ПП: не разбирам много от наркотици, обаче бих предпочел нещо по-сладко, с вкус на шоколад или ягода, може би.
Магазин за наркотици
Магазин за наркотици
Ей, пичове! Я кажете от къде да си купя наркотици! Чувал съм, че е много генгста да се земат наркотици. Така, че ако някой знае нещо магазин из София, бутка, или сайт за наркотици в интернет, моля да отговори в темата!
ПП: не разбирам много от наркотици, обаче бих предпочел нещо по-сладко, с вкус на шоколад или ягода, може би.![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
ПП: не разбирам много от наркотици, обаче бих предпочел нещо по-сладко, с вкус на шоколад или ягода, може би.
- - Алминатора -
Re: Магазин за наркотици
Не сте забавни, не привличате внимание, целия форум ви се дразни, тогава защо продължавате да правите нови акаунти и да се правите на тролове, не мога да разбера
Такъв тип тролване като вашето се изтърка още по мое време (
).
Ако искате да тролите успешно, направете си акаунт, пишете дълго време с него, така че всички да повярват, че е истински и чак тогава тролете колкото си искате, защото поне ще има кой да ви се върже. Така - кур.
Такъв тип тролване като вашето се изтърка още по мое време (
Ако искате да тролите успешно, направете си акаунт, пишете дълго време с него, така че всички да повярват, че е истински и чак тогава тролете колкото си искате, защото поне ще има кой да ви се върже. Така - кур.
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
има един на витошка от другата страна на пилоните на ндк
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
абе ти как си се пръкнал бе деба
некой ексхибиционист се е източил на храстите в некой парк, некоя сляпа кучка го е изблизала и те е изсрала в дъждовна нощ? що си такъв... никакъв?
некой ексхибиционист се е източил на храстите в некой парк, некоя сляпа кучка го е изблизала и те е изсрала в дъждовна нощ? що си такъв... никакъв?
Nocturno написа:абе ти как си се пръкнал бе деба

Винаги има пари в будката за банани.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
0887794323 тука звъниш и казваш паролата "дидо е гей", после квото искаш и ти го носят до вас. малко е скъпо, но си заслужава!
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Любимият ми сериал!sean написа:Винаги има пари в будката за банани.
Сезон 4 догодинаAdmiral General Hans написа:Любимият ми сериал!sean написа:Винаги има пари в будката за банани.
sean написа:Сезон 4 догодинаAdmiral General Hans написа: Любимият ми сериал!
4 сезон, 10 епизода(всичките излизат едновременно), филм след това.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
игнор му е майката, само се излагате като му обръщате внимание 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
джамбазипаша
Хамелеон всегда будет сексуален!
Майкъл Сера вече доста е пораснал (не му личи). А па по-дъртите направо... Дано се справят без проблеми, искам да видя целия каст!sean написа:4 сезон, 10 епизода(всичките излизат едновременно), филм след това.
Целия каст е ангажиран и вече снимат.

sean написа:Целия каст е ангажиран и вече снимат.
!!!
най-великия сериал!!
Мда, и аз наскоро четох че в момента снимат 4-ти сезон и всеки от епизодите ще е ориентиран за един от героите. Въпреки новия сезон, идеята за филма не отпада и ще бъде заснет също
най-великия сериал!!
Мда, и аз наскоро четох че в момента снимат 4-ти сезон и всеки от епизодите ще е ориентиран за един от героите. Въпреки новия сезон, идеята за филма не отпада и ще бъде заснет също
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
Аз се надявам ако новия сезон и филма са успешни Netflix да поръчат още.
http://www.youtube.com/watch?v=5posU08HjXg
TOBIAAAAAAAAAAAAAAAAAAS YOU BLOWHARD
http://www.youtube.com/watch?v=5posU08HjXg
TOBIAAAAAAAAAAAAAAAAAAS YOU BLOWHARD
Интересно! До сега доста сполучливо представяха как всеки герой се занимава със свои си работи и накрая се забъркват в една и съща каша. Чудно ми е как ще се получи новият сезон.denik написа:!!!
най-великия сериал!!
Знаете ли какво? Правя нова (сериозна) тема за феновете на Развитие в застой.