Филми с twist ending
Филми с twist ending
Гледал съм: Fight Club, The Machinist, Memento, Shuttered Island, Secret Window, Identity, The Game, Room 1408, Inception, The Sixth Sense, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, The butterfly effect, The Number 23, Devil (2010), Repo Men (2010), Unknown (2006), Flypaper (2011), Mindhunters. Съответно търся някакви подобни.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Alaster
- В момента играе: PoE
Dark Souls - Местоположение: Terra
Re: Филми с twist ending
Primal Fear, The Usual Suspects, 12 Monkeys, Mullholand Drive, The Mist, American Psycho, Unbreakable, Arlington Road, The Others, Donnie Darko, The Prestige, Seven, Oldboy, Naboer, The Ghost Writer, Atonement, Moon, Mystic River, The Illusionist, Minority Report, Triangle, The Uninvited, The Orphanage, The jacket, Shutter, The Conversation, The Crimson Rivers.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
Seven и Inception са невероятни twistove. Направо нямам думи.
Е, ако вложи сарказъм в мнението си, според мен не си прав конкретно за Inception.
Филмът не ми беше предсказуем до самия край и основната концепция беше продуцирана дяволски добре.
Мерси за предложенията Alaster, повечето съм ги гледал, но си харесах 4 заглавия, които ще гледам през седмицата.
Филмът не ми беше предсказуем до самия край и основната концепция беше продуцирана дяволски добре.
Мерси за предложенията Alaster, повечето съм ги гледал, но си харесах 4 заглавия, които ще гледам през седмицата.

Първия Saw има брутален Twist. Прав е човека, гледай го, ако наистина искаш да останеш изненадан от края.
До краен предел ( The Outer Limits ). Сериалчето е доста добро и в почти всеки епизод накрая има доста добър twist
ако не си го гледал, когато го въртяха по телевизиите ти го препоръчвам.
Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
The Departed, Amores Perros, Vanilla Sky, Live Flesh, Four Feathers, Brick, Die Welle
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Vanilla sky
@Stylized Corpse
Spoiler for :
@Stylized Corpse
Spoiler for :
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Мамка ви бе, и аз по-рано като видях Depraved в темата, щях да пусна същия спойлер!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Добавям към списъка и 13th floor, Dark city, както и Primer. Третият определено е някакъв mindfuck. Времевата диаграмата на Inception ( http://www.forevergeek.com/wp-content/m ... dehahs.jpg ) ряпа да яде в сравнение с това по-долу (виж спойлера)
Spoiler for :
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
евала, адаш! 1вите да съм ги гледал, ама си търсех точно майндфък като последния

edit : mindblown
edit : mindblown
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
enemy
- В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
13 floor е наистина добър иначе сега гледах пример и още го мисля 
Then… silence got blown apart ...
значи Burn after Reading имаше няколко странни момента, а и имаше един детски филм на Дисни дето 1 от главните герои (деца) се удави..а другото май умря от депресия о_О
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
The Cabin in the Woods от много години насам не съм гледал толкова уникален ..мм хорър да речем
Филмът разбира е разочарова всички любители на хорър клишетата...
кьорави катерички
Ще вдигна темата за да не правя нова, но имам малко по-специален рикуест.
Препоръчайте някакви сюрреалистини филми от сорта на:
Waking Lfie, Scanner Darkly, Midnight in Paris, The Ring, Eyes Wide Shut The Machinist, Donnie Darko, Source Code, The Number 23, The Fountain, Memento, Primer, Predestination.
Може и нещо по-щуро като:
Naked Lunch, Brazil или филмите на Kubrick.
Нямам претенции откъм година или страна, единствено ако може да не се повтарят с изброените в темата, тъй като съм ги гледал.
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Препоръчайте някакви сюрреалистини филми от сорта на:
Waking Lfie, Scanner Darkly, Midnight in Paris, The Ring, Eyes Wide Shut The Machinist, Donnie Darko, Source Code, The Number 23, The Fountain, Memento, Primer, Predestination.
Може и нещо по-щуро като:
Naked Lunch, Brazil или филмите на Kubrick.
Нямам претенции откъм година или страна, единствено ако може да не се повтарят с изброените в темата, тъй като съм ги гледал.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.