Автор |
Съобщение |
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 06 Юли 2012 20:16
омега, що не си сложиш за аватар нарния??? Или как те бутат отзаде да влезеш
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 10 Юли 2012 08:34
Tron Uprising - шеста серия, първи сезон. Беше пълна с Paige, но някак не мога да я възприема, като драматичен образ. Great visuals, както обикновено.
Gravity Falls - четвърта серия, първи сезон. Поредната яка серия. Mable rules!
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 10 Юли 2012 11:05
Aru-sama, я дай мнение за YuruYuri
Wasurenagumo
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai
Hen Zemi
Sankarea
--- и се чудя дали да изтегля Deadman Wonderland + Hyouka
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 10 Юли 2012 12:10
Това е за другата тема...ама може и тук...и понеже ме мързи. Yuru Yuri - училищна комедийка с момиченца лезбийки. Секс няма, само бъзици. Скъсах се от смях и MOE тръпки. Your experience may vary!Wasurenagumo - това е кратко, но много яко. В началото е MOE после идва horror twist в стил черна комедия. След края зрителят иска още...ама няма . Препоръчвам и Buta...не е сходно, но картинките са хубави и е част от същия проект. Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai - драма "да ти изтекат всички сълзи...и сополи...". Мразя го (защото обра много овации с един абсолютно елементарен похват), но не отричам, че картинките са убийствено красиви. Ако ти хареса, я има и Hanasaku Iroha от същата авторка на сапунки. Hen Zemi- това не съм го гледал. Изглежда отакуцентрично. Sankarea - почна красиво и идейно, но сюжетът ме депресира със скуката и бавното си темпо. Дропнах го. Deadman Wonderland - не съм го гледал. Не е ли някаква супердрама пълва с кървища и педерастия? (може и да греша за последното) Hyouka - ми е най-якото нещо в момента (може би евентуално след Joshiraku), но мисля че ще ти дойде прекалено лигаво и заспало. Освен това още не е приключило. Your experience may vary!
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 10 Юли 2012 12:13
мерси, мерси.. и аз не знам защо го постнах това тук, нещо недоглеждам май има бая мое да гледам
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 15 Юли 2012 23:01
От няколко дни новина, но Ник са поръчали още 3 сезона на Корра
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 16 Юли 2012 09:18
За това четох някъде...и оригиналният текст беше доста объркан и безсмислен...типична журналистическа простотия.
На мен ми прозвуча най-логично така - сякаш Nick са поръчали още 26 серии, които пак ще бъдат разцепени на две. Като се има в предвид, че втората част на първи сезон ще дойде (по оптимистична оценка) след година (а по песимистична след две)...за тези нови сезони ще трябва доста да почакаме (4 години? 6 години?).
А и да си призная, колкото и да ме кефи Legend Of Korra, някъде слезд 4-5 серия тук-таме си личаха мърляви детайли и фонове. Общото впечатление е много добро, но са бързали доста. За тези нови серии, ще бързат още повече. Страх ме е заради това да не омажат нещата вече по-видимо.
Засега само MLP:FiM издържа на темпото 26 серии наведнъж през годината...ама векторните понита са доста по-лесни за рисуване и анимиране...а и по тях работят три екипа (два в Канада и един в Малайзия). Другите с добро темпо и 22 серии на година са SW The Clone Wars...но те са планирани и са в продукция от години...а и фирмата зад тях (подобно на Hasbro зад MLP:FiM) пръска безумни пари, разчитайки на мърчъндайзинг, за разлика от другите шоута, които разчитат предимно на пари от TV и DVD/BD.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 16 Юли 2012 13:30
Малко concept art от втори сезон на Korra изложен по време на ComicCon - http://io9.com/5926144/beautiful-concep ... d-of-korraМежду другото. Futurama - пети епизод, седми сезон. Най-тъпата серия до сега. Tron Uprising - седма серия, първи сезон. Една от най-яките серии до сега. Generator Rex - до девета серия, втори сезон. Има големи идиотии и дупки в сюжета, но ако ги игнорираш, бързото темпо забавлява, а музиката (без едно-две emo highschool rock парчета, които пуснаха единично) е доста добра. Появи се и братът на Rex. Абсолютно нелогичен и неадекватен deus ex machina герой.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 16 Юли 2012 17:07
Изгледах и последният епизод(засега) от втори сезон на Young Justice. Бахти якия епизод. Сцената с Конър и М'ган ми стана една от любимите изобщо.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 17 Юли 2012 10:05
Свърших си Авенджърите, чак сълза пророних накрая. Само не разбрах защо хълк във 2рата част на шоуто отсъстваше на 90%? Сми някаква рационална причина, дали има или просто са фокусирали историята в/у другите Авенджъри? Няколко слаби епизода тук и там, но нищо фатално.
Сега почнах Justice Lеague и продължавам със Спайди Ултимата.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 17 Юли 2012 11:01
аз си изтеглих 1вия сезон на The Boondocks
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 17 Юли 2012 11:28
Fenrir Цитат: Сцената с Конър и М'ган ми стана една от любимите изобщо. Аз пък не помня сцената им от 7-ми епизод...те всеки път се заяждат нещо...нали са ексове . Но пък сцена Aqualad - Artemis - Nightwing - Kid Flash беше разбиваща. Доста му вдигнаха рейтига на Aqualad. Гледах някакви рекламни материали от ComicCon (видеото вече не е достъпно) и спойлнаха разни неща за сезона - Black Beetle (както си личеше от хинтовете), Death Stroke, Statick Shock...дори се мярна Aquagirl...може би ще има ретроспекция как са я утрепали... Иначе: Gravity Falls - пета серия, първи сезон. Як епизод въпреки, че Mable имаше по-малка (но достатъчно шантава) роля. Тийн бандата на Wendy са големи сладури (разбирайте идиоти ). Generator Rex - до дванадесета серия, втори сезон.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 17 Юли 2012 18:40
AlShu написа: Fenrir Цитат: Сцената с Конър и М'ган ми стана една от любимите изобщо. Аз пък не помня сцената им от 7-ми епизод...те всеки път се заяждат нещо...нали са ексове . Но пък сцена Aqualad - Artemis - Nightwing - Kid Flash беше разбиваща. Доста му вдигнаха рейтига на Aqualad. Т'ва верно Не мога се сетя за скоро да съм гледал анимация, която да ме накара да направя подобна физиономия - . Визирам битката на плажа. Като цяло - много зрял подход към анимацията. @ Омега - за Спайди да те предупредя - нищо общо, с която и да е негова версия. В началото е забавно как не се вземат на сериозно, но след време става досадно.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 19 Юли 2012 10:28
Е спайдито съм на 12ти епизод И да, става леко досадно, но да видим, запълва време. Аз искам да се оплача, че прехода ми от Avenger към JL е малко труден. Отделно Марсианеца ми е мега безсмислен и си искам origins историята на Хоукгърл. Но яко, че поне 1вия сезон всяка история е разделена в два епизода, само имам опасения да не вземат да разтеглят в даден момент нещо прекалено много.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 19 Юли 2012 10:41
Omega-x Цитат: прехода ми от Avenger към JL е малко труден Ами доста по-дърто, по-евтино и по-традиционно направено е (в традицията на 80-тарските детски шоута). Втори сезон е малко по-добър. А от 3-ти до 5-ти (така нареченото Justice League Unlimited) си е направо жестоко. Вижте какво идва през Август (май някой вече го беше споменавал) - http://io9.com/5926653/weve-seen-the-cg ... p-troopersАз не вярвах, че такова нещо може да се случи. (или поне ако се вярва на хвалбите в статията) Междувременно аз си пукам Generator Rex и съм на последния сезон. Crossover епизодът с Ben 10 беше с прекрасна графика и анимация (по-скъпа и по-детайлна от стандартната), но с отвратителен сюжет пълен с дупки и сбъркана sci-fi логика. Целият проект страда от идиотски хрумвания и туистове, както и от прекалено лесно решаване на кардинални проблеми. ПП Omega-x, предполагам ти гледаш реставрираната и remaster-ната DVD версия на JL сезон 1...аз съм гледал и TV-reap-а от CN, който освен, че е ужасен, показва и някои анимационни грешки (изчистени в последствие). Освен това имам по-стари спомени да съм го гледал по телевизията в блока ToonAmie.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 20 Юли 2012 11:43
Интересен пример, как е организирана работата по един анимационен ТВ сериял от продуцентско сценарискта гледна точка - http://www.s8.org/gargoyles/askgreg/sea ... ?qid=15077Естествено става дума за организацията на екапа на Young Justice.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 30 Юли 2012 09:08
Вчера изчистих няколко изостанали серии, обаче или не бях в настроение или епизодите си бяха тъпи. Futurama - седми епизод, седми сезон. Скука. Не че нямаше някой и друг лаф от Зойбърг и Скръфи, но сюжетът ми дойде, като доказателство за сушата в writer's room-а (или пък прекалено много запивания едно след друго ) Generator Rex - до края на трети сезон. Последният сезон май беше с най-яката анимация и сценаристите са влезли в синхрон...но пък понеже са знаели, че шоуто няма да се поднови, финалните аркове бяха прекалено прибързани и решаваха прекалено много сюжетни нишки наведнъж. Освен това, за съжаление и тук се срещаха типичните GR глупости - нелогични решения и действия на ключови герои, променлива интелигентност на антагонистите (ту са супер хитри, ту правят глупости), сюжетни развития, които в крайна сметка се оказват пълна глупост и са сложени само с цел twist и изненада за зрителя. В крайна сметка, не историята е якото в GR, а музиката, някои от екшън сцените и някои от героите: Шестицата, Док, Бобо, Белият Рицар, Черната Рицарка, Сърси, Ноа... и Есмералда (звездата от латино сапунката...дублира се от актрисата на Док). Gravity Falls - шеста серия, първи сезон. Не че нямаше 2-3 хитри идеи (примерно мазната и прашна атмосфера на месната закусвалня или гнусните любовни трепети на пра-чичо Стенли ), но не беше толкова яка колкото предишните. За Ultimate Spider-Man нямах сили.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 30 Юли 2012 09:24
Вчера изгледаг Black Dynamite (animated series), това беше всичко "грешно", което може да се сложи в ТВ шоу накуп. Расизъм, педофилия, гавра с мъртви, абе страхотно е, препоръчвам го горещо!!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 02 Авг 2012 10:05
Малко информация.
1. Почна редовното ТВ излъчване на Scooby-Doo! Mystery Incorporated Season 2...което означава доста по-качествен видеоматериал. Последното е важно, защото графиката е доста шантава и психоделична. Лошите копия до сега тотално проваляха кефа.
2. Излезе DVD-rip-а на The Pirates! Band of Misfits (оригинално британско заглавие - The Pirates! In an Adventure with Scientists)...нали се сещате от създателите на Wallace and Gromit и Flushed Away. Довечера ще се опитам да му хвърля едно око.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 03 Авг 2012 09:52
The Pirates! Band of Misfits e доста яко филмче. Сюжетът е малко досаден и в стил family movie, обаче финалният twist с тайното гастрономическо общество, което обича да пирува с изчезващи животински видове ми хареса много. Такъв елемент не се среща често, нали? (Иронията е, че самият Дарвин е обичал да похапва от непознати и екзотични видове, с научни цели естествено Ако не вярвате, разгледайте № 6 от този списък - http://www.cracked.com/article_19660_8- ... -puke.html ) А може скуката в историята да идва от книгата, на която е базирано заглавието. Въпреки това Band of Misfits компенсира с наистина велики гегове, страхотна stop motion анимация, детайлни фонове и убийствена игра на voice actorите. Геговете идват под всякаква форма и размери, от гротесковия външен вид на самите пирати, през псевдо пиратския език и терминология, безкрайните игри на думи, анахронизмите, чупенето на четвъртата стена и намигванията към зрителя (примерно при промяната на гледната точка, се оказа че началния надпис "Лондон 1837" се държи от някакъв персонаж) и се стигне до сложни многопланови комедийни екшън сцени (примерно тази с ваната, където наведнъж се случват безброй неща и е пълно с шегички то най-различен вид). Band of Misfits представлява и порой от референции към други повече или по-малко познати заглавия, включително такива на Aardman Animations (поне два от персонажите са някаква, говореща или не версия на Gromit, а имаше и сцени препратки към Chicken Run и The Curse of the Were-Rabbit...както предполагам и доста други неща, които не съм забелязал или схванал...). Забелязват се няколко recurring gags, като да кажем честото използване на думата barnacle - т.е. полипите по дъната на корабите ("Barnacle face", какво подходящо име за кръчма!). Споменах страхотните детайли фонове...обаче в случая трябваше да ги нарека декори (те са си миниатюрни декори). Същите са осеяни с надписи ("говорящи" има на улици, обяви, плакати и пр. и пр.). Преводачът на българските субтитри - Tigermaster е направил героично усилие да преведе най-важните от тях, обаче пълното разглеждане и разбирането на всички шегички в тях (признавам, че не схванах много) е непосилна задача. Има един своеобразен replay на част от тях, както и на част от реквизита по време на финалните надписи. Май разбрах някои от тях (да кажем "снимките" на Дарвин с жирафа - типичен brick joke), но други ме оставиха в дълбок размисъл. Препоръчвам ви да ги изгледате, а не да зарежете филма след последната сцена! Играта на дублиращите артисти беше страхотна и на обичайното ниво за Aardman Animations. Не харесвам Хю Грант, но се оказа, че е наистина добър voice actor. (По подобен начин във Flushed Away се изненадах приятно от иначе омразната ми Кейт Уинслет.) Накратко - The Pirates! Band of Misfits, не е най-великото нещо от студиото, но е must see, както за феновете на AA, така и за всички почитатели на анимацията. ПП Забравих да спомена за recurring gag-а - nerd-ски спор на тема "акула vs Дракула"...явно местният аналог на Superman vs Batman. Много му се смях.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|