Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: аре спрете се
Публикувано на: 10 Авг 2012 18:07

разбирам че много от вас нямат опит в гледането на спорт, но такива неща (особено с българските спортисти и отбори) се случват много много често..... абе направо ВСЕКИ ПЪТ :D

няма нужда да си късате нервите, да рейджвате, и като цяло да си го слагате на сърце, защото българите колкото и добри, мотивирани и т.н. сме, всъщност сме като цяло едни балъци и няма да се оправим, защото спортните бази у нас са на по 50 години.

Конкретно - срещу Русия беше от ясно по-ясно, че няма да можем да ги бием - медиите и като цяло всички адски много се хайпваме около нашия отбор, но той не може да се мери с братушките, дори когато сме в най-силната си серия (както бяхме до момента)

Поздрави и на Тервел, който естествено падна в полуфинала си - бронз е голям успех!!!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие: Re: аре спрете се
Публикувано на: 10 Авг 2012 18:18

препоръчвам ви да прочетете един интересен коментар относно олимпийския туризъм

http://london2012.gong.bg/article/id/289095/

това определено не важи за волейболните национали, станка, йовчев, гимнастичките и 2-3 боксьори.

Важи за останалите 40-50 човека, които не направиха абсолютно нищо.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 10 Авг 2012 19:13

Дилдо си ти и Дилдо ще си останеш!

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 10 Авг 2012 22:40

Дилдо, сеш се, че ме боли фара да съм страничен зрител... :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2012 22:56

Еми споко бе може да не ни бива в спортовете, ама за сметка на тва и в нищо друго

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: с кьорави катерички
Публикувано на: 10 Авг 2012 23:57

олимпиадата свърши
доста ме депресира

Профил

стига спамил
Аватар
В момента играе: real_life.exe
Публикувано на: 11 Авг 2012 00:15

Епа можеш ли да спреш да приказваш такива глупости? Важното е, че си повярвахме и се откъснахме малко от прокажната шибана българска омраза и неприязън към себеподобните си, особено към тези, които са успели и можещи. Нема нужда да ти казвам вица за българския казан в Ада, нали? Отидохме на тая шибана олимпиада не с претенции, че сме номер 1 и да печелим задължително злато, а да докажем, че волейбола не е умрял въпреки всичкия гняс, който се изсипа отгоре ни и още можем да покажем зъби дори и пред най-големите и трябва да се съобразяват с нас. И на мене ми стана ебано как им се отрази на психиката края на първия гейм и над това трябва да поработят - как постепенно с опита да се имунизират срещу такива сривове. Руснаците не са богове, и те някой път ще се пропукат, деба... Сега остава само да се надяваме, че ще се стегнат мъжката (oсобено Скримов, който супер се раздаде и много навътре го взе, горкия...), ще натрошат жабарите още един път за бронза утре и ще си излеят целия яд отгоре им, особено Цецо Соколов с неговите гръмотевични забивки. :rockon:
Малко на оптимизъм го ударете един път...

Профил

Аватар
В момента играе: с кьорави катерички
Публикувано на: 11 Авг 2012 00:22

е за руснаците си беше ясно всичко. те не са човеци тези ...те нямат сервиз , който да не е бомба..с бразилците по щяхме да се справим . С начина по който играхме нямаше как да не се надяваме тайничко и се разочаровахме съответно. все пак ако вземем бронза ще сме златни :)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2012 00:53

Наивен си, Бътърс :) Няма място за оптимизъм в българския спорт. Както каза deistur, руснаци просто абсурд да ги бием.

Като цяло, мисля че ме разбра погрешно. Аз също правя едно голямо евала на волейболния ни отбор, както и за това че се вдигнаха след скандалите, но това не ги прави номер едно (както всеки ги изкарва в последните седмици). Просто някои хора се реят из небесата, вместо да гледат обективно на нещата. Още повече, че както казах в първия пост, в последно време толкова малко се набляга на спорта у нас като цяло, че не трябва да се очудваме и да рейджваме на гарантираните ни провали.

Ако погледнеш броя на медалите ни в последните 3-4 олимпиади, ще видиш че с всяка следваща става все по-зле. Все по-малко хора ги ебе за спорта тук, а ми се щеше така премиера като е изявена спортна фигура, да вземе нещата в свои ръце, но уви..

И отново, самото класиране на (минимум) 4-то място на волейбола е голям престиж. Те съвсем скоро завършиха 4-ти и в световната лига, което също не се бе случвало отдавна, а много от играчите са все още млади. Имаме голям потенциал.

В крайна сметка не виня Станка за дето е взела сребро вместо злато и Тервел, който взе бронз, а просто че това е абсурдно и смешно да имаме само 2 човека с медали. На миналата олимпада стискахме палци за поне един златен, на тая стискахме да вземем поне един-два, каквито и да са.

Профил

стига спамил
Аватар
В момента играе: real_life.exe
Публикувано на: 11 Авг 2012 01:23

Е кво ся, да се тръшкаме да ревем, че не сме силни като едно време, като сме имали нормални спортни бази ли и да си избесим всички спортисти, че да не ходят да се излагат по олимпиади за некви бронзове? Квото било - било, държавата не я ебе за никой и за нищо вече, сега всеки спортяга се оправя сам и ако можеш или му помагай , или поне не му пречи да се развива.

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2012 10:20

ma nqkoi ebe li go za vashite mneniq be?

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: