акаунт -> НЕ ТЕ ПУСКА вече и след тва защо умира играта стори ъф май лайф
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Сеп 2012 20:28
Защо с истинска кредитна карта да не става?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Сеп 2012 22:42
защото са бъгави педерасти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Сеп 2012 01:11
Мда,билинг отдела на ЕА е мега зле.И аз си патих доста със стар уарса.Но има и по-зле.Навремето като излезе уархамъра,на третия или четвъртия месец,системата им се бъгна и билнаха повечето регистрирани карти за по 200-300 долара/евра.Беше адска драма и много народ напусна играта.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Сеп 2012 07:36
The Chameleon написа: стори ъф май лайф Това е, задето предаде диабло за тая простотия SWTOR
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|