Blizzard написа: •Players can no longer dual-wield two-handed weapons
Повечето барбове в Диабло днес само за тва ми се оплакват.
Blizzard написа: •Players can no longer dual-wield two-handed weapons
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:култоваама и липсват дъгички и еднорози
Те това ти го продават като пуловер.dr_gilotin написа:
EDIT: Може да и махнат и единия ръкав и да я скъсят малко та да изглежда като играта
Sentry написа:Те това ти го продават като пуловер.dr_gilotin написа:
EDIT: Може да и махнат и единия ръкав и да я скъсят малко та да изглежда като играта
Dеnik написа:Activision притежават Blizzard
във вторник ще има в пулсарfdasf написа:Добре бе, да му таковам таковата! Веднъж да се наканя да си купя игра и никъде я няма! Някой да знае къде може да я има или поне къде ще направят доставки скоро? Сега чакам техномаркет за отговор НО ТЕ ЕСТЕСТВЕНО НЕ ОБРАБОТВАЛИ ЗАЯВКИ В ПОЧИВНИ ДНИДа се ева, що не пре-ордърнах..
Gipo написа:Понеже някакви хора тук критикуват... нека им припомня (ако са били живи тогава) какво представляваше Диабло 2 на версия 1.0 и какво представлява с експенжъна и 1.13
The Chameleon написа:Gipo написа:Понеже някакви хора тук критикуват... нека им припомня (ако са били живи тогава) какво представляваше Диабло 2 на версия 1.0 и какво представлява с експенжъна и 1.13
kids these days