Сега не знам какви са Ви матурите, но едва ли ще е кой знае колко по-трудни...
Каква ще ви е втората матура?
Re: Каква ще ви е втората матура?
На моята матура преди години писах математика и я изкарах безпроблемно. 
Жалко, че не те хванаха, дебил смотан. Щеше да е яко да държиш поправка, щото ти да завършиш средно не заслужавашthewhitestig написа:
И аз така. На БЕЛ добре че успях да препиша литературните въпроси, че никакво понятия си нямам от авторите и произведенията им.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
нз за вас ама аз като бях на втората по англ. имаше един дет вика, че 2 години не успял да отиде на матурата щот се бил успивал секи път и сега за 1ви път е на матурата. дееба идиота му :Д
имаше един друг дет през 5 мин му звънкаше втория тел дет не го беше дал на квесторите.
след много размисли и страсти накрая го хванаха и едната вика: "а бе аз си мислех, че отвънка нещо звъни ва то от него било". оказа се, че всички отговори са в тела му.
извикаха го при директорката и му анулираха работата ест
имаше един друг дет през 5 мин му звънкаше втория тел дет не го беше дал на квесторите.
след много размисли и страсти накрая го хванаха и едната вика: "а бе аз си мислех, че отвънка нещо звъни ва то от него било". оказа се, че всички отговори са в тела му.
И аз кво да напрая бе глупак, тука да не е искрено и лично, че си стоварваш сичките лайна.loolzor написа:нз за вас ама аз като бях на втората по англ. имаше един дет вика, че 2 години не успял да отиде на матурата щот се бил успивал секи път и сега за 1ви път е на матурата. дееба идиота му :Д
LA COKA
кво искрено и лично ве тъп. просто споделям кви безбожно тъпи хора има днешно време. бии си една и се успокой малкоbulLshi7 написа:И аз кво да напрая бе глупак, тука да не е искрено и лично, че си стоварваш сичките лайна.loolzor написа:нз за вас ама аз като бях на втората по англ. имаше един дет вика, че 2 години не успял да отиде на матурата щот се бил успивал секи път и сега за 1ви път е на матурата. дееба идиота му :Д
pyk to maturata po geografiq kooolko lesna beshe
tva che vie ste debili, i ne shvashtate gram, ne znachi che e trudna maturata po geografiq
tva che vie ste debili, i ne shvashtate gram, ne znachi che e trudna maturata po geografiq
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Admiral General Hero написа:земетресение
- thewhitestig
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
аз го пингвам за да се затлачи още повече и да не си видите оценките скоро
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- thewhitestig
На тея които им трябва, ей тея 2 линка работят.
http://zamaturite.bg/rezultati/ http://195.34.104.130/rezultati/