Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Юни 2012 14:04
Е те пък хората като са се залетяли да си купуват всичко с реални пари.. Да не говорим, че ще мине поне месец, докато се намести икономиката и нещата придобият нормални цени (доколкото може да е нормална каквато и да било цена различна от 0 за виртуален предмет )
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Юни 2012 16:22
Чайте са. А самата броня с какви статове е? Щот половината ТалРаша неща в аукциона нямат интелект, а се води гиър за визард.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Юни 2012 20:04
Gipo написа: Е те пък хората като са се залетяли да си купуват всичко с реални пари.. Няма, ама другите цени ще се вдигнат
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Юни 2012 20:04
Труповоз написа: Чайте са. А самата броня с какви статове е? Щот половината ТалРаша неща в аукциона нямат интелект, а се води гиър за визард. Повечето тал раша честове са за монк
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Юни 2012 00:44
Кога , ПО ДЯВОЛИТЕ ще пуснат ПВП-то ?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Юни 2012 01:16
Акт 4 Инферно къса нервички. Опресорите са най-големите лайна в играта, с тоя гнусен чардж от 2 екрана разстояние. Аре некой да ми обесни как се играе това нещо хардкор. Или хардкор-а е лъжа от Близз и всичките хардкори на инферно са техни хора, с имба гиър, само за кураж, да си мислят хората, че е възможно, но само ако пръскат евраци в аук ЦИОН-а.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Юни 2012 07:42
И аз не си представям да играе някой реален човек хардкор на инферно . Дори да се направи някакъв герой само за оцеляване и с малко демидж... то той няма как да бие елитките. Това значи, че ще ги скипва. Ама как се скипват елитки? Като ги закараш в някоя закътана част на картата и умреш там. Бе хич не ми се вярва . Много често се случва да ме убие нещо, което просто идва неочаквано (всъщност вече само така умирам), след това отиваш и го очакваш . Ама това не става на HC. Не съм стъпвал на 4ти акт на инферно, въпреки, че съм минал 3ти. Гриндя си от началото на 5ти куест на инферно и правя нова игра щом стигна и убия Siegebreaker. Гледал съм филмчета, където тия същите от 4ти акт изнасилват някакви мега наядени DHта. Просто искам да счупя от бой тоя, който е сложил Revive таймъра...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Юни 2012 11:50
Аз имам 5 6 познати имат герой на HC на акт 3 инферно но с гиър купен от AH.от дроп трудно може да се мине инферно.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Юни 2012 11:51
Gipo написа: Просто искам да счупя от бой тоя, който е сложил Revive таймъра... или това, или тоя дето е направил мобовете да се хийлват щот с тоя ревайв таймер, тъкмо са на 1-2 удара, spawn-неш се след 20 секунди, и те са на пълна кръв table flip и се мяташ през джама ... Но иначе като изключим опресорите + някои рейндж мобове като subjugator-ите, доста лесно падат и се минава сравнително нормално през останалите мобове. Дори опресорите са ми на 2-3 удара, стига да не се чарджнат. И тук се намесва смелият мърк, който се чарджва пръв и стънва. Ама ако не го направи - гг.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Юни 2012 12:20
Stylized Corpse написа: Gipo написа: Просто искам да счупя от бой тоя, който е сложил Revive таймъра... table flip и се мяташ през джама ... Аз в такъв момент само си мисля "монитора дали ще оцелее, ако му ковна една" . Малко неща са ме изкарвали от равновесие, включително като умра не ми пука особено, ама тоя таймър просто....
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Юни 2012 17:45
одеве ми падна Andariel's Visage и взеха, че ми го купиха за 3 милиона до сега бях на шопинг да пръсна печалбата, ама не мога да си намеря хубав crossbow за 2 ръце, който хем да дава декс, хем крит, хем много демидж П.П. Играта ме троли, в рамките на 2 часа ми падна още един Andariel's Visage
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 19 Юни 2012 00:20
PCM inferno first? :Д
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 19 Юни 2012 02:01
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 19 Юни 2012 07:50
Stylized Corpse написа: П.П. Играта ме троли, в рамките на 2 часа ми падна още един Andariel's Visage Честито Ааааааааааааа дай един SS, ако не си я продал вече На мен пък целта ми е някой ден да разцепя мрака с два хубави 1h xbow с по 10 disc на всеки, crit dmg + socket за още crit dmg и евентуално малко декс . Просто тоя герой като го правих, беше с ясната идея, че той стреля DW, а лъковете и 2h xbow са само ей така, за пълнеж. Искам да направя crit chance машина . Засега обаче се мъча с лък, просто винаги са ми падали добри лъкове или са ми били евтини в AH. Firzen написа: PCM inferno first? :Д
Аз мислех, че отдавна някой е минал инферното от тук Ако знаех, че никой не го е минавал, нямаше да седя последните две седмици да гриндя акт 3
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 19 Юни 2012 11:37
Тука искам да призная официално Фирз за най-коравото и упорито копеле у форумо Свидетел съм как вчера, като станах сутринта, почнахме с него да пробваме Диаблото на инферно, обаче беше futile. Отказах се, но той каза НЕ, АЗ ЩЕ ГО МИНА СОЛО, и колкото пъти поглеждах през деня къде е той, и какво прави, все го виждах че мъчи Диаблото. Докато не го мина вечерта в 1 часа. Аз не бих имал нервите, а дори не знам дали е възможно соло с демон хънтър да се мине. Според разни гайдове - не, ахаха. Иначе честито да му е, жалко само, че не е пуснал нищо яко диаблото. Бтв, ако не беше неговия уизард, половината неща от инферно нямаше да можем да ги минем. Правете си уизарди, хора, света има нужда от тях
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 19 Юни 2012 12:13
Амбицира ме тия дни като имам време да мина 4ти акт EDIT: Iskatu е гаден с тия малките лайна ,дето спаунва, още повече от гледната точка на ДХ, който умира с 1 хит. Убих го с тичане само и трапове. Hot pursuit пасив и caltrops с jagged spikes А и късмет ахахха
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Юни 2012 14:05
И аз така го бих, като успявах от време на време да вкарам някоя стрела. Там си направих рекорд от 300 моба in a row Иначе некви отзиви за новия пач ? Освен, че съм с 10к дмг надолу аз ... И не виждам особена разлика в дропа. То и преди ми пускаше жълти като имам 5 стака валор. И сега като пуска гарантиран един жълт, та голям праз. Все ЛАЙНА падат, за нисък лвл и с малоумни характеристики. Само един 63 лвл итем ми падна, меч за барб с много демидж, който дава ИНТЕЛИДЖЪНС. Еми ... Сега ръних и акт 2 с 5 стака валор, но май акт 1 си остава по-доходоносното начинание. Хем по-бързо, много повече елитки, не се умира. А сега са го направили за една поправка да даваш около 25-30к, за което да им еба майката на близз. Нямам никакво намерение да ръня акт 4 сам, и да умра няколко пъти, и да остана без пари. Ако има някой корав барб от тука, ако иска да ръниме, да се обажда
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Юни 2012 14:39
Абе още ли има хора в тоя форум дет я играят тая боза бе
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Юни 2012 14:50
Stylized Corpse написа: Сега ръних и акт 2 с 5 стака валор, но май акт 1 си остава по-доходоносното начинание. Хем по-бързо, много повече елитки, не се умира. А сега са го направили за една поправка да даваш около 25-30к, за което да им еба майката на близз. Нямам никакво намерение да ръня акт 4 сам, и да умра няколко пъти, и да остана без пари. Ако има някой корав барб от тука, ако иска да ръниме, да се обажда А не са ли свалили кръвта (и евентуално демиджа) на мобовете? Иначе мен IAS нерфа няма да ме засегне особено, защото и без това в последно време заложих здраво на крит шанс и крит дмг. Tentacles will now only hit each target once - това е сравнително голям нерф за нас Wannabe написа: Абе още ли има хора в тоя форум дет я играят тая боза бе Да, лапай.
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Юни 2012 17:15
Абе да питам тук за едни механики... Значки на монка например на 100те юмрука константена ли скороста на атака или зависи от скороста на оръжието ми ? Има ли случаи в които чистия дмг да е по-важен от дпс-а ? Освен това как точно работят 2те оръжия заедно на барба например като удря само с по едното а не 2те наведнъж - защото така един щит изглежда по на далавера от 2 оръжия ... Дано се намери някой да обясни тенкс
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|