Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Публикувано на: 14 Юни 2012 14:04

Е те пък хората като са се залетяли да си купуват всичко с реални пари.. :lol:
Да не говорим, че ще мине поне месец, докато се намести икономиката и нещата придобият нормални цени (доколкото може да е нормална каквато и да било цена различна от 0 за виртуален предмет :lol: )

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2012 16:22

Чайте са. А самата броня с какви статове е? Щот половината ТалРаша неща в аукциона нямат интелект, а се води гиър за визард.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2012 20:04

Gipo написа:
Е те пък хората като са се залетяли да си купуват всичко с реални пари.. :lol:
Няма, ама другите цени ще се вдигнат

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2012 20:04

Труповоз написа:
Чайте са. А самата броня с какви статове е? Щот половината ТалРаша неща в аукциона нямат интелект, а се води гиър за визард.
Повечето тал раша честове са за монк

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 18 Юни 2012 00:44

Кога , ПО ДЯВОЛИТЕ ще пуснат ПВП-то ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2012 01:16

Акт 4 Инферно къса нервички. Опресорите са най-големите лайна в играта, с тоя гнусен чардж от 2 екрана разстояние. Аре некой да ми обесни как се играе това нещо хардкор. Или хардкор-а е лъжа от Близз и всичките хардкори на инферно са техни хора, с имба гиър, само за кураж, да си мислят хората, че е възможно, но само ако пръскат евраци в аукЦИОН-а. :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2012 07:42

И аз не си представям да играе някой реален човек хардкор на инферно :).
Дори да се направи някакъв герой само за оцеляване и с малко демидж... то той няма как да бие елитките. Това значи, че ще ги скипва. Ама как се скипват елитки? Като ги закараш в някоя закътана част на картата и умреш там. Бе хич не ми се вярва :).
Много често се случва да ме убие нещо, което просто идва неочаквано (всъщност вече само така умирам), след това отиваш и го очакваш :lol:. Ама това не става на HC.

Не съм стъпвал на 4ти акт на инферно, въпреки, че съм минал 3ти. Гриндя си от началото на 5ти куест на инферно и правя нова игра щом стигна и убия Siegebreaker. Гледал съм филмчета, където тия същите от 4ти акт изнасилват някакви мега наядени DHта.

Просто искам да счупя от бой тоя, който е сложил Revive таймъра...

Профил

Публикувано на: 18 Юни 2012 11:50

Аз имам 5 6 познати имат герой на HC на акт 3 инферно но с гиър купен от AH.от дроп трудно може да се мине инферно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2012 11:51

Gipo написа:

или това, или тоя дето е направил мобовете да се хийлват
щот с тоя ревайв таймер, тъкмо са на 1-2 удара, spawn-неш се след 20 секунди, и те са на пълна кръв

table flip и се мяташ през джама ...

Но иначе като изключим опресорите + някои рейндж мобове като subjugator-ите, доста лесно падат и се минава сравнително нормално през останалите мобове. Дори опресорите са ми на 2-3 удара, стига да не се чарджнат. И тук се намесва смелият мърк, който се чарджва пръв и стънва. Ама ако не го направи - гг. :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2012 12:20

Stylized Corpse написа:
Gipo написа:

table flip и се мяташ през джама ...

Аз в такъв момент само си мисля "монитора дали ще оцелее, ако му ковна една" :lol:. Малко неща са ме изкарвали от равновесие, включително като умра не ми пука особено, ама тоя таймър просто....

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2012 17:45

одеве ми падна Andariel's Visage и взеха, че ми го купиха за 3 милиона :o до сега бях на шопинг да пръсна печалбата, ама не мога да си намеря хубав crossbow за 2 ръце, който хем да дава декс, хем крит, хем много демидж :lol:

П.П. Играта ме троли, в рамките на 2 часа ми падна още един Andariel's Visage :o :o

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 19 Юни 2012 00:20

PCM inferno first? :Д

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 19 Юни 2012 02:01

:!: :!: :!: :!: :!:

GZ BRO :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Юни 2012 07:50

Stylized Corpse написа:
П.П. Играта ме троли, в рамките на 2 часа ми падна още един Andariel's Visage :o :o

Честито :D
Ааааааааааааа дай един SS, ако не си я продал вече :D

На мен пък целта ми е някой ден да разцепя мрака с два хубави 1h xbow с по 10 disc на всеки, crit dmg + socket за още crit dmg и евентуално малко декс :D. Просто тоя герой като го правих, беше с ясната идея, че той стреля DW, а лъковете и 2h xbow са само ей така, за пълнеж. Искам да направя crit chance машина :D. Засега обаче се мъча с лък, просто винаги са ми падали добри лъкове или са ми били евтини в AH.

Firzen написа:
PCM inferno first? :Д

Аз мислех, че отдавна някой е минал инферното от тук :D
Ако знаех, че никой не го е минавал, нямаше да седя последните две седмици да гриндя акт 3 :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юни 2012 11:37

Тука искам да призная официално Фирз за най-коравото и упорито копеле у форумо :o :o :o Свидетел съм как вчера, като станах сутринта, почнахме с него да пробваме Диаблото на инферно, обаче беше futile. Отказах се, но той каза НЕ, АЗ ЩЕ ГО МИНА СОЛО, и колкото пъти поглеждах през деня къде е той, и какво прави, все го виждах че мъчи Диаблото. Докато не го мина вечерта в 1 часа. :D Аз не бих имал нервите, а дори не знам дали е възможно соло с демон хънтър да се мине. Според разни гайдове - не, ахаха.
Иначе честито да му е, жалко само, че не е пуснал нищо яко диаблото. Бтв, ако не беше неговия уизард, половината неща от инферно нямаше да можем да ги минем. Правете си уизарди, хора, света има нужда от тях :o

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Юни 2012 12:13

Амбицира ме тия дни като имам време да мина 4ти акт :D

EDIT:
Iskatu е гаден с тия малките лайна ,дето спаунва, още повече от гледната точка на ДХ, който умира с 1 хит. Убих го с тичане само и трапове. Hot pursuit пасив и caltrops с jagged spikes :lol: А и късмет ахахха

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2012 14:05

И аз така го бих, като успявах от време на време да вкарам някоя стрела. Там си направих рекорд от 300 моба in a row :lol:

Иначе некви отзиви за новия пач ? Освен, че съм с 10к дмг надолу аз ... И не виждам особена разлика в дропа. То и преди ми пускаше жълти като имам 5 стака валор. И сега като пуска гарантиран един жълт, та голям праз. Все ЛАЙНА падат, за нисък лвл и с малоумни характеристики. Само един 63 лвл итем ми падна, меч за барб с много демидж, който дава ИНТЕЛИДЖЪНС. Еми ...

Сега ръних и акт 2 с 5 стака валор, но май акт 1 си остава по-доходоносното начинание. Хем по-бързо, много повече елитки, не се умира. А сега са го направили за една поправка да даваш около 25-30к, за което да им еба майката на близз. :x Нямам никакво намерение да ръня акт 4 сам, и да умра няколко пъти, и да остана без пари. Ако има някой корав барб от тука, ако иска да ръниме, да се обажда :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2012 14:39

Абе още ли има хора в тоя форум дет я играят тая боза бе

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2012 14:50

Stylized Corpse написа:
Сега ръних и акт 2 с 5 стака валор, но май акт 1 си остава по-доходоносното начинание. Хем по-бързо, много повече елитки, не се умира. А сега са го направили за една поправка да даваш около 25-30к, за което да им еба майката на близз. :x Нямам никакво намерение да ръня акт 4 сам, и да умра няколко пъти, и да остана без пари. Ако има някой корав барб от тука, ако иска да ръниме, да се обажда :D

А не са ли свалили кръвта (и евентуално демиджа) на мобовете?
Иначе мен IAS нерфа няма да ме засегне особено, защото и без това в последно време заложих здраво на крит шанс и крит дмг.

Tentacles will now only hit each target once - това е сравнително голям нерф за нас :)

Wannabe написа:
Абе още ли има хора в тоя форум дет я играят тая боза бе

Да, лапай.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2012 17:15

Абе да питам тук за едни механики... Значки на монка например на 100те юмрука константена ли скороста на атака или зависи от скороста на оръжието ми ? Има ли случаи в които чистия дмг да е по-важен от дпс-а ? Освен това как точно работят 2те оръжия заедно на барба например като удря само с по едното а не 2те наведнъж - защото така един щит изглежда по на далавера от 2 оръжия ... Дано се намери някой да обясни 8) тенкс

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com