ИЗСПОРТЕН СВЯТ
-
stoian_flaisa_
Re: ИЗСПОРТЕН СВЯТ
то гадното е само в началото когато си плужек и ти пада кръвното още на 20-тата минута и почнеш да гледаш като пребозал ама после ти идва отръки всичко и си тренираш се едно е нещо естествено и се едно така си се родил с мускулите и като се напомпаш АВСТРИСКИА ДЪБ ГО Е КАЗАЛ - се едно правиш секс със жена и свършваш и си в РАЯ
като ти се напомпи ръката и усетиш как испъкват вените венци тва е най-големото чувство на планетата а и сигурно в целия космос
като ти се напомпи ръката и усетиш как испъкват вените венци тва е най-големото чувство на планетата а и сигурно в целия космос
рънътъ прай борбътъ ......... ама си трябва и ЗОБ !!!!!!!
- reborn_izrod
-
фитнес-маняк
- В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
stoian_flaisa_
чакаите и аз тука едно клипче да ви покажа вижте го НАЙ-ГОЛЕМИЯ машина от цветнокожата раса какво прави няма спирка маняка ..............
http://youtu.be/taHyS26uhbk
идол за подражание за всеки човек който иска да стане здрав и як прочетете интервюта с него много хубави неща казва и не само за в залата, ами и за в живота като цяло
http://youtu.be/taHyS26uhbk
идол за подражание за всеки човек който иска да стане здрав и як прочетете интервюта с него много хубави неща казва и не само за в залата, ами и за в живота като цяло
рънътъ прай борбътъ ......... ама си трябва и ЗОБ !!!!!!!
-
фитнес-маняк
- В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
еи стоиане днеска те видиах да локаш бира сас некакви спаружени истръпнали метали дето ниамаха никакава маса и релеф
стоиане ниама да ти исбирам приателите ама само да не станеш като тиах че не искам да гледам поредниа смачкан метал вав залата

Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
бако ти у ред ли си?! там, където блъскам, редовно идва един пич металяга на 30 и нещо и е едър като мамут. ако те чуе да говориш така ще те смачка като плюнките от марио
айде не така за всички метъли, културисте. 
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
-
Children of Bodom
- В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
http://www.youtube.com/watch?v=3lWjr-w4ogI
this guy, anyone ?
this guy, anyone ?
Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
-
фитнес-маняк
ее този и ас го знам тои е одтелен случаи
метала е мн анаболна музика ама триабва и да тренираш йако иначе ставаш смешен металски женчо като тиа вав залата
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
фитнес-маняк
дорбо утро анаболни маняци сега отивам кам лидал заштото са пуснали пилешки цицки на 5 лева килото мн добра оферта е да не отидете да ми ги искупите сега мишоци
и след това ште отида до залата да правиа лек преса
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
- Till.Lindemann

само не се карайте
-
Children of Bodom
- В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
бе..то тря да е обратното
аз ако започна да правя упражнения за ръце, като хвана китарата не мога да свиря бързо... те зат'ва съм ги заебал 
Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
-
фитнес-маняк
да ве да мн добре си напраил няма що я виж крис бродорик от слейар какав манякално нацепен е
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
- Till.Lindemann
напоследък съвсем се омотах. със ставането горя 300 калории, закусвам, уча, пак 300 калории, преди вечеря отново 300, вечерям, после още 300. общо съм -1200 калории на ден. обаче с минимална силова тренировка, без да взимам допълнително протеин. като ми минат изпитите и имам време за фитнес сигурно до Нова Година ще възстановявам, щото направо си усещам как горя мускул. ебаси.
- reborn_izrod
Е тебе като те слушам поне имаш какво да гориш.Представи си ме мен на твое място с моите 71 кила.Till Lindémann написа:напоследък съвсем се омотах. със ставането горя 300 калории, закусвам, уча, пак 300 калории, преди вечеря отново 300, вечерям, после още 300. общо съм -1200 калории на ден. обаче с минимална силова тренировка, без да взимам допълнително протеин. като ми минат изпитите и имам време за фитнес сигурно до Нова Година ще възстановявам, щото направо си усещам как горя мускул. ебаси.
ОТНОВО!!!