ИЗСПОРТЕН СВЯТ

Нещата от живота
stoian_flaisa_

Re: ИЗСПОРТЕН СВЯТ

Мнение от stoian_flaisa_ »

то гадното е само в началото когато си плужек и ти пада кръвното още на 20-тата минута и почнеш да гледаш като пребозал ама после ти идва отръки всичко и си тренираш се едно е нещо естествено и се едно така си се родил с мускулите и като се напомпаш АВСТРИСКИА ДЪБ ГО Е КАЗАЛ - се едно правиш секс със жена и свършваш и си в РАЯ
като ти се напомпи ръката и усетиш как испъкват вените венци тва е най-големото чувство на планетата а и сигурно в целия космос
рънътъ прай борбътъ ......... ама си трябва и ЗОБ !!!!!!!
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

NO PEIN NO GEIN
ОТНОВО!!!
фитнес-маняк
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата

Мнение от фитнес-маняк »

Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
stoian_flaisa_

Мнение от stoian_flaisa_ »

чакаите и аз тука едно клипче да ви покажа вижте го НАЙ-ГОЛЕМИЯ машина от цветнокожата раса какво прави няма спирка маняка .............. :arrow:
http://youtu.be/taHyS26uhbk

идол за подражание за всеки човек който иска да стане здрав и як прочетете интервюта с него много хубави неща казва и не само за в залата, ами и за в живота като цяло
рънътъ прай борбътъ ......... ама си трябва и ЗОБ !!!!!!!
фитнес-маняк
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата

Мнение от фитнес-маняк »

еи стоиане днеска те видиах да локаш бира сас некакви спаружени истръпнали метали дето ниамаха никакава маса и релеф :x :x :x стоиане ниама да ти исбирам приателите ама само да не станеш като тиах че не искам да гледам поредниа смачкан метал вав залата :x :x :x
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Аватар
фитенс-маняк
В момента играе: истласкване с пудовки

Мнение от фитенс-маняк »

бако ти у ред ли си?! там, където блъскам, редовно идва един пич металяга на 30 и нещо и е едър като мамут. ако те чуе да говориш така ще те смачка като плюнките от марио :roll: айде не така за всички метъли, културисте. :?
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
Children of Bodom
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson

Мнение от Children of Bodom »

Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
фитнес-маняк

Мнение от фитнес-маняк »

ее този и ас го знам тои е одтелен случаи :D метала е мн анаболна музика ама триабва и да тренираш йако иначе ставаш смешен металски женчо като тиа вав залата
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
фитнес-маняк

Мнение от фитнес-маняк »

дорбо утро анаболни маняци сега отивам кам лидал заштото са пуснали пилешки цицки на 5 лева килото мн добра оферта е да не отидете да ми ги искупите сега мишоци :x :x :x и след това ште отида до залата да правиа лек преса
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

Изображение
Изображение

само не се карайте
Children of Bodom
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson

Мнение от Children of Bodom »

бе..то тря да е обратното :D аз ако започна да правя упражнения за ръце, като хвана китарата не мога да свиря бързо... те зат'ва съм ги заебал :D
Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
фитнес-маняк

Мнение от фитнес-маняк »

да ве да мн добре си напраил няма що я виж крис бродорик от слейар какав манякално нацепен е
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

напоследък съвсем се омотах. със ставането горя 300 калории, закусвам, уча, пак 300 калории, преди вечеря отново 300, вечерям, после още 300. общо съм -1200 калории на ден. обаче с минимална силова тренировка, без да взимам допълнително протеин. като ми минат изпитите и имам време за фитнес сигурно до Нова Година ще възстановявам, щото направо си усещам как горя мускул. ебаси.
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

Till Lindémann написа:напоследък съвсем се омотах. със ставането горя 300 калории, закусвам, уча, пак 300 калории, преди вечеря отново 300, вечерям, после още 300. общо съм -1200 калории на ден. обаче с минимална силова тренировка, без да взимам допълнително протеин. като ми минат изпитите и имам време за фитнес сигурно до Нова Година ще възстановявам, щото направо си усещам как горя мускул. ебаси.
Е тебе като те слушам поне имаш какво да гориш.Представи си ме мен на твое място с моите 71 кила. :lol:
ОТНОВО!!!
Публикувай отговор