Admiral General Dido написа:аватараThe Chameleon написа:naisu turippu![]()
![]()
не се сдържах просто..
Admiral General Dido написа:аватараThe Chameleon написа:naisu turippu![]()
![]()
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
НАЛИ ТВА НАПИСАХ ПОД КАРТИНКАТА С ГЕРМАНЕЦА ;dAdmiral General Dido написа:И АРКТИК МЪНКИС ПО СРЕДАТА!!!
абе кой си ти всъщност?Sentinel* написа:имам чувството че съм като ъндърграунд версията на дантето, навремето толко храна отнесах и продулжавам да влизам тука въпреки че не пиша редовно. on a side note, спечелих си първия клиент за SEO фирмата ми. I rule! I'm awesome! I'm a boss!
стига сте го повтаряли тва, още некой ако го каже ще намеря родителите му и ще ги утрепя кат толкоз иска да живее без тяхSentinel* написа:да живея при родителите си
ма ти си много отворен бе, англичаниноSentinel* написа:цял ден съм толкова зает че няям време да си почеша патакламарката дориморидине, мене като ме хранеха беше есента на 2007ма някъде с първия ми акаунт, тебе тогава те нямаше май? хамелеоне, ти беше на 24/25 някъде нали? че аз след две-три години като съм колкото тебе, ако продължавам всекидневно да спамя из пцм с глупости, да живея при родителите си и да нямам постоянна работа ще се считам за провален бе