Водени от индиговите деца ще възстановят биополето на Земята

Нещата от живота

Hot or not?

Hot
5
63%
Not
3
38%

Общо гласове: 8

Аватар
фитенс-маняк
В момента играе: истласкване с пудовки

Водени от индиговите деца ще възстановят биополето на Земята

Мнение от фитенс-маняк »

http://www.razkritia.com/188623/%D0%BE% ... %B4%D0%B0/

Изображение
Гигантски катаклизми очакват Земята – му доверили извънземни
„Краят на света ще настъпи на 21 декември 2012 г. Още с изгрева на слъцето на Земята ще започнат гигантски катаклизми и ужасяващи разрушения. След тях повечето лоши и зли хора ще изчезнат. Ще оцелеят само духовно извисените хора. Техни водачи ще станат така наречените индигови деца. Те са кръстоска между човек и извънземно и от години тайно се заселват на Земята“.

Това разкриват извънземни същества при срещата си с уфолога от Асеновград Ценко Симеонов. Изследователят на паранормалното се прочу с намерения от него преди няколко години череп на извънземно същество в Родопите. Находката му бе изследвана в различни лаборатории по света, но и до днес произходът й остава загадка за учените.

Ценко Симеонов се среща за първи път с извънземните няколко месеца след като попада на сензационната си находка – припомня „България днес“.

„Една нощ внезапно се събудих от нахлулата в спалнята ми светлина. В началото помислих, че е станал пожар. Щом излязох на двора, не можах да повярвам на очите си. Над съседната къща беше увиснала летяща чиния“ – спомня си уфологът.

„След апокалипсиса лошите и негативните хора нямат бъдеще на Земята. Останалите ще бъдат прибрани от извънземните на техните кораби. Там безопасно ще преживеят катаклизмите. Ще бъдат върнати обратно след 8 месеца, развили невероятно много способностите и усещанията си. Водени от индиговите деца ще възстановят биополето на Земята, като започнат нов еволюционен цикъл“ – категоричен е Ценко Симеонов.
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
......
В момента играе: LoL

Re: Водени от индиговите деца ще възстановят биополето на Зе

Мнение от ...... »

Ще оцелеят само духовно извисените хора.
значи няма да имам проблеми.
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Когато пътувах за Варна, морето и голите жини, във влака срещнах духовен учител в лицето на една дама в напреднала възраст. Тя самата бе от Варна и щеше да се среща с дружинка в парка, които практикуваха йога. Тя бе осъзнала истината зад 2012, индиго децата и зловещата съдба на "лошата" част от човечеството. След дълги часове разговори с Магито ( приятелката на Теди Педи ), се разбра, че малкото й братче е дете индиго и може да разговаря с извънземни. Жрицата официално се занимава с нетрадиционна медицина ( да се разбира пиене на урина и подобни полезни неща ), но истинската й роля бе да отваря очите и да приготвя хората за настъпващия катаклизъм! Тя спомена, че освен индиго има ОЩЕ по-нова и могъща порода, но уви не мога да си спомня как бе наречена тя ( със сигурност извънземните са ми попречили да я запаметя ). Със смъкната шапка и силна сънливост, някакси информацията й достигна сърцето ми и ме промени от този ден! Страхувайте се, лоши събратя, защото Краят е Близо! Не знам колко ужасни ще са тези катаклизми, но се говори за урагани, цунамита, пожари, земетресения и кървави войни! Някои хора ще бъдат спасени с космически кораби, други ще са отключили чакрите си, трети ще медитират и ще левитират проблемите - има много варианти да оцелеем, стига да искаме! Хора ще грабят магазини, навън ще е анархия, ще има убийства и изнасилвания; ще бъдат създадени самоубийствени секти и много хора ще отнемат живота си! Но трябва да знаем едно, деца индиго има и те отдавна са сред нас! ОСЕМ месеца след казаклизмите започнали на 21ви декември, ще бъдем поведени от тези Светли чеда :!:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Курът ми е извисен, ама за себе си не съм толкова сигурен. Това значи ли, че само той ще оцелее и ще започне нов еволюционен цикъл от курове? А с ташаците какво ще стане?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ми че тоя си е абсолютно извънземно, като му гледам снимката :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Gipo написа:Ми че тоя си е абсолютно извънземно, като му гледам снимката :lol:
Гипчо, кажи за кура ми, а и за ташаците, знам, че ги разбираш тия работи.

- Алминатора

- кримсънчето
Аватар
фитенс-маняк

Мнение от фитенс-маняк »

The Chameleon написа:Когато пътувах за Варна, морето и голите жини, във влака срещнах духовен учител в лицето на една дама в напреднала възраст. Тя самата бе от Варна и щеше да се среща с дружинка в парка, които практикуваха йога. Тя бе осъзнала истината зад 2012, индиго децата и зловещата съдба на "лошата" част от човечеството. След дълги часове разговори с Магито ( приятелката на Теди Педи ), се разбра, че малкото й братче е дете индиго и може да разговаря с извънземни. Жрицата официално се занимава с нетрадиционна медицина ( да се разбира пиене на урина и подобни полезни неща ), но истинската й роля бе да отваря очите и да приготвя хората за настъпващия катаклизъм! Тя спомена, че освен индиго има ОЩЕ по-нова и могъща порода, но уви не мога да си спомня как бе наречена тя ( със сигурност извънземните са ми попречили да я запаметя ). Със смъкната шапка и силна сънливост, някакси информацията й достигна сърцето ми и ме промени от този ден! Страхувайте се, лоши събратя, защото Краят е Близо! Не знам колко ужасни ще са тези катаклизми, но се говори за урагани, цунамита, пожари, земетресения и кървави войни! Някои хора ще бъдат спасени с космически кораби, други ще са отключили чакрите си, трети ще медитират и ще левитират проблемите - има много варианти да оцелеем, стига да искаме! Хора ще грабят магазини, навън ще е анархия, ще има убийства и изнасилвания; ще бъдат създадени самоубийствени секти и много хора ще отнемат живота си! Но трябва да знаем едно, деца индиго има и те отдавна са сред нас! ОСЕМ месеца след казаклизмите започнали на 21ви декември, ще бъдем поведени от тези Светли чеда :!:
ЕЙЙЙМЕН. :x
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

Изображение

Това да не е бащата на WIDOWMAKER-а :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Аватар
фитенс-маняк

Мнение от фитенс-маняк »

^ АХАХАХА :D :D :D ДАЛИ ВЕРНО?
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

всеки това си мисли като го погледне :D :D :D
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Моридин написа: Гипчо, кажи за кура ми, а и за ташаците, знам, че ги разбираш тия работи.
Куровете и ташаците ще закърняват с всяко следващо поколение, тъй като ще сме духовно извисени, водени от непознати до тук сили и деца извънземни. Репродуктивният процес ще се промени.
Но конкретно за твоя кур и ташаци, мога да кажа (с огромно облекчение), че няма да им се случи нищо и ще продължавам да си ги ползвам все така редовно ( освен, ако някой от нас не се затрие по време на катаклизма) :59: :clap:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Я ми кажете какво разбирате под ''духовно извисен'' ?
джумерки
Аватар
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти

Мнение от kaboom »

Интелигентно същество, едвали българин, което си задава въпроси свързани с духовното и търси някаква по висша сила и смисъл на тая земя. Тия хора са малко и като цяло не особено способни да създават поколения. Общо взето gg
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Timeghoul написа:Я ми кажете какво разбирате под ''духовно извисен'' ?
Всъщност "духовно извисен" е едно от ония словосъчетания, придобили общ смисъл, лишени от контекст и конкретни измерения, които хората употребяват в случай на затруднение да опишат интелектуалните си или морални напъни, които уж ги отличават от "масата", но в повечето случаи - точно обратното - ги уеднаквяват с нея.

Врели-некипели с други думи. Изхождайки от този начин на мислене, парадоксално, когато някой ми каже "духовно извисен", в главата ми първосигнално изскача образа на... Митко.

...

P.S.
Гипчо, мечка за тебе, готин :oops:

- Алминатора

- кримсънчето
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Затова не мога да разбера КОЙ ще определи кои са тия духовно извисени хора, че да оцелеят 2012, и да ги приберат по корабите. Според кои закони тези хора ще са духовно извисени ?

Ма нищо де, няма лошо - току виж сега всеки почне да се пъне да стане по-добър, че да не артиса като почнат да прибират за следващите поколения. :D
джумерки
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

Изобщо не ми дреме, аз септември се затварям с Baldur's gate Enhanced edition, пък който ще да се извисява духовно
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

сутринта прибирам се в 5 и 20 и една баба разхожда двете си кучета

всеки луд с номера си един вид
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Toi apokalipsisyt kato ni vidi she izbqga be, eheei
A NIE S BOBI DVAMATA PIEM KAFE
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Admiral General Hurf написа:Toi apokalipsisyt kato ni vidi she izbqga be, eheei
A NIE S BOBI DVAMATA PIEM KAFE
КОЙ Е БОБИ :?:
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Bobi e IDEQ, krieshta se zad duhoven mustak
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Публикувай отговор