Когато пътувах за Варна, морето и голите ж
ини, във влака срещнах духовен учител в лицето на една дама в напреднала възраст. Тя самата бе от Варна и щеше да се среща с дружинка в парка, които практикуваха йога. Тя бе осъзнала истината зад 2012, индиго децата и зловещата съдба на "лошата" част от човечеството. След дълги часове разговори с Магито ( приятелката на Теди Педи ), се разбра, че малкото й братче е дете индиго и може да разговаря с извънземни. Жрицата официално се занимава с нетрадиционна медицина ( да се разбира пиене на урина и подобни полезни неща ), но истинската й роля бе да отваря очите и да приготвя хората за настъпващия катаклизъм! Тя спомена, че освен индиго има ОЩЕ по-нова и могъща порода, но уви не мога да си спомня как бе наречена тя ( със сигурност извънземните са ми попречили да я запаметя ). Със смъкната шапка и силна сънливост, някакси информацията й достигна сърцето ми и ме промени от този ден! Страхувайте се, лоши събратя, защото Краят е Близо! Не знам колко ужасни ще са тези катаклизми, но се говори за урагани, цунамита, пожари, земетресения и кървави войни! Някои хора ще бъдат спасени с космически кораби, други ще са отключили чакрите си, трети ще медитират и ще левитират проблемите - има много варианти да оцелеем, стига да искаме! Хора ще грабят магазини, навън ще е анархия, ще има убийства и изнасилвания; ще бъдат създадени самоубийствени секти и много хора ще отнемат живота си! Но трябва да знаем едно, деца индиго има и те отдавна са сред нас! ОСЕМ месеца след казаклизмите започнали на 21ви декември, ще бъдем поведени от тези Светли чеда
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)