не ве, въобще нямах предвид френд зона, имах предвид привличанеAdmiral General Till написа:e алми едното няма нищо общо с другото
то и аз се въртя сред много мацки в езикова бях все пак, пък имам доста приятелки ирл ама, дори и да иглежда по друг начин, съм правил секс с много малка част от тях, което не е добре, имат ме за приятелка, ебати.
една веднъж съвсем естествено ми показа циците си. била си взела бял бански и се притеснявала, че щял да прозира, пък зърната й били гадни, викам й кво значи гадни зърна ми виж -![]()
сега вместо да се направя на играч и да ви разправям как съм й сцепил Цензурата, ще си призная, че тва беше. извади ги и ги прибра. викам ок са ти зърната, повече не сме говорили за това. тва че две пияни мацки са ти се метнали, щот приличаш на оня актьор нищо не значи. пък и да ти кажа от тия дет съм ги виждал с тебе, само оная туркиня дет те тагва наляво надясно ми хареса.
идеята ми е, имай кУраж, софия е голяма, има за тъпкане, взимай си патката като излизаш от вас и гледая да я ползваш
сми, и аз съм имал такива приятелки като теб
например с момичетата от моя клас ми беше адски забавно, напивали сме се много пъти, две от тях даже са спали в шибаното ми легло заедно с мен, но ест, нищо не е ставало
разграничавам едното от другото
и наистина, сега като се замисля, се учудвам адски много, предвид това как изглеждам
просто тялото ми е такова, че е неспособно да събуди квото и да е било физическо привличане