Автор |
Съобщение |
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 27 Май 2012 20:24
Аз не съм каритар, мамка му. Половината ми гиър е от АХ-то а съм още на Акт 3 Кошмар. Иначе с АХ гиър, Кошмара е почти като нормал.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 27 Май 2012 22:36
А бе има ли gear bind?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 27 Май 2012 23:37
Май имаше подобно само за някои от кафявите неща, ама може и да лъжа.
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 27 Май 2012 23:48
Няма гиър байнд, ако имаше как щяха да се оправят с аукциона?
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Май 2012 00:41
На Инферно като срещна с Барба ми групичка мобове, които са Arcane+ Mortar+ Vortex+ Illusionist и става wipe fest P.S. Още съм на 1 акт
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Май 2012 00:56
Fast Invulnerable Vortex Arcane май е по-зле ^^^ Или Frozen Jailor Fire Chains... Абе между другото как сте с legendary (set) предметите ? За 80 часа игра с един и същи герой ми паднаха 3
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Май 2012 02:56
Здравейте госпожице Визард, аз се казвам Зомби с Мортър. Мразя тези неща
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Май 2012 06:14
Аз имам 90 часа геймплей с моя барбарос и ми е падал лично на мен ЕДИН уникат. Докато бяхме в парти паднаха още 2, ама на другио. Хикс, казвай да се адваме, ако си на европата, щото и аз съм на 1 акт. Снощи джойннах няква рандъм игра и бихме с 300 зора големия паук. Ей тия лилавите босове са направо смешни в сравнение с някви рандъм елит пакове. Близз сериозно трябва да нърфят тоя аркейн демидж, щото аз съм със 120 аркейн резист и само като ме допре лазера и умирам. Най-кофти комбинациите на инферно са ми са jailer + mortar / nightmarish + vampiric рейндж мобове - нямат докосване / и естествено arcane + frozen + waller + vortex май го бях написал вече, ама точното чувство, като се изправиш срещу такава групичка, e все едно ти скачат 5 на 1 в дотата и те нюкват преди да си разбрал кво се случва Бтв, с Фирз намерихме някви що-годе сносни итеми за инферно като порънихме някои бързи за достъп зони. Пример - Mira Eamon пуска хубави неща, макар и само сини. Също така куеста за wretched mother-ите -> кралицата им в олд тристрам -> мазето там -> captain daltyn. Ако не друго, то поне сносни базови сини итеми и много пари се правят така. А в мазето в олд тристрам има шанс за гоблинче / златен бос. От няколко такива ръна си удвоих демиджа.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Май 2012 08:08
До тук (2 героя по 50лвл) са ми паднали 2 легендарни предмета. Единия не ставаше за нищо, а с другия монка на една приятелка качи яко демидж . В партито ми са падали още около 2. Ползвах АХ за демон хънтъра си само за едноръки арбалети, защото не мога да понасям как стреля с двурък арбалет, а пък хубав лък не ми е падал от не знам си кой левъл . Та почнах хел само с хубави арбалети и бих едно стадо дебели + жълт (дето гърмят и излизат глисти от тях) на първи акт след моста около 4 минути, защото беше малко тъпо - аз ги слоувам, те се телепортират до мене . Тегавко хахаха. Имам малко докато добутам и доктора до хел, ама той според мен ще е още по-тегав, понеже не може да се телепортира насам-натам като ДХ
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Май 2012 12:21
Аз съм 60 lvl Wiz на инферно акт 1, специално имам сет за magic find и още не ми е падал уникат.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Май 2012 12:24
Как се справя уизърда на инферно, че един приятел се интересува дали да си продължи героя от лан партито
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Май 2012 12:29
Абе с доктора е добре, щото има бая crowd control като се заврат в мен 1 фиър, soul harvest за имба дмг и хийл / отделно mass confusion + stun 1 фетиш амбуш и оня фетиш танц ии още фетишчета за хийл и амплифай дмг и гг ФЕТИШИ НАВСЯКЪДЕ
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Май 2012 12:32
ама и барба сече яко а
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Май 2012 12:35
тоз барб му тури повече кръв вместо movement speed да бяга най-отзад в битките
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Май 2012 14:29
само пуситата играят на виталити
|
|
Goduerza
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Май 2012 17:31
Аз стигнах до А2 на Инферно с барба, но сега си фармя А1, че много бият по-нататък. Първо като стъпих в Инферно ме правеха на гъз, но вдигнах резистите на по 600-700 (гиър + последна руна на War Cry) и убивам прити мъч всеки елит пак, може би с малки изключения (Illusionist + Extra Health + Arcane Enchanted gg). Ама е супер интересна играта.
___________________________________ FORZA ROMA!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Май 2012 18:46
Goduerza написа: Ама е супер интересна играта. Що бе,да не е имало някой пач?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Май 2012 19:57
Скоро ше има. Цитат: One problem we’ve seen -- and intend to correct quickly -- is players comparing high-level Magic (blue) items to lower-level Legendary items as “proof” of an imbalance. To help correct misconceptions of the actual stat budgets allocated to items, we’ll be exposing item levels (ilvl) of 60+ items in patch 1.0.3. Comparing an ilvl 63 blue to an ilvl 60 Legendary will hopefully make a bit more sense afterward. In addition, we’re planning to just straight-out buff Legendary items in a future patch, likely the PvP patch (1.1). These buffs will not be retroactive, and so they’ll only apply to new Legendary items found after the patch. In the long term, we’re looking at simply expanding the affix diversity and unique bonuses of Legendary items, and we’ll be able to share more details after the PvP patch.
Other areas of concern have been both the gem combination system and Blacksmith leveling and crafting costs. The intent, especially with the Blacksmith, is that he’s leveling with you, you’re able to use him as an alternate source for upgrades. Our design goal is that once you get to level 60, his recipes are actually good enough to help fill a character’s potential itemization gaps. To correct these issues, we’re looking to adjust the Blacksmith costs for training (gold and pages) and crafting from levels 1-59, and reduce the cost of combining gems so that it only requires two gems instead of three (up to Flawless Square). Both of these changes are scheduled for patch 1.0.3.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Май 2012 22:19
Може да се съберем да пофармим act 1 инферно, че в началото на акт 2 пеперудките бият повече от Butcher-а ^^^
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Май 2012 22:30
Върви си играй Котор-а че изоставате от планираното унищожение на близ.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|