Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 18 Юни 2012 18:24
Значи аз забелязвам непрекъснато развитие в играта, не относно бъгове и проблеми , а в движение се променя даже и света (примерно зоната от която влизаш в ПВП) Има големи пипвания по UI , които ми допадат (особено новата карта, много е удобна). Правена са промени и по трейт системата и вече не всички трейтове са достъпни на 15лвл за някое дърво, ами на всеки 10 точки се отклшчват по силните. От чат с главния дизайнер (който даже беше в групата ни за катакомбите експорабъл мод и непрекъснато ни разказваше разни неща, даже направихме World first AC), той сподели , че в момента има 3-5 билда за клас, като се очаква да нараснат до 20-30 след релийза. Общо взето непрекъснато се развива играта и се оправят неща според мнението на феновете. По мое мнение играта по-завършена от някой вече излезли ММОта (Стар Уорса). Обявиха ,че след следващия бета уикенд ако има още неща за правене ,може би ще има 4та бета. Ако няма нещо което да не могат да направят веднага сигурно след тази бета ще обявят дата.
That release date is coming soon.- Mike O'Brien.
Играта за мен в момента е най-пефектната от жанра и се надявам да наследи трона на WoW. (Нека не спорим. Не съм ВоВ фенбой, но тази игра беше за времето си това, което промени жанра. Искам ГВ2 да постигне същото и да даде нов тласък и иновации сред замрелия ММО пазар. Лично това е любимия ми тип игри).
Това беше моето мнение. Ако имате въпроси за нещо свързано с Крадеца (само с него играя) , питайте.
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 18 Юни 2012 19:23
Damn, i wanna play it !!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 18 Юни 2012 20:42
Да,играта е доста добра но е далеч от перфектна.Особенно откъм интерфейс е доста зле.Иначе дали ще промени жанра предстои да видим,защото засега не се знае в дългосрочен план как ще седят нещата.Отсега има доста играчи които се опасяват какво ще правят след втория,третия месец.Иначе играта е една много смела стъпка встрани(не напред или назад) от типичното за ммо жанра,което е много хубаво.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 18 Юни 2012 21:44
Значи аз въобще не се притеснявам какво ще правя след някой и друг месец. Какво правим в другите ММОта? Гриндим 1-2 дънджъна, някой и друг куест или фармим пвп-гиър в скучните батълграунди. Тук ще имаме ЦЕЛИ 32 ДЪНДЖАНА които да играем дори на максимален лвл. Непрекъснато ще се добават нови динамични ивенти, има супер доброто масово ПВП , много добре направени арени,зони който са 2 пъти по големи от всяко друго ММО и цял ПОДВОДЕН СВЯТ който да изследваме, имаме и тепърва ще се добавят пъзели които са интересни и разнообразни, ии много скрит кънтент за хората които обичат да изследват света. Мисля , че играта предлага много повече разнообразие от всяко друго ММО , а аз съм играл сериозно много други. Така че нямам притеснения относно ендгейма тъй като такъв реално няма да има, поне каквито са ни представите от други ММОта. Надявам се наитина играта да предлага всички тези неща и макар от само 100 часовият ми игрален опит в света на Тирия , останах очарован и искам още и още.
А относно интерфейса, в моите очи е много стилен. Може би трябва да се пипнат тука таме някой малки неща, но така ми е добре. Нямам проблеми с ориентирането.
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 18 Юни 2012 22:58
soules написа: Значи аз въобще не се притеснявам какво ще правя след някой и друг месец. Какво правим в другите ММОта? Гриндим 1-2 дънджъна, някой и друг куест или фармим пвп-гиър в скучните батълграунди. Тук ще имаме ЦЕЛИ 32 ДЪНДЖАНА които да играем дори на максимален лвл. Непрекъснато ще се добават нови динамични ивенти, има супер доброто масово ПВП , много добре направени арени,зони който са 2 пъти по големи от всяко друго ММО и цял ПОДВОДЕН СВЯТ който да изследваме, имаме и тепърва ще се добавят пъзели които са интересни и разнообразни, ии много скрит кънтент за хората които обичат да изследват света. Мисля , че играта предлага много повече разнообразие от всяко друго ММО , а аз съм играл сериозно много други. Така че нямам притеснения относно ендгейма тъй като такъв реално няма да има, поне каквито са ни представите от други ММОта. Надявам се наитина играта да предлага всички тези неща и макар от само 100 часовият ми игрален опит в света на Тирия , останах очарован и искам още и още.
А относно интерфейса, в моите очи е много стилен. Може би трябва да се пипнат тука таме някой малки неща, но така ми е добре. Нямам проблеми с ориентирането. Еми само да изиграеш играта с няколко от професиите, като да ги офармиш със сносен гиър ще е само поне 1-2 години. Аз съм фен на Explorer mode, това означава че ще има какво да видя 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 18 Юни 2012 23:05
В ГВ2 няма що годе сносен гиър. Разликата между обикновен и наи-силен е много малка и може би в повечето случай само козметична. Анет не искат да се занимаваш с фармене на гиър и просто са премахнали този елемент. За мен това с гиъра и нуждата да си гиърнат в други игри беше досадна. Поне тук ще знам ,че дори да нямам готини оръжия няма да ми скъсат з*****а без да им направя демидж. Тази игра е скил ориентирана. О, Господи искам да я играя :д
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 19 Юни 2012 00:35
@soules
Спор няма,аренанет са създали един огромен прекрасен свят със доста неща за правене но поне за мене в краткосрочен план.Да речем нещо от рода на половин година.От там нататък незнам наистина.Зависи колко често ще ъпдейтват играта,как ще върви финансирането от кеш шоп-а и така нататък.Аз и затова ми е интересно да видя какво ще стане,защото другите ммо-та са базирани на гиър прогрес-а и милионите играчи с години само това са правили.Иначе лично за мене,като играл уархамър онлайн,уърлд пвп-то в гу2 е пълна скръб,мисля,че след първите 1-2 месеца няма да се игаре.Също така чат интерфейса е под всякаква критика.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 19 Юни 2012 21:32
Амии, всеки е с вижданията си. Аз бих посветил много време на ГВ2. А и според мен мисленето,че гринденето на гиър е единственото което трябва да те държи дълго време е поради липсата на достатъчно кънтент в другите игри. Ще мине време, ще видим. Очакванията са ми високи и от досга изиграното бях останал с доста добри впечатления. А и играта е правена за хора като мен, които мразят гринденето в всеки негов вид.
А за интерфейса не знам какво се оплакват, често го чувам. Аз поне не забелязах нещо нередно , или пък нещо различно от нормалните чат интерфейси. Следващата бета ще го прегледам по-добре. Може пък наистина да има някакъв проблем.
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 19 Юни 2012 22:11
За мен зависи, играта да има добър съпорт, гринда да не е до лудост , подземията да не са еднообразни, и да има FUN . Следя играта от 2009 , нямам възможност да я играя в бета, но съм я преорднал и я очаквам с нетърпение, ще се видим там навярно.
П.с. според мен в тази игра има за всеки по нещо, това прави играта специална. Анет правят в момента 1 много добър ход - допитват се до феновете а то означава успехи.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 28 Юни 2012 15:53
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 28 Юни 2012 18:05
bioshock написа: PARTY !!! ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) НА 27 ще се видим в играта значи 
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 29 Юни 2012 17:07
Сложи го 25ти.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 29 Юни 2012 18:12
Е за нас дет сме препърчезнали 25-ти. За пре-ордер 27ми и за нормалните хора 28ми :Д
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 30 Юни 2012 08:49
Да попитам тези които играят петата : Имам ли шанс за начало да подкарал играта на Low с това пц: Gigabyte GeForce 8600 GT AMD Athlon 2x 4400+ - не е клокван 4Gb ram
Или да мисля бърза схема за ново пц ....
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 30 Юни 2012 09:00
Аз я карам на AMD Athlon X2 5000+ без клок GeForce 9500 GT и 4 gb ram на високи настройки, само че на ниска резолюция
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
Limbo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 30 Юни 2012 09:36
Излиза баш когато трябва да се настройвам за учене. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 30 Юни 2012 11:37
Windows® XP Service Pack 2 or better • Intel® Core 2 Duo 2.0 GHz, Core i3, AMD Athlon 64 X2, or better • 2 GB RAM • NVIDIA® GeForce® 7800, ATI X1800, Intel HD 3000, or better (256MB of video RAM and shader model 3.0 or better) • 25 GB available HDD space • Broadband Internet connection • Keyboard and mouse
Значи това са минималните изисквания. Зависи на каква резолюция ще я играеш. Мисля ,че само процесора ще ти е проблемен, но ще я подкараш без проблеми щом бъде оптимизирана. Аз в момента я подкравам на макс с пълни 60фпс на моя I5-750 @ 4.0 GTX 460 oc @ 900mhz 4 gb ram @ 2000mhz Inferno katana GTI motherboard .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 30 Юни 2012 17:00
Limbo написа: Излиза баш когато трябва да се настройвам за учене.  Нямат друг избор,за съжеление трябва да се съобразяват с близард.
|
|
|
|
 |
Sidhe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 30 Юни 2012 17:39
Къв Blizzard те гони бе?
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 30 Юни 2012 17:45
пандите идат
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|