Sentinel* написа:верно ли те кефи тая?
ma vij sa kvi drobove vehti puskash u temata, i posle revesh protiv nqkvi zverski aloo q na nivo
Sentinel* написа:верно ли те кефи тая?
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Sentinel* написа:Котьо, чудя ти се дали и в живота си толкова уверен колкото тука? Или тук само практикуваш увереност и после го прилагаш пред приятелите ти?![]()
![]()
Spoiler for диджейката от мания:
познавам я. стаа за два, три пъти.
Nocturno написа:а какво означава "стаа за един път", "стаа за два-три пъти" и "стаа като за няколко (повече от два-три) пъти" и каква е разликата между тия?
толкоз ли ви е пробито мнението за жените?
Nocturno написа:а какво означава "стаа за един път", "стаа за два-три пъти" и "стаа като за няколко (повече от два-три) пъти" и каква е разликата между тия?
толкоз ли ви е пробито мнението за жените?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.