Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: земетръс
Публикувано на: 22 Май 2012 20:43

Der Maister, много ми е интересно как реши че съм на 15? :lol: Интересно е как това е станало някаква обида за неадекватност. Всъщност съм на 18. :) И да, наясно съм, че прекалявам с пренебрежителното си отношение към земетресението. Опасно природно бедствие си е. Ама като почнат да ми се вживяват некви, че едва ли не е дошъл края на света и трябва да ревеме и да се отнасяме сериозно и ми става адски смешно. А и тва, че целия град беше по улиците в 4 часа сутринта също беше доста жалко.

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 22 Май 2012 21:20

При нас имаше цунами! Земетресението да си го наврете в гъза.

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 22 Май 2012 23:26

ЗЕМЯТА ПЛАЧЕ ПОРАДИ ЗАВЪРШЕКА НА ДОКТОР ХАУС

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2012 00:11

thewhitestig написа:
High_voltage написа:
софиянци, кво става?
снощи - земетресение
днеска - библейски порой
утре - Витоша отново става действащ вулкан?

2012

в бета версия!

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2012 04:52

Леле какво се случва. Снощи в 2:40 имаше земетресение. В 2 58 още едно. :lol: И между двете имаше едно много слабо но постоянно люлеене.

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 23 Май 2012 06:39

Не коментирай, педерастче, че ядосваш с некои изказвания, и мисля да те намеря и посплаша, ако продължаваш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2012 09:37

Отварям си темата, гледам whiteesting-a пак говори глупости, прочитам някаквъв случаен пост и...
thewhitestig написа:

Просто изказвам моята гледна точка. И btw 5,9 е доста по силно от 5,6 защото всяка следваща степен на рихтер е 2 пъти по-силна от предишната. Демек 6 е двойно на 5, 7 е двойно на 6 и т.н.

Ахахаахаа. Деба. Как никой не го забеляза това бе :lol: :lol: :lol:
Хора, те нарастват двойно :shock: :lol: :lol: :lol: Онова дето е било 9 по рихтер в япония е било цели 8 пъти по-силно от нашето, представяте ли си. Максималната степен е цели 16 пъти по-силна. Малеее :lol:

ПЦМ, разюочарован съм.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2012 10:22

Не 2 пъти.10 пъти по-силна е сека следващата.Повечето съм сигурен че го знаете.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2012 11:09

Eй изходе, гей нещастен, тъп си на копеле знаеш ли? Това, че на тебе нещо не ти се струва вярно, незначи че не е. Всъщност даже не е 2 пъти, ами цели 10 пъти.

Wikipedia написа:
An earthquake that measures 5.0 on the Richter scale has a shaking amplitude 10 times larger and corresponds to an energy release of √1000 ≈ 31.6 times greater than one that measures 4.0

А creator-а да си затваря миризливата уста.

Профил

Публикувано на: 23 Май 2012 11:10

Абе съжалявам за офтопика, ама дермастере, ти ли си мастера от варна, който коментира във vesti.bg :?:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 23 Май 2012 11:11

ем не случайно се казва че в Япония постоянно ги клецат :lol: :lol: все едно са на вибриращите легла от Мах пейн

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 23 Май 2012 11:15

Рихтер е експоненциална скала, всяка следваща степен е доста по-силна от предишната.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2012 11:57

dr_gilotin написа:
DJ Cat написа:
Ако трябва да има земетресения и простотии, поне да са в София.

+1

май много ви е яд, че сте родени на село :wink:

thewhitestig написа:
Der Maister, много ми е интересно как реши че съм на 15? :lol: Интересно е как това е станало някаква обида за неадекватност. Всъщност съм на 18. :) И да, наясно съм, че прекалявам с пренебрежителното си отношение към земетресението. Опасно природно бедствие си е. Ама като почнат да ми се вживяват некви, че едва ли не е дошъл края на света и трябва да ревеме и да се отнасяме сериозно и ми става адски смешно. А и тва, че целия град беше по улиците в 4 часа сутринта също беше доста жалко.

а как трябва да се отнасяме бе :shock: :shock: ти си тотален олигофрен моето момче. снимки ли трябва да ти постна, за да разбереш, че е сериозна работата? гледай какво става тука бе: http://i.id24.bg/i/353719.jpg
във всеки един ред за действие при земетресение пише, че трябва да се напусне сградата ама пикльото е решил, че хората стоящи навън са жалки :lol: ясно е, че се насра, поне си го признай, за да не изглеждаш още по-смешен.

Аз написа:
Абе съжалявам за офтопика, ама дермастере, ти ли си мастера от варна, който коментира във vesti.bg :?:

не съм аз

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2012 12:00

Признавам си, застанах на колене и започнах да се моля на Йехова.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2012 13:22

Смешно е как некви дечица като са се наакали или напишкали си го изкарват по форумите на произволни хора за щело и нещело и наричат другите ора деца.А иначе аз поне знам,че вторичните трусове са по-слаби от първия.Следователно щом първия не може да направи нищо на блока,най-вероятно и следващите няма да могат.Опасността идва от там да не са нанесени некви щети на сградата които да я направят по-слаба и следващият трус да я събори или дори сама да падне.Аз живея на девети етаж и поех малкия риск да си остана дома след първия трус.Може и да съм сгрешил обаче наистина като вида народа да откача за дреболии направо ми призлява.Един от БТВ разправяше че бил в двора на една двуетажна къща като треснало и се посрал от страх :lol: НЗ що некои ора си мислат,че като кажат че са пукнали от шубе ше станат центъра на всеобщото внимание.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2012 13:50

thewhitestig написа:
Eй изходе, гей нещастен, тъп си на копеле знаеш ли? Това, че на тебе нещо не ти се струва вярно, незначи че не е. Всъщност даже не е 2 пъти, ами цели 10 пъти.
А creator-а да си затваря миризливата уста.

НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СИ ТОЛКОВА ПРОСТ. САМ ЛИ СЕ ЛОГВАШ ВЪВ ФОРУМА ИЛИ ВИКАШ МАМА ДА ТИ ПОМАГА :lol: :lol: :lol: :lol:
А бе олигофрен, ти изобщо можеш ли да четеш, дебем нечовешко тъпото животно дето си. Надали има човек, който да не знае, че степените по скалата на рихтер представляват десетичен логаритъм. Ти си единствен, надали има друг толкова прост човек.
Единствената добра новина е, че такъв тъп никоя няма да те вземе и поне децата ти няма да страдат от природния ти дебилизъм :lol: :lol: :lol:

А заради простотиите, които написа по мой адрес, минаваш в подписа :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2012 20:30

reborn_izrod написа:
Смешно е как некви дечица като са се наакали или напишкали си го изкарват по форумите на произволни хора за щело и нещело и наричат другите ора деца.А иначе аз поне знам,че вторичните трусове са по-слаби от първия.Следователно щом първия не може да направи нищо на блока,най-вероятно и следващите няма да могат.Опасността идва от там да не са нанесени некви щети на сградата които да я направят по-слаба и следващият трус да я събори или дори сама да падне.Аз живея на девети етаж и поех малкия риск да си остана дома след първия трус.Може и да съм сгрешил обаче наистина като вида народа да откача за дреболии направо ми призлява.Един от БТВ разправяше че бил в двора на една двуетажна къща като треснало и се посрал от страх :lol: НЗ що некои ора си мислат,че като кажат че са пукнали от шубе ше станат центъра на всеобщото внимание.

мен са ми много смешни дечица дето са се насрали от страх се правят на големи мъжаги по форумите. вторичните трусове са по-слаби обикновено и колкото и да е малък шанса да стане нещо, все пак не можеш да си сигурен. по-умни хора от теб са казали, че трябва да се напусне сградата след първия трус. тука при нас на 11-тия етаж се разлюля много по-силно от което и да е земетресение, което съм преживявал досега и падаха предмети, представи си какво е на 20-тия етаж примерно. хората откъде да знаят дали е 5.6 или 9 степен примерно? естествено, че ще излязат. народа откачал от дреболии вика :lol: ти малоумен ли си бе? кажи го на хората в перник и рударци дето са им разрушени къщите. и какво срамно има, че ги страх хората бе дебил прост. познавам момиче, което е припаднало заради земетресението. много ли смешно ще ти стане сега от този факт? или може би нарочно е припаднала, за да бъде център на вниманието :lol: олигофрен.

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 23 Май 2012 22:56

Абе никой роден след '77 не е усещал по-силно земетресение в България.

Не сме спали по поляните, пихме по вода със съседите в кафето над автомивката до нас, докато не се обадят медиите. Първи се включиха Хоризонт, да не повярва човек че БНР-то си свърши работата докато другите се бавиха. Чухме че е имало вторични, което значи, че това земетресение не било предтрус и в 4 се качихме горе. При следващите две не сме слизали.

В 7 и нещо излязох от нас и навън още имаше хора, кафетата бяха пълни, а някои бяха опънали банички и бози на капаците на колите и още чакаха.

Иначе се правете на мъже, ма кат те джурне хич не пита колко ти е голем, лашка сички еднакво. :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2012 23:08

Der Meister написа:
reborn_izrod написа:

мен са ми много смешни дечица дето са се насрали от страх се правят на големи мъжаги по форумите. вторичните трусове са по-слаби обикновено и колкото и да е малък шанса да стане нещо, все пак не можеш да си сигурен. по-умни хора от теб са казали, че трябва да се напусне сградата след първия трус. тука при нас на 11-тия етаж се разлюля много по-силно от което и да е земетресение, което съм преживявал досега и падаха предмети, представи си какво е на 20-тия етаж примерно. хората откъде да знаят дали е 5.6 или 9 степен примерно? естествено, че ще излязат. народа откачал от дреболии вика :lol: ти малоумен ли си бе? кажи го на хората в перник и рударци дето са им разрушени къщите. и какво срамно има, че ги страх хората бе дебил прост. познавам момиче, което е припаднало заради земетресението. много ли смешно ще ти стане сега от този факт? или може би нарочно е припаднала, за да бъде център на вниманието :lol: олигофрен.

Хехе!ПораснА ли ти пишчицата като ме напсува?А косъмчета по ташаците пораснАха ли ти?И къде виде разрушени къщи не знам.Щети имаше,пукнати стени,паднали комини,алабала ама такъв апокалипсис къвто го описваш е станал само в мокрите ти сънища :lol: Както и да е колкото и голем идиот да се изкараш кура ти пак ше си остане малък.Аз не се правя на мъж,просто казвам какво направих и смятам че е доста курвенско от твоя страна да скачаш така на хората без нищо да са ти казали накриво.Курво :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2012 00:01

Абе кво се случва. :X Току що имаше още едно земетресение. Усетихте ли го?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com